‘Mijnheer de burgemeester’ van Samson & Marie opent met gedicht én gouden sleutel het 24ste seizoen in Plopsaland De Panne

Ook in het 24ste seizoen is het méér dan de moeite om even een bezoek te brengen aan Plopsaland De Panne. Er valt immers zoveel te beleven. Vergeet vooral niet het ‘Studio 100 Festival On Wheels’ bij te wonen met je favoriete Studio 100-figuren. En kijk ook eens aandachtig naar het personeel dat in een nieuwe Plopsa-tenue rondloopt.

Op zaterdagvoormiddag konden duizenden bezoekers al een eerste blik zien van wat de rode draad doorheen het jaar zal vormen in Plopsaland De Panne: hét ‘Studio 100 Festival’. Het startschot van het nieuwe seizoen werd tijdens de ‘Grote Welkom Show’ gegeven door Gert Verhulst, Hans Bourlon en CEO Carl Lenaerts. Met behulp van ‘Mijnheer de burgemeester’ gaven zij tijdens een officieel sleutelmoment de aftrap voor een seizoen vol shows, events en magische ontmoetingen. Ook het ‘Studio 100 Festival On Weels’ reed voor de eerste keer uit. Deze werd onder heel wat belangstelling en met veel enthousiasme onthaald. Méér dan 15 Studio 100-figuren, opzwepende muziek en kleurrijke paradefietsen brachten de magie tot leven in Plopsaland De Panne. “Plopsaland De Panne is voor ons de bakermat van wat later uitgroeide tot een hele resem aan succesvolle thema- en waterparkern. Wij zijn dan ook enorm blij om hier samen met Carl temogen staan om dit 24ste seizoen in te wijden”, zeggen Gert Verhulst en Hans Bourlon namens Studio 100.

Al de bekende Studio 100-figuren zijn van de partij. © PADI

Bezoekers kunnen vanaf vandaag iedere openingsdag naar hartenlust genieten van het ‘Studio 100 Festival’. Alle info vind je terug op www.plopsalanddepanne.be. (PADI)

‘Mijnheer de burgemeester’ mocht de poort officieel openen. © PADI

The post ‘Mijnheer de burgemeester’ van Samson & Marie opent met gedicht én gouden sleutel het 24ste seizoen in Plopsaland De Panne is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Einde van damesvoetbal in Merkem, A-ploeg verhuist naar Oostende

Nadat eerder al bekendraakte dat de eerste ploeg van KSV Diksmuide vanaf volgend seizoen in Oostende gaat voetballen onder de naam KV Diksmuide-Oostende maken ook de dames nu dezelfde verhuis. De eerste ploeg speelt volgend seizoen zijn thuismatchen in het Albertpark, de B- en C-ploeg in Diksmuide. Zo komt er een einde aan damesvoetbal in Merkem.
The post Einde

Lees meer »

“24/7 dezelfde snelheid, zelfs op feestdagen en banksluitingsdagen”: binnenkort kunnen we ‘payconiq’en’ in het buitenland met ‘Wero’

De betaaldienst ‘Wero’, oftewel de ‘Europese Payconiq’, komt dit jaar nog onze richting uit. De app maakt het op termijn mogelijk in de hele eurozone met een QR-code te betalen. Handig voor op reis. Maar wat kan je voorts nog met de nieuwe internationale betaaldienst? Hoe werkt het concreet? En is Payconiq binnenkort verleden tijd?

Lees meer »

“Face yoga is niet zweverig, zoals veel mensen denken”: Soy Bean Sisters Inge (47) en Charlotte (42) stimuleren je natuurlijke schoonheid

Deze zomer bundelen Inge Deceuninck (47), oprichter van de Natural Face Lifting Academy, en haar zus Charlotte (42), zaakvoerster van restaurant Zaag en Zeef, de krachten in Roeselare. Onder de naam ‘The Soy Bean Sisters’ organiseren ze workshops face yoga waarvan enkele gecombineerd worden met een kookdemo gezonde voeding.
The post “Face yoga is niet zweverig, zoals veel mensen

Lees meer »

Piano’s Maene na 85 jaar grootste van Europa geworden

Zo gauw er een paar afleveringen van de Netflix-reeks Knokke Off of van de VTM-talentenjacht The Voice op het scherm verschijnen, duikt er wel ergens een piano op van Piano’s Maene. Met de verkoop en verhuur van meer dan 5.000 piano’s per jaar is de Ruiseleedse pianobouwer zonder meer het grootste pianobedrijf in Europa. We spraken met ceo Stefaan Vanfleteren

Lees meer »

Verdachte in zaak cannabisplantages blijkt op dag van proces… gerepatrieerd: “Hij moet op zijn proces aanwezig kunnen zijn”

Precies op de dag dat hij als verdachte in een zaak van cannabisplantages in Lauwe (Menen) en Lievegem moest verschijnen, blijkt een man naar zijn thuisland in Bosnië-Herzegovina te zijn gerepatrieerd. “Dit kan niet. Hij moet op het proces aanwezig zijn”, aldus advocaat Walter Van Steenbrugge, die nog een eitje met de man te pellen had en hem eens flink

Lees meer »

N-VA blijft bij Europese Conservatieven van Meloni

De Poolse PiS-partij die de voorbije jaren de rechtsstaat in Polen uitholde, gaat niet in op het aanbod van Viktor Orban om zich aan te sluiten bij een nieuwe uiterst-rechtse fractie “de Patriotten voor Europa”. Ze blijft bij de ECR, net als de N-VA.

Lees meer »

“Paramount en Skydance sluiten fusiedeal”

Mediabedrijf Paramount Global en productiehuis Skydance, dat samen de blockbuster ‘Top Gun: Maverick’ met Tom Cruise maakte, hebben dan toch een akkoord bereikt over een fusie, enkele weken nadat ze hadden aangekondigd dat gesprekken waren afgebroken. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

Lees meer »