Lily Allen: “Mijn kinderen hebben mijn carrière compleet geruïneerd”

De Britse popzangeres Lily Allen (38), bekend van hits als ‘Not Fair’ en ‘Fuck You’, vindt dat haar kinderen haar “carrière volledig hebben geruïneerd”. Dat vertelt ze in de ‘Radio Times Podcast’. “Ik raak echt geïrriteerd als mensen zeggen dat je alles kunt hebben, want eerlijk gezegd kan dat niet.” 

Meer krantenkoppen in België

Hij begon als achtergronddanser van Madonna en werd haar manager, steun en toeverlaat: Queen of Pop verliest tien dagen na stiefmoeder nu ook haar jongere broer aan kanker

Madonna (66) verliest in korte tijd opnieuw een familielid. Nadat haar stiefmoeder Joan Ciccone op 24 september is bezweken aan kanker, is vrijdag ook de 63-jarige broer van de zangeres overleden aan de gevolgen van de ziekte. Entertainmentwebsite TMZ meldt dat een manager het overlijden van Christopher Ciccone heeft bevestigd.

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers reageert op aanval tegen hem en cameraman Stijn De Smet in Beiroet: “Geen enkel verhaal is je leven waard”

VTM NIEUWS-oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en zijn cameraman Stijn De Smet (37) zijn afgelopen nacht gewond geraakt in Beiroet nadat ze werden aangevallen terwijl ze een reportage aan het draaien waren. De Smet werd in zijn been geschoten en Ramaekers liep enkele breuken in zijn gezicht op. Beiden zijn inmiddels in veiligheid gebracht en worden ter plaatse verzorgd.

Lees meer »

Werken voor ‘Lage Leieboorden’ in Sint-Eloois-Vijve gaan van start: “Prachtig project langs deze gouden rivier”

Zondagmiddag stelden De Vlaamse Waterweg en het stadsbestuur de aanleg van de Lage Leieboorden voor. Midden november gaan de werken van start. Het einde van het project wordt begin 2026 verwacht. “Dit is het laatste onderdeel van de metamorfose van Sint-Eloois-Vijve.”
The post Werken voor ‘Lage Leieboorden’ in Sint-Eloois-Vijve gaan van start: “Prachtig project langs deze gouden rivier” appeared

Lees meer »

Lo-Reninge legt sterretjesweide en -register aan: “Als kleine gemeente mogen we fier zijn op deze realisatie”

Lo-Reninge heeft voortaan een sterretjesweide. Die werd op maandag 30 september ingehuldigd op de begraafplaats in Pollinkhove. Het is een rustige, groene plek waar ouders en familieleden hun overleden sterrenkindje kunnen herdenken.
The post Lo-Reninge legt sterretjesweide en -register aan: “Als kleine gemeente mogen we fier zijn op deze realisatie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Sint-Baafsschutters vieren hun kampioenen

De Sint-Baafsschutters organiseerden hun prijsuitreiking voor hun Open Brugs Kampioenschap op de liggende wip voor luchtkarabijn en op de kleppen voor luchtpistool. Daarnaast werden ook de Brugse kampioenen gehuldigd. Voor de liggende wip karabijn met steun zijn de winnaars bij de heren: Open Brugs en Brugs kampioen Johnny Roels (Sint-Baafsschutters), bij de dames: Open Brugs
The post De Sint-Baafsschutters

Lees meer »

46ste stratenloop in Koolskamp

In Koolskamp vond de 46ste stratenloop plaats. Bij de 4,2 km ontvingen de eerste dame en de eerste heer een attentie: Justine Tinck en Cedric Nelis.
The post 46ste stratenloop in Koolskamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Inbraak met geweld, losse handjes en gedwongen groepsseks: hoe is het andere leden van Jackson-clan vergaan?

Hij stond bekend als the King of Pop, zij schitterde donderdagavond in het Sportpaleis in Antwerpen. Michael en Janet Jackson waren altijd al de meest prominente figuren uit de familie, maar hoe gaat het met hun andere broers en zussen? Van een gigantische schuldenberg over huiselijk geweld tot tal van mislukte huwelijken: de overige Jacksons moeten zeker niet onderdoen voor

Lees meer »

De echo van 1994: de Antwerpse burgemeester tussen uitersten

Een week voor de verkiezingen lijken de resultaten van de radicale partijen de toekomst in Antwerpen te bepalen. Krijgen de Antwerpenaren een verderzetting van het huidige bestuur of een brede coalitie met de partijen die tussen de uitersten zitten? Of waagt iemand toch zijn kans om te besturen met een radicale partij? Hoe dan ook zal huidig burgemeester Bart De

Lees meer »

Overgestapt uit onvrede: drie kandidaten uit Brugge komen deze verkiezingen voor een andere partij uit

Drie kandidaten komen bij deze verkiezingen uit voor een andere partij. Hugo De Bondt ruilde N-VA in voor Vlaams Belang, Matthias Vyncke ruilde Open VLD in voor N-VA en Dirk Rosson stapte van de socialisten naar PVDA over.
The post Overgestapt uit onvrede: drie kandidaten uit Brugge komen deze verkiezingen voor een andere partij uit appeared first on KW.be.

Lees meer »