Stock Van Iseghem groter en slimmer om nog meer bij te dragen aan succes van klanten: “Er is nu ook een afhaalkluis voor na sluitingstijd en eind dit jaar komt er een webshop”

Vakhandel Van Iseghem is in november van vorig jaar verhuisd van het pand in de Bruggestraat 259 naar Bouwke 1, in de nieuwe kmo-zone Deefakker West, in de Meulebekestraat. Op de nieuwe site is het familiebedrijf dubbel zo groot geworden. En met Brecht is al de derde generatie er aan de slag.

De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot Willy Van Iseghem, die in 1968 de hangar achter de woning in de Meersstraat gebruikte als Amerikaanse stock. Door het ruime aanbod werd die snel te klein. Willy en zijn vrouw Mariette Van Robays verhuisden met de winkel naar een nieuwe vestiging, in de Bruggestraat 259. Eind de jaren 80 namen Ludwig en zijn vrouw Carine Vanneste de zaak over en vormden die om tot de ‘Doe-Het-Zelf en ijzerwarenhandel Service Stock Van Iseghem’.

In 2019 stapte Brecht in het bedrijf. “Ik ruilde mijn job als werfleider in voor een plek binnen de onderneming, die sindsdien gewoon Van Iseghem heet. Dankzij de doorzetting en toewijding van de generaties van mijn grootvader en vader kunnen we vandaag samen met onze vijf medewerkers verder bouwen aan onze missie: dankzij onze service en productkennis een langetermijnrelatie creëren met onze klanten, en zo bijdragen aan hun succes.”

Ook voor particulieren

“Onze firma is een technische vakhandel, gespecialiseerd in gereedschappen en machines, ijzerwaren, bevestigingen, werkkledij en beschermingsuitrusting van duurzame kwaliteit. Ons cliënteel komt vooral uit de bouw- en industriesector, tuin- en landbouwsector, logistiek- en transportsector. Maar ook de lokale eindgebruiker is welkom”, stipt Brecht aan. “Wij hebben een sterke technische kennis en geven onze klanten altijd correct advies.”

“Om verdere ontwikkeling en groei mogelijk te maken hadden we eigenlijk dringend een groter bedrijfsgebouw nodig. Na de pandemie hakten we de knoop door. Het was niet gemakkelijk om een geschikte plek te vinden, maar uiteindelijk vonden we in kmo-zone Deefakker wat we zochten. De werken begonnen in april van 2021 en sinds eind november van vorig jaar zitten we in ons nieuwe gebouw. De officiële opening van de vestiging is voor in het najaar.”

“De totale oppervlakte bedraagt 5.000 m², waarvan 1.800 m² bebouwing. Nu hebben we een ruimere en overzichtelijke presentatieruimte voor onze producten, en er zijn ook logistieke voordelen: de leveringen vinden plaats op een aparte locatie, los van de parkeergelegenheid voor klanten. Bovendien is er nu ook een magazijn op de bovenverdieping, en hebben we een afhaalkluis voor na sluitingstijd.”

Software

“Enige tijd geleden hebben we ook een zogenaamd ERP-systeem geïnstalleerd. Dat is software die ons helpt om onze bedrijfsprocessen te automatiseren en te beheren. Daardoor is onze workflow verbeterd en werken we efficiënter. Met het voorraadbeheersysteem en het automatisch bestelsysteem proberen we de tekorten tot een minimum te beperken, en dus onze klanten sneller en vaker tevreden te stellen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar onze medewerkers doen altijd hun uiterste best. Ook het belang van e-commerce is ons niet ontgaan: eind dit jaar is onze geïntegreerde webshop beschikbaar voor de klanten. We willen ook daar de service en ondersteuning bieden die onze winkel typeert.”

Ludwig en Brecht blijven op zoek naar nieuwe merken en producten om de klanten nog beter te kunnen bedienen. “Het aanbod op de markt is gigantisch en vrij gedetailleerd, maar dankzij de inkoopgroepering Asamco krijgen we zicht op wat er in de sector speelt en blijven we up-to-date met de laatste nieuwigheden. Een bijkomende troef is ons personalisatie-atelier, dat ervoor zorgt dat de herkenbaarheid van de klant wordt verhoogd.”

Open van 7 tot 12 en 13 tot 18.30 uur, op zaterdag van 7.30 tot 12 uur. Info: 051 48 92 95.

