Vijftien maanden effectieve celstraf voor dief na stelen twintigtal fietsen en steps

“Vijftien maanden?! Volledig effectief?! Moet ik die volledig zitten?!” Een 36-jarige fietsendief uit Kortrijk schrok wel eens toen hij de straf te horen kreeg die hij kreeg voor de diefstal van een twintigtal fietsen en steps in Kortrijk. Hij was niet aan zijn proefstuk toe.

Nadat hij betrapt kon worden, verblijft Ibrahim J. al bijna een half jaar in de cel. Uit het onderzoek bleek dat hij zijn buit onder meer aan het Kortrijkse station en de Veemarkt haalde. Hij had gehoopt de gevangenis snel te mogen verlaten, maar dat zal toch nog even duren. De rechter sprak ook een boete van 240 euro uit. (LSi)

The post Vijftien maanden effectieve celstraf voor dief na stelen twintigtal fietsen en steps is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Sean ‘Diddy’ Combs aangeklaagd voor sekshandel en afpersing: “Vrouwelijke slachtoffers kregen infusen om te bekomen”

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Combs verschijnt naar verwachting dinsdag voor de rechter in Manhattan.

Lees meer »

Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker

Vrijdag 6 september kwam Stefanie Versluys aan het hoofd van de NV Stann die de kinderdagverblijven De Kikker uitbaat. Ze volgt haar moeder Ann Seys op, die 20 jaar aan het roer stond van Kinderopvang De Kikker.
The post Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ondernemersavond in de Abdijhoeve

De stad Oudenburg organiseert op donderdag 26 september een bijzondere ondernemersavond voor alle lokale ondernemers. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis op te doen en samenwerkingen te verkennen die de lokale economie kunnen versterken.
The post Ondernemersavond in de Abdijhoeve appeared first on KW.be.

Lees meer »

Piastri wint in stratencircuit van Bakoe, Verstappen ziet uitdager Norris weer wat dichterbij sluipen

Oscar Piastri (McLaren) heeft zondagmiddag de Grote Prijs van Azerbeidzjan, de zeventiende manche van het seizoen in de Formule 1, op zijn naam geschreven. De Australiër bleef op het stratencircuit in de hoofdstad Bakoe de Monegask Charles Leclerc (Ferrari) en de Brit George Russell (Mercedes) voor na een knotsgekke race. Lando Norris (McLaren) kwam op de vierde plaats terecht na

Lees meer »

“Kan niet geloven wat ik aan het doen ben”: Arne Engels van goudwaarde voor Celtic, zelfs Rod Stewart gaat uit de bol

“Een ongelooflijke avond”, aldus Arne Engels (21) na zijn Champions League-debuut. Assist voor de opener tegen Slovan Bratislava, zelf de 3-0 gemaakt via penalty. De 60.000 fans in Celtic Park gingen uit de bol, waaronder ook de iconische Britse rockster Rod Stewart (79). Celtic won uiteindelijk met 5-1. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

Eerste thuiswedstrijd voor Kortrijk Spurs A

Balti Kortrijk Spurs A kon op de eerste speeldag niet winnen op het veld van Vamos Stekene – Sint-Gillis-Waas A. Toch graaide de ploeg van voorzitter Jurgen Demolie een puntje mee na de 3-2 eindstand (25/17, 11/25, 26/24, 19/25, 15/13). Zondag staat de eerste thuiswedstrijd in eerste nationale op de kalender.
The post Eerste thuiswedstrijd voor Kortrijk Spurs A

Lees meer »

Carrefour kleurt Italiaanser, en breidt ook assortiment halal uit

Carrefour kleurt dit najaar iets meer Italiaans. Eveneens in een poging zich meer van de concurrentie te onderscheiden, breidt de keten ook het aanbod halalproducten uit, met een stevige eigen productlijn. En terug van weggeweest waar die tijdens de energiecrisis was verdwenen: de kant-en-klare braadkip.

Lees meer »

Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op strand van Oostende: “Belemmert werking van strand als zeewering”

In augustus keurde het Oostendse schepencollege de omgevingsvergunning goed voor de bouw van een nieuwe surfclub op het strand van Oostende. Alleen lijkt Natuurpunt nu in opstand te komen tegen de bouw van een surfclub op het strand. De natuurbehoudsvereniging heeft nu bezwaar aangetekend bij de gouverneur.
The post Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op

Lees meer »