Gouden huwelijksgeluk voor Linda en Eddie

“We leerden elkaar kennen in 1972”, zegt Eddie. “Ik ging naar de KAJ in Wevelgem, Linda was bij de VKAJ in Gullegem. Wij gingen eens naar Gullegem en zij kwamen eens naar Wevelgem. Tot we elkaar wat beter leerden kennen!”

Op 2 maart 1974 huwden Linda Catteeuw (72) en Eddie Remmery (76). Linda zorgde voor het huishouden, terwijl Eddie ging werken in Ipso. Met Lies (39) en Fien (37) werd het gezin uitgebreid. Ondertussen zijn ze opa en oma geworden van Otto, die anderhalf jaar is. Eddie was gedurende 60 jaar lid van harmonie Eigen Schoon, later Concordia. Daar was hij gedurende meer dan 34 jaar de bibliothecaris.

The post Gouden huwelijksgeluk voor Linda en Eddie is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ondanks strengere regels van Ben Weyts: ouders schuiven weer aan bij onderwijsadvocaten om B- en C-attesten aan te vechten

Onderwijsadvocaten draaien weer overuren, want ouders hebben nog slechts drie dagen de tijd om het B- of C-attest van hun zoon of dochter aan te vechten. Sinds de recente ingreep van onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) moeten zij vanaf nu aantonen dat de beslissing van de klassenraad onterecht was. Heeft dat nog wel zin? Waar moet je als ouder op letten?

Lees meer »

Tennisser Zizou Bergs geplaatst voor Olympische Spelen: “Zullen met plezier afreizen naar Parijs”

Opluchting in het Belgische tenniskamp: met Zizou Bergs neemt deze zomer toch een landgenoot deel aan het olympische enkelspel. Dankzij een aantal afzeggingen haalde hij nipt de hoofdtabel. In het dubbelspel zijn het duo Sander Gillé en Joran Vliegen geselecteerd door de Internationale Tennisfederatie. Zij zien Parijs 2024 als een hoog doel, in tegenstelling tot Elise Mertens die zelf verzaakte

Lees meer »

Jeugd van tennisclub Olympos presteert sterk op provinciaal niveau : “Tenniscompetitie herleeft”

De tenniscompetitie herleeft weer op Olympos in de Ten Brielensesteenweg. De jeugd is er duidelijk de toekomst. Mauro Vromand uit de Begonialaan en Mathieu Vandewildemeersch uit Rumbeke werden voor eigen volk provinciaal kampioen interclub bij de U17. Drie andere leden haalden de finale van de interclub bij de U11 maar moesten jammer genoeg de duimen leggen.
The post Jeugd

Lees meer »

Franco Belge Run in Wervik ten voordele van Parkili

Zondag staat de zesde editie van de Franco Belge Run op de kalender in Wervik. Het is een unieke wedstrijd die over de landsgrens heen gaat en bovendien voor het goede doel georganiseerd wordt.
The post Franco Belge Run in Wervik ten voordele van Parkili appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemiddelde studentenjob verdient 2.100 per jaar

Wie een studentenjob doet, verdient daar op jaarbasis gemiddeld 2.100 euro netto mee. Studentenjobs zijn populair: veertig procent van wie ervoor in aanmerking komt, doet het. Bij kotstudenten ligt dat cijfer zelfs nóg hoger. Daar is het bijna de helft. Dat blijkt uit onderzoek van MyFamily, de uitbetaler van kinderbijslag. “Maar de focus moet op studeren blijven”, klinkt het.

Lees meer »

Tieners naar rechtbank die jongen urenlang mishandelden en vernederden tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. D. riskeert zes jaar cel.

Lees meer »

Basisschool De Verrekijker in Alveringem wint ‘Klushelden van Brico’: “Hoera, tienduizend euro aan renovatiemateriaal!”

Fantastisch nieuws uit vrije basisschool De Verrekijker in de Hoogstraat. De school heeft de wedstrijd Klushelden van Brico gewonnen, mag voor 10.000 euro aan werkmateriaal gaan kopen, en kan zo een verouderd paviljoen op de speelplaats renoveren. “Dit is een enorme meevaller”, zegt directeur Lynn Stekelorum.
The post Basisschool De Verrekijker in Alveringem wint ‘Klushelden van Brico’: “Hoera, tienduizend

Lees meer »

Nathalie (53) maakt levensgrote poppen van haar vier kinderen en rijdt ermee rond: “Naar hun stamcafé, of naar de kliniek waar ze geboren zijn”

Voor haar afstudeerproject in de beeldhouwklas van de academie in Eeklo maakte Nathalie De Weweire (53) levensgrote poppen van haar vier inmiddels volwassen kinderen. De koppen ervan zijn in harde gips gemaakt, de lichamen maakte Nathalie uit hun eigen oude donsdekens. “De bedoeling is dat ik er een tijdje mee rondrijd en mijn auto, met de poppen op de achterbank,

Lees meer »

“Ik zou het zo erg vinden als iemand hierin gelooft”: VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke over deepfake van haar die circuleert

Toch even schrikken voor VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke: op sociale media verschijnen beelden van haar waarin ze vertelt hoe een mobiele app je miljonair kan maken. Zulke deepfakes, bewerkt met artificiële intelligentie, komen steeds vaker voor en zijn gemaakt om je bankrekening te plunderen. Wie zit hierachter? En hoe herken je ze? Parketmagistraat Catherine Van De Heyning ziet een gevaarlijke

Lees meer »