The post Stock Van Iseghem groter en slimmer om nog meer bij te dragen aan succes van klanten: “Er is nu ook een afhaalkluis voor na sluitingstijd en eind dit jaar komt er een webshop” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Herdenking van dodelijke crash Britse WO II-bommenwerper in Kattevennen: “Belangrijk om hun opoffering nooit te vergeten”

De stad Genk heeft in de Kattevennen een herdenkingsmonument ingehuldigd voor de 3 Britse bemanningsleden van een vliegtuig dat crashte in de Kattevennen, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 12 mei 1940 stortte de Britse bommenwerper van het type Bristol Blenheim neer in het bos. Het enige nog vliegende exemplaar vloog vandaag voor de gelegenheid over het vliegveld van Zwartberg. Het

Lees meer »

Vandaag politieke aardverschuiving verwacht in Verenigd Koninkrijk: alles wat je moet weten over Britse verkiezingen

Meer dan 47 miljoen Britten trekken vandaag naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. In het Verenigd Koninkrijk (VK) wordt een politieke aardverschuiving verwacht. De Conservatives waren veertien jaar lang aan de macht, maar volgens de peilingen gaat Labour een grote meerderheid behalen. Wie wordt de volgende Britse premier? Hoe verlopen de verkiezingen? Wanneer kennen we de resultaten?

Lees meer »

Bosbranden in buurt van Athene onder controle

De hevige bosbranden die zondag waren uitgebroken in de buurt van de Griekse hoofdstad Athene “zijn onder controle”. Dat heeft Vassilis Vathrakoyannis, woordvoerder van de brandweer maandag meegedeeld. “Er zijn geen fronten meer actief. Het vuur is ingedamd door de brandweer.”

Lees meer »

Peloezefeesten als ideale start van zomervakantie in Oostrozebeke: “Uitgegroeid tot kermis van het dorp”

In Oostrozebeke kijkt jong en oud uit naar de jaarlijkse Peloezefeesten op vrijdag 5 juli. Geen kermisattracties op het marktplein, maar gezellige plekjes op de zachte ondergrond van de ‘peloeze’ voor het gemeentehuis. Knusser kan het niet.
The post Peloezefeesten als ideale start van zomervakantie in Oostrozebeke: “Uitgegroeid tot kermis van het dorp” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belg zet opnieuw meer geld op spaarboekje

Het totale bedrag op de spaarrekening bij twaalf Belgische banken is in de eerste zes maanden van dit jaar met 1,5 procent gestegen naar 256 miljard euro. Dat toont een rondvraag van De Tijd aan. Als we dit doortrekken naar de hele markt, betekent dit dat de spaartegoeden bij Belgische banken in de eerste helft van het jaar met 3,9

Lees meer »

Antwerpen wil fietsdiefstallen tegengaan met nieuwe afgesloten fietsparkings

In Antwerpen zijn de eerste afgesloten fietsparkings geopend. De stad wil daarmee mensen stimuleren om verschillende duurzame vervoersmiddelen te combineren. Zo kan je nu bijvoorbeeld met de fiets tot de tramhalte aan Olympiade rijden, je fiets daar veilig achterlaten in de afgesloten fietsparking en vervolgens met de tram je reis verderzetten. Fietsen zouden er ook minder makkelijk gestolen kunnen worden.

Lees meer »

Egbert Lachaert (46) is géén kandidaat om Open Vld te leiden: “De donkerblauwe achterban vraagt mij kandidaat te zijn, maar anderen zijn compleet tegen”

Egbert Lachaert (46) wil niet opnieuw voorzitter van Open Vld worden. Wie dan wel? Eén ding is voor hem al zeker: “Het kan maar lukken als het beeld niet meer bepaald wordt door de oude familieclans die de partij al veel te lang domineren.” De families De Croo, De Gucht en Dewael dus. Een uitgebreid interview over zijn plannen en

Lees meer »

KIJK. Belgische toeristen getuigen over bosbranden in Turkije: “Hier was paniek, rook en assen vielen op ons”

Door de bosbranden die delen van Turkije teisteren, zijn verschillende Belgische toeristen gisterenavond uit hun hotel geëvacueerd. Dat lieten enkele Belgen aan onze redactie weten via ‘4040′. In het getroffen gebied zitten volgens Buitenlandse Zaken 150 landgenoten. Voorlopig verandert het reisadvies voor Turkije niet. “Vanmorgen is gebleken dat het vuur tot tegen de straat is gekomen, een kleine 150 meter

Lees meer »

Muzikale zomer start met Café Congé in Deerlijk: “Genieten van steengoeie bands met drankje in de hand”

De grote vakantie is in zicht en dat betekent dat Café Congé weer op de activiteitenkalender staat in Deerlijk. Met een gevarieerd programma mikken de initiatiefnemers vanaf donderdag 4 juli gedurende twee avonden op een jong en minder jong publiek.
The post Muzikale zomer start met Café Congé in Deerlijk: “Genieten van steengoeie bands met drankje in de hand”

Lees meer »