LIVEBLOG. Rode Duivels arriveren in Tubeke, hoe is het met blessures Theate en Casteels gesteld?

Wir schaffen das! Voor het eerst dit jaar komen de Rode Duivels samen om het EK van komende zomer in Duitsland voor te bereiden. Zaterdag wacht Tedesco en co een oefenpot tegen Ierland, de topaffiche tegen Engeland is voor dinsdag. Volg de aanloop naar dat tweeluik op de voet via deze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Cheerleader wordt geraakt door verdwaalde vuurpijl tijdens spectaculaire show op Independance Day

Independance Day wordt in de VS steeds spectaculair gevierd, maar tijdens een groots event in het stadion van Utah worden de festiviteiten plots even stilgegeld. Tijdens het vuurwerk verdwalen enkele vuurpijlen, die vervolgens terechtkomen in het publiek. Ook een cheerleader die in outfit in het midden van het grasveld stond, krijgt zo’n pijl tegen zich aan. Omdat de hulpdiensten sowieso

Lees meer »

28 jaar geleden startte Greet er met de kleuterklas: GBS Goudenregenstraat zwaait Juffie Greet uit

Gedurende een dag werd GBS Goudenregenstraat in Wevelgem omgedoopt tot ‘GoudenGreetstraat’. Juf Greet verwelkomde er 28 jaar geleden de eerste kleuters en trekt nu de deur van de peuterklas achter zich dicht. Het werd een warm en bij momenten emotioneel afscheid.
The post 28 jaar geleden startte Greet er met de kleuterklas: GBS Goudenregenstraat zwaait Juffie Greet uit appeared

Lees meer »

Britten wilden en krijgen “verandering”: Labour verplettert Conservatieven en haalt absolute meerderheid

De centrumlinkse partij Labour heeft de Britse verkiezingen met een absolute meerderheid gewonnen, net zoals de peilingen hadden voorspeld. De partij heeft meer dan 326 zetels in het parlement gehaald, waardoor ze niet in een coalitie moet stappen om te regeren. Ook de Liberal Democrats en Reform UK gaan vooruit. De Conservatieven zijn de grote verliezers: zij haalden bij de

Lees meer »

Smeulende wrakken blijven achter: gewapende overval op geldtransport op Zuid-Italiaanse snelweg, bende gaat er met meer dan 3 miljoen vandoor

Een gewapende bende heeft donderdag op een autosnelweg bij Brindisi, een havenstad in de hak van Italië, een geldtransport overvallen. De bendeleden blokkeerden plots het verkeer in beide richtingen met brandende voertuigen en dwongen de bewakers van het transport om meer dan 3 miljoen euro af te geven, voor ze ervandoor gingen. Dat meldt het Italiaanse persbureau Ansa.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Gert Verhulst en James Cooke starten in Saint-Tropez met repetities ‘ZomerRevue’: “Geen woke voor ons”

Ze zijn boezemvrienden, maar ook op professioneel vlak kunnen James Cooke (39) en Gert Verhulst (56) elkaar niet missen. Daarom repeteren ze in Saint-Tropez volop voor hun eerste ‘ZomerRevue’. Wat kunnen we precies verwachten? Welke actuele grapjes vonden hun weg naar het scenario? En hoe staat het met de ticketverkoop? “We hopen nog op dagjestoeristen.”

Lees meer »

Rugbyclub Roeselare verhuist naar sportsite Schiervelde: “Hier zijn we beter zichtbaar”

De Roeselaarse rugbyclub verhuist deze zomer naar de sportsite Schiervelde. Op de site waar ook voetbalclub SK Roeselare traint en speelt wordt er momenteel een nieuwe thuis gebouwd voor Rugby RSL. “Hier zijn we beter zichtbaar”, aldus Tom Vanhoef, voorzitter van Rugby RSL.
The post Rugbyclub Roeselare verhuist naar sportsite Schiervelde: “Hier zijn we beter zichtbaar” appeared first on

Lees meer »

Nieuwe langeafstandswandeling van 179 kilometer verbindt de Limburgse mijnsites: “Eerbetoon aan verleden”

Visit Limburg en Grote Routepaden vzw (GR) hebben een nieuwe langeafstandswandeling door de Limburgse mijnstreek voorgesteld. Tijdens een wandeling van 179 kilometer komen wandelaars meer te weten over de mijnsites, waaronder BE-MINE in Beringen en Terhills in Eisden. "De GR-route is niet de snelste weg van A naar B, maar wel de meest aantrekkelijke", vertelt Rik Röttger, voorzitter van GR.

Lees meer »