“Dit najaar lanceren we nieuw full-album”: ‘t Hof van Commerce werkt aan nieuwe plaat

Twaalf jaar na hun laatste worp mogen de vele fans zich opmaken voor gloednieuw werk van ‘t Hof van Commerce. “Dit najaar lanceren we een nieuw full-album en heel binnenkort laten we een eerste single op de wereld los”, zegt frontman Flip Kowlier.

Twaalf jaar na Stuntman is het eindelijk zover: ‘t Hof van Commerce timmert aan een volledig nieuw full-album.

Komend najaar kan de trouwe fanschare van Vlaanderen bekendste hiphopformatie zijn hartje weer helemaal ophalen en zich opmaken voor ongetwijfeld enkele nieuwe classics.

Überpopulair

“We hebben er heel veel goesting in”, zegt Flip Kowlier, samen met Serge Buyse en DJ 4T4 (Kristof Michiels, red.) het gezicht van de band.

In 1998 wisten ze met En in Izzegem de Vlaamse muziekwereld door elkaar te schudden en 26 jaar later is hun populariteit alleen nog groter geworden.

© Tom De Smedt

Aftellen dus tot het voorlopig nog naamloze album in de rekken ligt en op streamingplatforms verschijnt, maar deze lente worden we al op een voorproefje getrakteerd. “Heel binnenkort laten we een eerste single op de wereld los”, aldus Kowlier.

Zevende album

De laatste plaat van ‘t Hof van Commerce dateert van 2018, toen het verzamelalbum Niemand grodder – de onutwisbaere culturele erfenisse van ‘t Hof van Commerce gelanceerd werd om hun twintigste verjaardag in de verf te zetten.

In 2012 zag Stuntman het levenslicht en in 2005 was Ezoa en niet anders een feit. Tel daar Rocky 7 (2002), Herman (1999) en En in Izzegem (1998) bij en ‘t Hof heeft straks zeven full-albums op het palmares prijken.

The post “Dit najaar lanceren we nieuw full-album”: ‘t Hof van Commerce werkt aan nieuwe plaat is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ondanks toenemende druk, blijft Amerikaanse president Biden vastberaden: “Ik blijf in de race en ga de verkiezingen winnen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft nogmaals gezegd dat hij in de race blijft voor een nieuwe termijn als president van de Verenigde Staten. Dat heeft hij verkondigd in een campagnebijeenkomst in de Amerikaanse staat Wisconsin. Eerder op de dag had een groep van prominente Democratische donoren een brief gestuurd naar de 81-jarige Biden waarin ze hem oproepen om zich

Lees meer »

Laatste verdachte brutale steekpartij vrij met enkelband, maar kompanen verschijnen binnenkort wel nog voor rechtbank

De Brugse raadkamer heeft eerder deze week besloten om K.S. voorwaardelijk vrij te laten in een onderzoek naar een moordpoging. De Oostendse twintiger werd onder elektronisch toezicht geplaatst, maar hoeft dus niet langer in de gevangenis te verblijven. Het dossier werd inmiddels ook doorverwezen naar de correctionele rechtbank.
The post Laatste verdachte brutale steekpartij vrij met enkelband, maar kompanen

Lees meer »

Zeker 27 mensen doodgedrukt bij religieus festival in noorden van India

Bij een druk bijgewoonde religieuze bijeenkomst in de noordelijke Indiase staat Uttar Pradesh zijn volgens de hulpdiensten zeker 27 mensen verpletterd. Gevreesd wordt dat het dodental nog verder oploopt, want “er komen nog steeds lichamen binnen” volgens de gezondheidsdienst bij het Franse persbureau ‘AFP’. De politie had het bij persbureau ‘Reuters’ zelfs over zo’n zestig doden.

Lees meer »

Kijkers denken het mysterie van de seizoensfinale van ‘Thuis’ nu al te hebben ontrafeld: “De makers gaven een duidelijke hint”

Het is nog wachten tot de start van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ op 2 september om te weten te komen hoe de schietpartij in de seizoensfinale precies in elkaar stak, maar op fansites wordt daar nu al druk over gespeculeerd. Eén schijnbaar onopvallend detail leidde daar tot een hele reeks aan puzzelstukjes, die vlot in elkaar leken te vallen.

Lees meer »

Le Pen beschuldigt Macron van “administratieve staatsgreep”: “Hij wil de stem van de kiezers tegenwerken”

De rivaliteit tussen Marine Le Pen (55) van de extreemrechtse partij Rassemblement National (RN) en de Franse president Emmanuel Macron (46) blijft toenemen. In een interview beschuldigde Le Pen de president er eerder vandaag van “een administratieve staatsgreep” voor te bereiden. Volgens de politica wil Macron zo het extreemrechtse beleid verhinderen.

Lees meer »

Bepaling strafmaat in rechtszaak rond Trump en Stormy Daniels uitgesteld tot 18 september

De bepaling van de strafmaat in het proces tegen voormalig Republikeins president Donald Trump voor het betalen van zwijggeld aan een pornoster is uitgesteld tot 18 september. Dat blijkt uit een juridisch document dat AFP kon bemachtigen. Op 6 september zal rechter Juan Merchan zich uitspreken over de potentiële impact van de beslissing van het Hooggerechtshof op deze rechtszaak.

Lees meer »

Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen”

Zondag 7 juli wordt Menen-Kemmel-Menen, een UCI-wedstrijd voor junioren, gereden. Uit financiële overwegingen trekt deze internationale koers niet langer richting Heuvelland. Net als vorig jaar bestaat de wedstrijd uit twaalf lokale ronden van 10,7 kilometer.
The post Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen” appeared first on KW.be.

Lees meer »