Alex Callier van Hooverphonic leed aan depressie: “Mijn vrouw heeft mij de tourbus op moeten stampen”

“Geike is eigenlijk altijd onze zangeres gebleven.” De nieuwe plaat ‘Fake Is The New Dope’ van Hooverphonic is het eerste album waaraan frontvrouw Geike Arnaert (44) geschreven heeft sinds haar vertrek uit de groep. De band, ook bestaande uit Alex Callier (52) en Raymond Geerts (64), is doorheen de jaren al meermaals veranderd van formatie, maar is nu meer dan ooit verenigd. Wij spraken het trio over nepheid, hoe Callier uit z’n depressie raakte en hoe ze op elkaars lip zitten. “Ik vind het fantastisch dat plastische chirurgie bestaat.” 

Meer krantenkoppen in België

Marie-Madeleine en André delen al 65 jaar lief en leed: “Hoe we dat gedaan hebben? Gezond leven en eten!”

Feest, ballonnen en live muziek in het woonzorgcentrum De Zilverberg voor de viering van het briljanten huwelijk van Marie-Madeleine Soenen (88) en André Stragier (95) in Roeselare. Schepenen Bart Wenes en Stefaan Van Coillie waren namens de Motena en de stad aanwezig om het briljanten koppel van harte te feliciteren.
The post Marie-Madeleine en André delen al 65 jaar

Lees meer »

Nieuwe Franse premier kondigt besparingen aan in openingsspeech

Michel Barnier, de nieuwe Franse premier, heeft voor het eerst sinds zijn aantreden de Assemblée nationale, het lagerhuis van het parlement, in Parijs toegesproken. Het kersverse staatshoofd van rechtse signatuur wil het Franse begrotingstekort aanpakken. Er komen besparingen en nieuwe belastingen.

Lees meer »

Baasjes van gevaarlijke honden moeten voortaan verplicht naar hondenschool: “Het zijn de baasjes die de opvoedcursus nodig hebben”

Nieuwe baasjes van hondenrassen die als gevaarlijk worden beschouwd en rassen die het vaakst in onze dierenasielen zitten, zullen verplicht worden naar een hondenschool te gaan. Dat staat in het Vlaamse regeerakkoord. De aanleiding is de toename van het aantal bijtincidenten en de overvolle dierenasielen. Over welke hondenrassen gaat het? Hoe groot is het probleem? En wat zeggen hondentrainers hiervan?

Lees meer »

Zeven verkozenen vervangen in gemeenteraad van Heuvelland de voorbije zes jaar: verjonging is echt wel geslaagd

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 19 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Heuvelland, zetelen er vandaag nog twaalf in de gemeenteraad.
The post Zeven verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

Real Madrid knoopt opnieuw aan met een zege: Villarreal gaat strijdend ten onder in Bernabéu, pijnlijke blessure Carvajal schrikt slotfase op

De Champions League-nederlaag tegen Lille is doorgespoeld. In eigen huis had Real Madrid de nodige moeite met Villarreal, maar doelpunten van Frederico Valverde en Vinicius Junior volstonden om de drie punten thuis te houden. Het voetbal was weliswaar allesbehalve wervelend. Dani Carvajal werd in het absolute slot weggedragen met een ogenschijnlijk zware blessure.

Lees meer »

Kat Kerkhofs wil tweede kind met Dries Mertens: “Dat zal niet lang meer duren, want ik heb mijn leeftijd”

“Ik miste Ciro, ik keek elke dag naar foto’s.” Voor Kat Kerkhofs (36) was ‘Over de oceaan’ een beproeving. Maar deelnemen aan het programma smaakt ook naar meer televisiewerk, van zodra haar voetballende echtgenoot Dries Mertens (37) ermee stopt. Of komt er toch nog een broertje of zusje voor zoontje Ciro (2,5)? In dit interview met ‘Dag Allemaal’ heeft Kat

Lees meer »