Rusland meldt hoge opkomst op eerste dag van presidentsverkiezingen

Op de eerste dag van de presidentsverkiezingen in Rusland was er volgens de Russische autoriteiten sprake van een hoge opkomst. Meer dan een derde van de kiezers zou al een stem hebben uitgebracht. De presidentsverkiezingen in Rusland duren drie dagen.

 

Meer krantenkoppen in België

Oostende wint in Leeuwarden

Op de vierde speeldag in de BNXT League is Oostende zaterdag met 86-92 gaan winnen bij Leeuwarden.
The post Oostende wint in Leeuwarden appeared first on KW.be.

Lees meer »

6,7 miljoen bezoekers Oktoberfest drinken 7 miljoen liter bier

Oktoberfest heeft dit jaar volgens een eerste schatting zo’n 6,7 miljoen bezoekers getrokken, minder dan vorig jaar toen het er ongeveer 7,2 miljoen waren. Het volksfeest in München verliep dit jaar “bijzonder ontspannen”, aldus festivaldirecteur Clemens Baumgärtner zondag op de laatste dag van Oktoberfest.

Lees meer »

Beheerste en hartelijke Vance complimenteert enigzins nerveuze Walz tijdens beheerst debat

Het tv-debat tussen de Amerikaanse kandidaat-vicepresidenten, de Republikein J.D. Vance en de Democraat Tim Walz, zit erop. Een opvallend beheerste, vriendelijke en bij vlagen zelfs hartelijke JD Vance was er niet op uit zijn tegenstrever, de Democratische gouverneur Tim Walz zwart te maken, maar wilde vooral zijn running mate, oud-president Donald Trump, in een zo goed mogelijk daglicht plaatsen. Daarbij

Lees meer »

Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen”

In Knokke-Heist vond donderdagochtend de symbolische eerste steenlegging plaats van een nieuwbouwproject in Heulebrug. Dit project vormt de poort naar de tweede fase van de verkaveling.
The post Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tjardo (28) is nieuwe uitbater van meest atypische pub van Knokke-Heist

Noem het gerust de meest atypische pub van Knokke-Heist. Tracks en Travellers is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een symbool in de kustgemeente. Nu geeft zaakvoerder Peter Franssens (67) de fakkel door aan Tjardo (28). “Toen ik hier voor de eerste keer binnenstapte was ik op slag verliefd.”
The post Tjardo (28) is nieuwe uitbater van meest atypische

Lees meer »