“Andiamo!”: 12e seizoen van de ‘De mol’ gaat van start met bijzondere twist

De 1e aflevering van het 12e seizoen van de populaire serie ‘De mol’ op Play4 zit er al op. Ongeveer een miljoen wekelijkse mollenjagers kunnen dus weer beginnen te speculeren, al deden ze dat de afgelopen weken al over het aangekondigde "dubbelspel". Daarover kwam nu eindelijk duidelijkheid. 

Meer krantenkoppen in België

Voortaan toegangsprijs voor wandeling naar de top van de Japanse Mount Fuji

Venetië lijkt een trendsetter met de invoering van een toegangsticket voor toeristen. Wie de Mount Fuji in Japan wil beklimmen via het populaire wandelpad Yoshida Trail, zal daar voortaan 11,5 euro voor over moeten hebben. Bovendien mogen er maximaal 4.000 klimmers per dag de berg op. Dat meldt CNN. Met deze maatregelen wil Japan de overbevolking op het Japanse icoon

Lees meer »

“Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis in Dentergem

Ingrid Vandamme, Petra Lobbens en Siska Spiesschaert hebben met De Wolle Bollen een eigen handwerkclub opgericht in Dentergem. Die komt maandelijks bijeen in woonzorgcentrum Mariaburcht. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Komend weekend kan je ze uitzonderlijk aan het werk zien op de kermis van Oeselgem.
The post “Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis

Lees meer »

“Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Het Q-Beach House is opnieuw geopend en nam zaterdag meteen een vlotte start. Daar had het optreden van Laura Tesoro en andere artiesten ongetwijfeld iets mee te maken. Er staan deze zomer nog enkele veelbelovende Sunset Concerten op het programma.
The post “Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Orbán vraagt Zelensky wapenstilstand te overwegen – Rusland claimt vernietiging van Su-27-straaljagers in Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »