Bondscoach Ives Serneels out voor interlands Red Flames met long covid

De Red Flames moeten het even stellen zonder hun bondscoach Ives Serneels (51). Hij kampt met long covid en geeft verstek voor de interlands tegen Spanje en Denemarken. 

Meer krantenkoppen in België

Fietsen voor het goede doel levert een mooie som op

In juli fietsten enkele enthousiaste vrienden naar Compostela ten voordele van Klimop in Diksmuide en De Regenboog in Koekelare, twee scholen voor bijzonder onderwijs.
The post Fietsen voor het goede doel levert een mooie som op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze journalist bundelt 160 keer ‘De Levensvragen van De Wachter’ in boek: “De topminister die even bréékt: dat is mooi”

Bijna 160 bekende Vlamingen hebben zich de afgelopen vier jaar voor u bloot gegeven in De Levensvragen van De Wachter — van Jan Mulder, op 2 januari 2021, tot Walter Grootaers, morgen. Het verhaal dat u nog nooit hebt gelezen, is dat van onze reporter Sabine Vermeiren, die ál die gesprekken — meestal urenlang en met sloten koffie — heeft

Lees meer »

Juwelier die overvaller doodschoot wil nu zelf schadevergoeding: elk slachtoffer kan tot 125.000 euro krijgen

Filip Moens (56), de juwelier uit Oostakker die zes jaar geleden een vluchtende overvaller doodschoot en recent werd vrijgesproken, vindt dat hij, zijn zus en hun intussen overleden vader nu zelf recht hebben op een schadevergoeding. Dat bevestigt zijn advocaat Walter Van Steenbrugge. “Hun leven is nooit meer hetzelfde geweest. Mijn cliënt kreeg – ondanks dat hij een slachtoffer was

Lees meer »