LIVE OEKRAÏNE. Russische luchtaanval op Kiev: “Verlaat schuilkelders niet” – Geallieerde jets stijgen op wegens Russische aanvallen nabij Poolse grens

Zondagochtend vroeg heeft Rusland een luchtaanval op hoofdstad Kiev en de regio Lviv gelanceerd. Dat melden Oekraïense functionarissen. De luchtafweer zou de aanval met succes hebben afgeslagen. Er is (nog) geen melding gemaakt van slachtoffers noch materiële schade. Zaterdagavond berichtten de Russen nog over Oekraïense raketaanvallen op het door Moskou bezette schiereiland de Krim. Tien raketten die als doel havenstad Sebastopol zouden hebben, werden onderschept, desondanks viel een dode en raakten vier mensen gewond, aldus lokale autoriteiten. Volg alle updates over de oorlog in Oekraïne in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Mireille en Jacques zijn een diamanten paar

Ter gelegenheid van hun zestigste huwelijksverjaardag werden Jacques Leconte en Mireille Ghsquiere door het stadsbestuur van Waregem in de bloemetjes gezet.
The post Mireille en Jacques zijn een diamanten paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britten wilden en krijgen “verandering”: Labour verplettert Conservatieven en haalt absolute meerderheid

De centrumlinkse partij Labour heeft de Britse verkiezingen met een absolute meerderheid gewonnen, net zoals de peilingen hadden voorspeld. De partij heeft meer dan 326 zetels in het parlement gehaald, waardoor ze niet in een coalitie moet stappen om te regeren. Ook de Liberal Democrats en Reform UK gaan vooruit. De Conservatieven zijn de grote verliezers: zij haalden bij de

Lees meer »

Maud D’Heedene aan de start van het PK meerkamp

Maud D’Heedene doet dit weekend mee aan het PK meerkamp in Ieper. De tweedejaarsminiem van AC Hoppeland kende een sterke aanloop met mooie prestaties tijdens de Nacht van de Atletiek en de kermismeeting in eigen club.
The post Maud D’Heedene aan de start van het PK meerkamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kamping Kitsch deelt 120 gratis tickets uit aan ouders van kinderen met C-attest: “Beloning voor die nieuwe lading buizen in je kelder”

De storm van de jaarlijkse rapportenslag is ondertussen al gaan liggen, behalve in Kortrijk dan. Daar leverde de hilarische wedstrijd van Kamping Kitsch meer dan 120 winnaars op. Ouders van kinderen die een C-attest hadden, mochten dat doorsturen en ze kregen dan gratis tickets voor het grootste verkleedfestijn van de Lage Landen.
The post Kamping Kitsch deelt 120 gratis

Lees meer »