Back-to-back: Humphries wint tweede week op rij, Littler evenaart ei zo na recordaantal ninedarters

Wereldkampioen Luke Humphries heeft zijn tweede Premier League-avond op rij in de wacht gesleept. In Nottingham klopte hij op de zevende avond in de finale Nathan Aspinall. Humphries neemt zo ook de leiderspositie over van Michael van Gerwen. Luke Littler evenaarde eerder op de avond ei zo na het recordaantal ninedarters in één jaar. 

Meer krantenkoppen in België

Nu fiscus 1,5 miljard eist van Nike: “Zo’n multinational gaat op zoek naar minst fiscale weerstand en stemt bedrijf daar op af”

De Belgische douane en fiscus viseren Nike voor een totaalbedrag van 1,5 miljard euro. De sportkledingreus zou kampioen zijn in belastingen ontwijken door gebruik te maken van een fiscale truc. Dat is de Belgische fiscus beu en onderneemt dus actie. Fiscaal expert Michel Maus (VUB) legt uit wat dat betekent voor het distributiecentrum in Laakdal dat 7.000 mensen tewerkstelt. ”Als

Lees meer »

Pairi Daiza wordt (bijna) volledig rookvrij

Sinds vandaag is roken niet langer toegestaan in het dierenpark Pairi Daiza. Met uitzondering op 7 rookzones alleszins. Vanaf 31 december zou het sowieso bij wet verboden worden om te roken in recreatieparken, maar Pairi Daiza zet die stap dus al drie maanden eerder.

Lees meer »

Eerste verkoopfase De Lange Thuyn opgestart

De eerste verkoopfase van woonproject De Lange Thuyn is opgestart. De West-Vlaamse Intercommunale realiseert er samen met het lokaal bestuur en woonmaatschappij Zetus een nieuwe woonbuurt met zo’n 239 wooneenheden.
The post Eerste verkoopfase De Lange Thuyn opgestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tuinkapelletje van BEN Ardooie ingewijd

Onlangs werd het nieuwe tuinkapelletje van BEN Ardooie in de Kortrijksestraat 56 officieel ingewijd door priester Dave Vannieuwenhuyse van de federatie Sint-Germanus. De bewoners van BEN zijn blij dat ze opnieuw een rustplekje hebben en dat het Mariabeeld een plaats kreeg in de nieuwaangelegde tuin van BEN.
The post Tuinkapelletje van BEN Ardooie ingewijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schepen Babylon (cd&v plus) niet opgezet met uitspraken Jos Millecam: “We wachten niet op hem om ons in te zetten voor senioren”

Schepen voor Senioren en Dienstverlening Filip Babylon (cd&v plus) is niet opgezet met de uitspraken van raadslid Jos Millecam over de ‘ondermaatse dienstverlening voor senioren’. “Wij werken uitstekend samen met de seniorenadviesraad en hebben de openingsuren van het onthaal sterk uitgebreid”, zegt Babylon.
The post Schepen Babylon (cd&v plus) niet opgezet met uitspraken Jos Millecam: “We wachten niet op

Lees meer »

23ste Kinderfoor is met net geen 3.000 kinderen opnieuw schot in de roos

Spelen, ravotten, knutselen en deelnemen aan activiteiten die meestal voor volwassenen zijn, dat is in een notendop hoe de Kuurnse Kinderfoor kan omschreven worden. Het zonnige weer en het uitgebreide aanbod aan activiteiten zorgden er alvast voor dat afgelopen zondagnamiddag bijna 3.000 kinderen deelnamen aan de 23ste editie van de Kinderfoor, die dit jaar voor de eerste maal plaatsvond in

Lees meer »

Holstra Wevelgem neemt het op tegen Torhout

De dames van Holstra WINGS Wevelgem-Moorsele zijn het seizoen overtuigend begonnen. Met achtereenvolgende zeges tegen BC Oostende en Basket SKT Ieper staat de ploeg van coach Xavier Marescaux foutloos bovenaan het klassement. Dit weekend gaat de oranje-zwarte garde op bezoek bij Torhout Lions.
The post Holstra Wevelgem neemt het op tegen Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit weekend kermis in Varsenare

Dit weekend viert Varsenare kermis. Verschillende organisaties bieden elk een evenement aan, zodat de optelsom toch wel een leuk weekendevenement wordt voor de deelgemeente.
The post Dit weekend kermis in Varsenare appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hij is de Messi, Ronaldo en Maradona van het keepen”: ‘man van de match’ Courtois overladen met lof na nieuwe glansprestatie

Met dank aan (alweer) een ijzersterke Thibaut Courtois. Titelverdediger Real Madrid heeft zijn Champions League-campagne geopend met een 3-1-overwinning tegen Stuttgart. Courtois werd dankzij enkele straffe saves uitgeroepen tot ‘man van de match’ en dat leidde ook tot lofzangen van analisten en de Spaanse pers. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

Mediteren, wandelen en wekelijks naar steakhouse: zo ziet prins Harry’s leven in koninklijk ‘ballingschap’ eruit

Op zijn 40ste verjaardag is het duidelijk dat de Britse prins Harry niet alleen zijn koninklijke functie, maar ook zijn wilde haren verloren is. Geen dwaze feestjes meer, en ook geen lintjes doorknippen. Wél wandelingen met zijn hond, fietstochtjes door het park en avondjes uit met Meghan – telkens naar het lokale steakhouse. “Hij verveelt zich te pletter, maar hij

Lees meer »