Suzanna viert haar 102de verjaardag

Suzanna Vandoorne mocht afgelopen vrijdag 102 kaarsjes uitblazen. En dat ging uiteraard niet onopgemerkt voorbij.

In het woonzorgcentrum Rustenhove in Ledegem werd de jarige Suzanna Vandoorne in de bloemetjes gezet. Suzanna zag het levenslicht op 22 maart 1922 in buurgemeente Dadizele, maar het gezin Vandoorne verhuisde al snel naar Ledegem. Daar liep ze ook school. Ze ging vervolgens aan de slag in ‘t Boontjeskot, waar ze toen vis verwerkten.

Suzanna vond de liefde van haar leven in Slypskapelle. In 1947 trouwde ze met André Vanacker. Het kersverse paar woonde een tijdje in Slyps en in Moorsele, maar verhuisde ten slotte terug naar Ledegem. Suzanna en André kregen vier kinderen: Henriette, Eric, Wilfried en Linda. André stierf in 2008. Suzanna verblijft inmiddels een zevental jaar in het woonzorgcentrum.

The post Suzanna viert haar 102de verjaardag is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

SIGOe-fuif in de Klokkenputten voor het goede doel: Voor tieners én volwassenen

De Ouderraad van SIGO Eernegem organiseert op zaterdag 21 september de tweede editie van de populaire SIGOe-fuif in de Klokkenputten van Eernegem, na het succes van de eerste editie twee jaar geleden. Het evenement belooft wederom een fantastische avond te worden met een gevarieerd programma voor zowel tieners als volwassenen.
The post SIGOe-fuif in de Klokkenputten voor het goede

Lees meer »

Zita Wauters, Helmut Lotti en drie andere BV’s wagen zich aan ‘Een echte job’: “Maar ik kan niet tegen bloed”

Zita Wauters (19) en Helmut Lotti (54) zetten samen met Ruth Beeckmans (42), Manu Van Acker (25) en Tine Embrechts (49) hun eerste stappen in de zorgsector. Ze volgen momenteel een snelcursus verpleegkunde voor het nieuwe seizoen van ‘Een echte job’, dat volgend jaar op VTM wordt uitgezonden. “Ik heb enorm veel respect en bewondering voor verpleegkundigen”, aldus Zita Wauters.

Lees meer »

Laatste momenten zomers weer: “De herfst komt dichterbij”

Ondanks een bewolkte start en kans op buien, belooft het een grotendeels droge autoloze zondag te worden met tegen de avond kans op onweer. Het zijn de laatste momenten om nog te genieten van zomers weer. “Later in de week wordt het overal wisselvalliger, koeler en windiger”, volgens onze weerman David Dehenauw.

Lees meer »

KFC Meulebeke ontvangt SV Ingelmunster voor de derby der derby’s (2A): “Zal een pittige wedstrijd worden”

Na een zwak seizoen was de degradatie een feit. In tweede provinciale startten de roodbroeken veelbelovend met een 9 op 9. Blijven zij ongeslagen of zal Ingelmunster hen 3 punten afsnoepen zaterdagavond?
The post KFC Meulebeke ontvangt SV Ingelmunster voor de derby der derby’s (2A): “Zal een pittige wedstrijd worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zetus renoveert twee sociale huurwoningen in de Zinderdreef

Woonmaatschappij Zetus renoveerde recent twee sociale huurwoningen in de Zinderdreef. De renovatie kadert in een ruimer programma waarbij Zetus een hele reeks huurwoningen grondig verbouwt, zodat ze opnieuw voldoen aan de hedendaagse normen inzake isolatie, technieken en comfort. “Met dit pilootproject onderzoeken we de technische en financiële haalbaarheid om dit type woningen uit de jaren
The post Zetus renoveert

Lees meer »