Pensioenfeest voor zeven medewerkers Het Pardoen

In de polyvalente zaal van WZC Het Pardoen vond het pensioenfeest voor het personeel van het Woon- en Zorgbedrijf Wervik plaats. Zeven gepensioneerden gingen op de uitnodiging in. Ze kregen bloemen en werden bedankt voor hun jarenlange inzet.

Het Woon- en Zorgbedrijf Wervik biedt hulp en ondersteuning aan zorgbehoevende inwoners van Wervik en Geluwe, dit onder de vorm van algemene dienstverlening en aangepaste huisvesting.

Nele Delvoye uit Geluwe was zorgkundige in Het Pardoen. Ze begon haar loopbaan in 1995 en ging eind augustus met welverdiend pensioen. Paola Eggermont begon in september 2009 als schoonmaakster in Het Pardoen en is sinds eind oktober met pensioen. Haar collega Catherine Gobert werkte ook in Het Pardoen. Ze startte in juni 2012 en ging eind vorig jaar met pensioen. Ann Lauwers was verpleegkundige in het woonzorgcentrum Ter Beke in Geluwe. Ze begon er twee jaar voor haar pensioen waarvan ze sinds eind augustus geniet. Jeannique Vandamme begon in januari 1987 als schoonmaakster in Het Pardoen en ging eind september op welverdiend pensioen.

Lange loopbaan

Sabine Maes groeide op in Wervik en woont in Geluwe. Ze startte in 1982 haar loopbaan in de keuken en werd later polyvalent medewerker in het groepswonen De Compagnie in het gewezen Sint-Janshospitaal. Haar moeder verblijft er. Eind november ging ze op pensioen. Ze heeft een 41-jarige loopbaan achter de rug. Sylviane Verhaeghe uit Geluwe, opgeroeid in Wervik, werkte nog een jaar langer. Ze begon in 1981 als zorgkundige in Het Pardoen en is sinds eind juli op pensioen.

Het pensioenfeest is een traditie voor het personeel van het OCMW en sedert enkele jaren het Woon- en Zorgbedrijf Wervik. Ook de partners en leden van de raad van bestuur zijn dan van de partij. Ze werden allemaal culinair verwend door het keukenteam. De gepensioneerden mochten de feesttaart aansnijden. (EDB)

The post Pensioenfeest voor zeven medewerkers Het Pardoen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Patrick Lefevere over Ronde-debuut van Remco Evenepoel: “Geel is geen must, maar naar de Tour trekken om ‘ne keer te proberen’? Dat is zever”

Remco Van Evenepoel (24) is klaar voor z’n allereerste Tour de France. “Sportief verwacht ik gensters”, klinkt het bij Soudal Quick-Step-baas Patrick Lefevere (69) in ‘Dag Allemaal’. Hoe hoog zijn de verwachtingen gespannen? Wat met de kritiek op Remco’s gewicht? En hoe lang wil Lefevere zelf nog doorgaan? “Dit is te hard werken.”

Lees meer »

Hawk Tuah-vrouw (23) doorbreekt stilte na wilde geruchten: “Mijn vader is helemaal niet boos”

De 23-jarige Hailey Welch, beter bekend als het Hawk Tuah-meisje, heeft een week na haar wereldberoemde video de stilte doorbroken. In haar eerste publieke interview maakt de jonge Amerikaanse korte metten met enkele wilde geruchten die de afgelopen dagen hardnekkig op sociale media circuleren. Ook onthult ze dat ze – sinds haar inmiddels legendarische woorden – de meest absurde aanbiedingen

Lees meer »

“Ik was verbaasd toen ik voor het eerst in Vlaanderen fietste”: onderzoek toont aan dat wielertoeristen niet erg sympathiek zijn

“Ik was verbaasd toen ik voor het eerst in Vlaanderen fietste. Ik stak mijn hand op en zei hallo tegen andere wielertoeristen. Maar ze negeerden me compleet.” Vandaag, twintig jaar later, is er volgens Jamie Anderson niets veranderd. En dus begon de Australische eigenaar van een koershotel in Brakel te turven – 1.297 keer in totaal – om te zien

Lees meer »

“Er zijn maanden dat er geen euro binnenkomt”: de openhartigste bekentenissen van BV’s in podcasts

Heeft het gezicht van Andy Peelman (40) een houdbaarheidsdatum? Hoe verliep de eerste keer seks voor Ben Segers (50)? En hoeveel verdient influencer Steffi Vertriest (37)? In de nieuwe podcastafleveringen laten bekende Vlamingen opnieuw alle remmingen vallen en spreken zonder schroom over onderwerpen die ze nog nooit met het publiek hebben gedeeld. “Ik werd onzeker doordat ik tijdens de seks

Lees meer »

“Hij is in staat van ontkenning”, zegt VS-correspondent Soenens nu president Biden alleen stap opzij wil zetten op vraag van “God de Almachtige”

De Amerikaanse president Joe Biden blijft vasthouden aan zijn kandidatuur voor het presidentschap. Ook in het eerste tv-interview sinds het belabberde debat met Trump gaf hij geen enkele indruk dat hij zal toegeven aan de toenemende druk om een stap opzij te zetten. En dat hij Trump moet laten voorgaan in de peilingen, lijkt hij niet te geloven. "Je voelt

Lees meer »

Meer dan 270 arrestaties na betogingen in Kenia

De Keniaanse politie heeft meer dan 270 mensen gearresteerd voor het plegen van criminele feiten tijdens de anti-regeringsbetogingen van dinsdag. Al twee weken lang komen vooral jongeren in het land op straat om te betogen tegen de plannen van de regering.

Lees meer »

Vorig jaar bijna 13.500 zwerfkatten gevangen in Vlaanderen

In 2023 zijn er in de Vlaamse steden en gemeenten bijna 13.428 zwerfkatten gevangen, zowat 8 procent minder dan een jaar eerder, toen nog meer dan 14.600 katten van de straat werden gehaald. Dat schrijft De Zondag op basis van cijfers van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA).

Lees meer »