Ivan en Julia vieren briljanten huwelijksjubileum

De 89-jarige Ivan Bauwens en de 87-jarige Julia Meisman vierden hun briljanten huwelijksjubileum tijdens de receptie op het gemeentehuis van Olsene. Ivan werd geboren in Zulte en Julia in Waregem. Ze leerden elkaar kennen op het bal in Waregem. Op 6 februari 1959trouwden ze. Ze wonen nu in de Kerkweglos in Zulte. Ze hebben één kind en twee kleinkinderen. Ivan was zelfstandig meubelmaker en Julia deed het huishouden. Na zijn loopbaan was Ivan vooral begaan met de vinken en Julia met naaien (MV/foto MV)

The post Ivan en Julia vieren briljanten huwelijksjubileum is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bijna helft winkeliers wil solden verplaatsen naar augustus: “Zeker met zo’n nat voorjaar komen kortingen in juli gewoon te vroeg”

Uit een bevraging van 463 handelaren door het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) blijkt dat 42 procent van hen de start van de solden wil verplaatsen naar 1 augustus. “Zeker met zo’n nat voorjaar komen kortingen in juli gewoon te vroeg”, klinkt het. Het NSZ wil de timing van de koopjesperiode binnenkort bespreken met de bevoegde minister.

Lees meer »

Familie en vrienden nemen massaal afscheid van Mandy (33) die overleed na ongeval met vliegtuigje: “Onmogelijk om zonder een lach aan jou te denken”

In een overvolle aula in Eijsden (Nederland) met een zee aan kleurrijke bloemen namen honderden familieleden, vrienden, collega’s en kennissen vanmiddag afscheid van Mandy Linder. De 33-jarige stewardess uit Voeren overleed vorige week vrijdag na een crash met een pleziervliegtuigje in Hasselt. Samen met haar vriend — de piloot van het vliegtuig — vloog ze boven haar eigen woning om

Lees meer »

KIJK. Justin Timberlake maakt mopje over dronken rijden tijdens concert

Justin Timberlake maakte tijdens zijn concert in Boston een mopje over zijn arrestatie van vorige week. De zanger werd in de boeien geslagen nadat hij onder invloed van alcohol aan de kant werd gezet door een politieagent. Daarvoor moet Timberlake, die beweert slechts één Martini gedronken te hebben, zich eind juli verantwoorden in de rechtbank. Het gênante moment was voer

Lees meer »

Bekende fietsenzaak moet monsterboete van 13 miljoen euro betalen na “bewuste fraude” met Chinese fietsen: “Totaal gebrek aan respect voor de regels”

Fietsenzaak Prestige uit Wetteren is veroordeeld tot een boete van 13,6 miljoen euro. Ze zou douanekosten ontdoken hebben bij de invoer van elektrische fietsen uit China. De rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen spreekt van “ernstige, al dan niet georganiseerde fiscale fraude, die zorgt voor oneerlijke concurrentie”.

Lees meer »

Dirk en Brigitte vieren 50ste verjaardag van brasserie Sunbeach: “Een van de oudste zaken in Nieuwpoort met zeezicht”

Op 13 juli zal het precies vijftig jaar geleden zijn dat Dirks ouders horecazaak Sunbeach op de Zeedijk in Nieuwpoort hebben geopend. Dirk Van Driessche (64) en Brigitte Beheydt (62) zijn nu aan hun veertigste seizoen bezig in de nog steeds goeddraaiende brasserie. Het geheim? Klanten zijn verlekkerd op onze mosselbereiding met look en room en de verse garnaalkroketten. En

Lees meer »

LIVE GIRO DONNE. Rijdt Lotte Kopecky meteen naar de ‘maglia rosa’ in de openingstijdrit? “Het wordt een soort van zwaar trainingsblok”

Zondag begint het vrouwenpeloton aan de 35e editie van de Giro Donne – de Ronde van Italië voor vrouwen. In en rond Brescia begint wereldkampioene Lotte Kopecky aan haar strijd om de eindzege met een tijdrit van 15,7 kilometer. Dwingt de Belgisch kampioene tijdrijden meteen een goede start af onder het motto ‘goed begonnen is half gewonnen’?

Lees meer »

Orbán ontmoet president Poetin in Moskou voor omstreden gesprek over oorlog in Oekraïne: “Vrede komt er niet zomaar, je moet ervoor werken” 

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft in Moskou met de Russische president Vladimir Poetin over de oorlog in Oekraïne gesproken. Orbán heeft het over een "vredesmissie", maar het bezoek stuit op heel wat kritiek bij Europese leiders. Zij benadrukken dat de Hongaarse premier niet kan spreken in naam van de Europese Unie, zelfs niet nu Hongarije voorzitter is van de

Lees meer »

Drugdealers op Werchter zullen meteen gedagvaard worden of voorgeleid

Bezoekers van het muziekfestival Rock Werchter die betrapt worden op het dealen van drugs, zullen meteen gedagvaard worden voor de correctionele rechtbank, of voorgeleid worden voor de onderzoeksrechter. Druggebruikers krijgen dan weer een minnelijke schikking voorgesteld die ter plaatse kan betaald worden. Dat meldt het Leuvense parket vrijdag.

Lees meer »