Politie betrapt vrouw onder invloed van drugs, 39 ademtesten safe

De politie Kouter hield afgelopen weekend verkeerscontroles in Ichtegem en Torhout. Daarbij werd niemand onder invloed betrapt. Buiten de controle om werd een 46-jarige vrouw uit het Antwerpse Lille wel onder invloed van drugs betrapt.

Politie Kouter hield zondag op twee plaatsen een verkeerscontrole. Op de Ringlaan in Ichtegem werd gecontroleerd tussen 11 uur en 12 uur en op de Oostendestraat werd gecontroleerd tussen 15.50 uur en 17 uur. In totaal werden er 39 ademtesten afgenomen, maar gelukkig bleken die allemaal safe te zijn.

Er werden wel heel wat andere inbreuken vastgesteld. Vier bestuurders moesten onmiddellijk een boete betalen wegens gsm-gebruik achter het stuur. Daarnaast kreeg iemand een pv wegens inbreuk op het rijbewijs. Tot slot waren er zes pv’s van waarschuwing voor inbreuken op de verzekering, keuring en de technische eisen.

Buiten de controles om betrapte de politie zondagnacht nog een 46-jarige vrouw uit het Antwerpse Lille in de Oostendestraat in Torhout. De vrouw reed onder invloed van verdovende middelen en legde een positieve speekseltest af. Haar rijbewijs werd 15 dagen ingetrokken. (JH)

The post Politie betrapt vrouw onder invloed van drugs, 39 ademtesten safe is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Snelheidsduivel rijdt weg van politie aan 220 km/uur

De politie van Heusden-Zolder moest afgelopen weekend een laagvlieger uit het verkeer halen. Toen de chauffeur aan hoge snelheid over de Vogelsancklaan reed en de politie daarbij kruiste, zetten de agenten de achtervolging in. Daarbij moesten ze 220 km/uur rijden om de vluchter te kunnen volgen.

Lees meer »

Jan (77) uit Heverlee betaalt plots 4 keer meer voor water door probleem met digitale meter: “Als het opgelost is, trakteer ik, en niet met water!”

Jan Geuns uit Heverlee en zijn vrouw hebben een afrekening gekregen van De Watergroep die maar liefst 4 keer hoger is dan normaal. Het koppel moet bijna 1.400 euro betalen, omdat hun digitale meter over een periode van 8 maanden een verbruik registreerde van 888 liter per dag. De Watergroep zal nog deze week onderzoeken wat er aan de hand

Lees meer »

Waregem Koerse Feesten pakken uit met Black Box Revelation, nieuwe hoedenshow en betere toegankelijkheid

Woensdagavond werd het programma van de Waregem Koerse Feesten voorgesteld. Naast de vaste en succesvolle ingrediënten vindt er dit jaar een gloednieuwe hoedenshow in de centrumkerk plaats. Het stadsbestuur zet ook hard in op toegankelijkheid met onder meer een rolstoelpodium tijdens Waregem Koerse Music in park Casier. In dat park zorgt Black Box Revelation op zaterdagavond 24 augustus alvast voor

Lees meer »

? De Portiersmoord. Vincent (31) sterft door vijf messteken in het hart: “Wie een foto kon nemen van het lijk, zou getrakteerd worden op een vat bier”

Een oorlog tussen portiers wordt Vincent Van den Berghe fataal. Hij sterft na vijf messteken in het hart. Het is het begin van een lijdensweg voor zijn ouders Eddy en Ria. Want plots duikt een foto op van hun dode zoon in de armen van een vrouw, waarop ook nog eens doodsbedreigingen en pesterijen volgen. De vierde aflevering van de

Lees meer »

EXCLUSIEF. Vlaams gezin dat aan dood ontsnapte in Italiaanse modderstroom doet voor het eerst verhaal: “Ik zei luidop: dit is het, we gaan sterven”

De beelden van hun terreinwagen die verzwolgen wordt door een kolkende rivier gingen deze week de wereld rond. Maar Ameline (28), haar man Fady (24) en hun baby’tje van drie maanden uit het West-Vlaamse Menen kunnen het nog navertellen vanuit Italië, waar hun vakantie eindigde in de Orco-rivier. Ze vertellen hoe hun leven plots, vanuit het niets, in gevaar kwam:

Lees meer »

KIJK. Serena Williams doet nieuwe poging om in jeansrok te passen na zwangerschap en krijgt steun: “Gooi die rok weg, je lichaam is perfect”

Oud-toptennisster Serena Williams (42) heeft het haar doel gemaakt opnieuw te passen in een jeansrok van Valentino. Williams deelde eerder al twee video’s over pogingen om af te vallen na haar zwangerschap en doet dat nu opnieuw. Verschillende fans vinden het alvast niet nodig dat de zangeres haar doel verderzet. “Koop een nieuwe rok, je ziet er geweldig uit” en

Lees meer »