Stadsbader Group Harelbeke opent gloednieuwe bouwafdeling en staalproductiesite in Malle

Vandaag 12 maart opent in Malle de nieuwe staalproductiesite van Stadsbader Group Harelbeke: een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de multidisciplinaire bouwgroep.

Stadsbader Group is voortdurend op zoek naar opportuniteiten om haar activiteiten- en dienstenaanbod te verruimen en te optimaliseren. De opstart van de nieuwe staalproductiesite in Malle past perfect in dit plaatje. Met een productiecapaciteit van meer dan 10.000 ton staal per jaar zal Stadsbader er staalconstructies met een CE-certificaat tot en met executieklasse 4 realiseren, de hoogst mogelijke uitvoeringsklasse.

De productie- en conserveringshal van 14.500 m² biedt plaats aan een uitgebreid en modern machinepark, dat stoelt op de allernieuwste productietechnieken en technologieën. Stadsbader deed een beroep op een deskundig kernteam met meer dan twintig jaar ervaring in de sector voor de operationele leiding van de nieuwe afdeling. “Met de opstart van de nieuwe staalproductiesite zetten we opnieuw een belangrijke stap richting toekomst, met snelheid en verticale integratie als essentiële speerpunten binnen onze dienstverlening. Nu we ook staalprojecten in eigen beheer kunnen uitvoeren bestendigen we onze sterke reputatie als innovatieve en vooruitstrevende bouwpartner”, duidt Dominique Valcke, CEO Stadsbader Group.

The post Stadsbader Group Harelbeke opent gloednieuwe bouwafdeling en staalproductiesite in Malle is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Kijk op 6 juli LIVE naar Club Brugge-AEK Athene (14u), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang, live bekijken. De eerstvolgende match is op 6 juli. Dan speelt Club op het Belfius Basecamp tegen het Griekse AEK Athene. Die match kan u vanaf 14u live bekijken.

Lees meer »

Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan: “Activiteiten plannen die de hele buurt ten goede komen”

Het buurtcomité Wijk Duinenrand in Middelkerke viert haar vijfjarig bestaan met een subsidie van 5.000 euro van het project ‘Buurten op den Buiten’. De nieuwe wijk, gelegen aan de Jutterstraat en Kruiersstraat in Middelkerke, bevindt zich tussen de Duinenweg en de Oostendelaan, achter garage Roland en het WZC De Ril.
The post Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan:

Lees meer »

Boete dreigt voor artsen die te veel antibiotica voorschrijven

25.000 huisartsen hebben afgelopen week een brief van het Riziv gekregen waarin staat of ze te veel antibiotica voorschrijven. Wie blijft volharden, dreigt een boete te krijgen. “De cijfers zwart op wit zien, dwingt je om je eigen gedrag en dat van jouw collega’s in vraag te stellen.”

Lees meer »

? “Nogmaals. Evenepoel moet op het eindpodium mikken”

De kop is er (nu al) af voor Remco Evenepoel. Zijn eerste zege in de Tour de France. Een bijzonder mooie eerste Belgisch succes in deze Ronde, ook. Michel Wuyts: “Evenepoel is een wonderknaap. Een uitzonderlijk grote mijnheer. Na Merckx – en straks met Merckx – onze grootste tijdrijder ooit. Nogmaals: deze Evenepoel moet op het eindpodium mikken.” Onze analist

Lees meer »

Oostrozebekenaar Chris ‘Foxie’ De Vos in Tour als verzorger van ploeg van geletruidrager Pogacar

In 2011 won Chris De Vos als verzorger de Ronde van Frankrijk met BMC-kopman Cadel Evans. Sinds zaterdag doet de 58-jarige Oostrozebekenaar, intussen aan de slag bij UAE Team Emirates, een nieuwe gooi naar Tourwinst met topfavoriet Tadej Pogacar. “Maar de komst van mijn eerste kleinkind plaats ik boven een nieuwe eindzege in de Tour.”
The post Oostrozebekenaar Chris

Lees meer »