Decathlon Kortrijk organiseert eerste editie Decathlon Team Run in het Beneluxpark

Decathlon Kortrijk organiseerde de afgelopen twee jaar een Bedrijvenrun. “Na twee succesvolle edities, willen we het evenement niet meer beperken voor enkel bedrijven. Vanaf dit jaar is iedereen welkom. We staken het event in een nieuw jasje en organiseren de eerste editie van de Decathlon Team Run op 24 mei”, zegt Maarten Ysebaert van Decathlon.

Decathlon Kortrijk wil mensen dichter bij elkaar brengen door samen sport te beleven. Het Beneluxpark en ernaast AZ Groeninge situeren zich nabij een rustige mooie groene zone op Hoog Kortrijk waar het evident is om een tof parcours uit te stippelen. De Decathlon Team Run is een team challenge waarop iedereen dus welkom is. Het doel is om met een team van vijf personen zo snel mogelijk 25 km af te leggen. Elk teamlid loopt een rondje van vijf kilometer, om daarna de estafettestok door te geven aan het volgende teamlid.

Kortrik Olympic

Behendigheid, communicatie en doorzettingsvermogen zullen dus zeker van pas komen. Er worden op het einde drie verschillende rankings gemaakt: snelste gemengd team, snelste damesteam en snelste herenteam. Er is randanimatie voorzien op de parking van Decathlon Kortrijk, start- en aankomstplaats. Deelnemers worden verwelkomd door Mout Uyttersprot met een streepje muziek en kunnen er terecht voor een hapje en een drankje. Supporters en lopers zijn welkom vanaf 17 uur op 24 mei. Het officiële startschot van de Team Run wordt om 18 uur gegeven.

Dit evenement kadert ook in het Olympisch traject van de Stad Kortrijk: Kortrik Olympic. De stad organiseert hierin een reeks leuke en sportieve uitdagingen om inwoners, scholen, sportclubs en verenigingen van de olympische sfeer te laten proeven. Het doel is om nog meer Kortrijkzanen te doen sporten en bewegen.

Inschrijven kan via https://www.star-tracking.be

The post Decathlon Kortrijk organiseert eerste editie Decathlon Team Run in het Beneluxpark is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“We zijn niet specifiek op zoek naar de nieuwe Pommelien of Camille”: de eerste details over nieuwe ‘#LikeMe’

“We voelden aan alles dat het verhaal nog niet op was.” De muzikale jeugdreeks ‘#LikeMe’ krijgt een doorstart mét een gloednieuwe cast. Vers talent zal Vlaamse klassiekers in een modern jasje steken en de nodige liefdesperikelen beleven. Staan de nieuwe Camille en Pommelien Thijs al klaar? Annemie Gulickx, de netmanager van Ketnet, onthult de eerste details over de vernieuwde ‘#LikeMe’.

Lees meer »

Voor één keer spreken we de inwoners van de meest chique wijk van het land: Knokke-Zoute. “Het is een stukje paradijs voor wie het nog kan betalen”

Knokke wil het unieke karakter van het Zoute bewaren: aan de kronkelende smalle paadjes en witte villa’s met rode dakpannen mag niet geraakt worden. Kortom, het Zoute wordt mogelijk nóg wat exclusiever. Maar wie zijn de mensen die er wonen nu écht? Welke clichés kloppen en welke niet? In witte sneakers en met een hemelsblauw linnen hemd trokken we op

Lees meer »

Ze schuwen de aandacht, maar soms kan het niet anders: hoe de rijkste familie van Nederland weer alle controle overneemt in haar bedrijf

Na slechts drie jaar gewerkt te hebben als CEO van C&A, zal Edward Brenninkmeijer de rol overnemen van de Nederlandse Giny Boer. Ze was nog maar de tweede CEO ooit van het bedrijf die geen nakomeling is van de Brenninkmeijers, de familie achter C&A. En de familie blijkt liefst alles zelf zo goed mogelijk onder controle te hebben.

Lees meer »

Woordvoerster van Franse regering en team aangevallen tijdens campagnemoment

Prisca Thevenot, woordvoerster van de Franse regering, is woensdagavond aangevallen in Meudon, ten zuidwesten van Parijs. Volgens AFP werden de Française en “haar team” geviseerd door een twintigtal personen toen ze er verkiezingsaffiches ophingen. Zondag vindt de tweede ronde van de Franse parlementsverkiezingen plaats, in een zwaar gepolariseerd politiek klimaat.

Lees meer »

Een drukfout op de affiche, dacht onze man. Måneskin bewees hem ongelijk: “Putain, caramel, jambon: ge hádt ons”

Måneskin als headliner. Een gok volgens sommigen, een zwaktebod volgens anderen. Grijnzende bassiste Victoria had voor de gelegenheid hartjes uit zwarte tape geknipt, maar had na de tepelstickers nog genoeg over om criticasters de mond te snoeren. Werchter hield de adem in. Onze man niet, maar was toch aangenaam verrast. “Damiano bleek de ultieme Italian Stallion. Alsof hij het beruchte

Lees meer »

Duitse politie zwijgt over doodsoorzaak teruggevonden Arian (6): “Het kan zijn dat we nooit zullen weten hoe en wanneer hij stierf”

Een week nadat het levenloze lichaam van de vermiste 6-jarige Arian teruggevonden werd in het noorden van Duitsland, is er nog altijd geen duidelijkheid over wat de Duitse jongen precies is overkomen. De politie verklaarde dat hij niet door een misdrijf om het leven kwam, maar zwijgt over wat er dan wél met hem gebeurde. “Om zijn familie te beschermen”,

Lees meer »

Kunst van Henk Visch siert de Schooldreef

Deze week werden er kunstwerken geplaatst in de vernieuwde Schooldreef in Oostkamp. Het zijn werken van de Nederlandse kunstenaar Henk Visch en het geheel kreeg de naam ‘Zoals Afgesproken’.
The post Kunst van Henk Visch siert de Schooldreef appeared first on KW.be.

Lees meer »