LIVEBLOG MOLDE-CLUB BRUGGE. Molde op voorsprong! Ondanks sterke eerste helft moet Club achtervolgen

Kan Club Brugge verderbouwen op het goede elan na de zege tegen Racing Genk? Op bezoek bij Molde in de achtste finales van de Conference League gaat het op zoek naar een goede uitgangspositie, om een week later in Jan Breydel door te stoten. Een goed resultaat kan de zorgen bij Club beetje bij beetje verdringen. Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

BK Hoge Bi lokt 14 deelnemers naar Sportpark De Schorre: “Op mijn hoge bi heb ik altijd het gevoel dat ik op reis ben”

De Wielerpiste Schorredroom in Sportpark De Schorre in Oostende liet zaterdag het animo van de belle époque opleven tijdens het Belgisch kampioenschap Hoge Bi. Toeschouwers konden veertien renners op retro fietsen aan het werk zien, waaronder ook organisator en hoge bi enthousiast, Rik Vernack (54).
The post BK Hoge Bi lokt 14 deelnemers naar Sportpark De Schorre: “Op mijn

Lees meer »

De Bruyne en Lukaku worden parttime Duivels

Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku vroegen en kregen het statuut van “parttime Duivel” waardoor ze dit kalenderjaar niet meer in actie hoeven te komen in de Nations League. Welk signaal sturen ze daarmee naar de spelersgroep?

Lees meer »

48 maanden cel met uitstel gevraagd voor jager uit Rijkevorsel die man met metaaldetector doodschoot in Tongeren: “Ik dacht dat het een haas was”

Een jager uit Rijkevorsel die eind 2022 een man uit Tessenderlo doodschoot op een veld in Tongeren riskeert 48 maanden celstraf, met probatie-uitstel. Daarbovenop eiste de procureur ook een boete van 80.000 euro. Er wordt ook geëist dat de 51-jarige jager zich laat begeleiden voor zijn alcoholprobleem en dat de bij hem thuis aangetroffen wapens en munitie worden verbeurd verklaard.

Lees meer »

“Na 25 jaar op die stoel, wou ik eens iets anders doen”: Boom uit ‘The Masked Singer’ blijkt bekend VRT-gezicht

“In mijn job heb je een zekere sérieux die je niet zomaar op het spel wil zetten”. Het schermgezicht dat vrijdagavond afviel in ‘The Masked Singer’ had wel wat overtuiging nodig om het pak van Boom aan te trekken. Maar zijn deelname was een welgekomen verademing van zijn dagelijkse job. “Dit heeft deugd gedaan.” Opgelet, hierna volgen spoilers.

Lees meer »

De jeugd van kroonprinses Mette-Marit was even turbulent als die van haar zoon: “Er circuleerde een video met sterke scènes vol drugs en seks”

Het voortdenderende schandaal rond de drugsverslaving van Marius Borg Høiby (27) vestigt opnieuw de aandacht op het wilde verleden vol seks, drugs en dagenlang fuiven van zijn moeder, kroonprinses Mette-Marit (51). ‘Story’ lijst haar escapades op. “Ik heb grenzen overschreden. Ik kan mijn keuzes niet opnieuw maken, al zou ik dat willen.”

Lees meer »

‘EHBG’-stickers voor Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheidszorg

Van 1 tot 10 oktober vindt de jaarlijkse tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid plaats, dit jaar met het thema ‘omgaan met moeilijke perioden’. Stad Oostende grijpt deze tien dagen aan om mentaal welzijn in de kijker te plaatsen en slaat daarvoor de handen in elkaar met diverse partners. De stad lanceert daarbij een ‘EHBG’-sticker, die op verschillende plaatsen zal aanwijzen

Lees meer »

Nieuwe Japanse premier wil eind oktober vervroegde verkiezingen

De toekomstige Japanse premier Shigeru Ishiba wil op 27 oktober vervroegde parlementsverkiezingen organiseren. “Ik denk dat het belangrijk is dat de nieuwe regering zo snel mogelijk door het volk wordt beoordeeld en, als de omstandigheden dit toelaten, hoop ik op 27 oktober vervroegde verkiezingen uit te roepen”, zei Ishiba tijdens een persconferentie.

Lees meer »

Lijsttrekker Vooruit Zwevegem Mieke Eggermont dient klacht in na ernstig vandalisme verkiezingsbord: “Ogen verwijderd en ‘racist’ op geschreven”

Lijsttrekker van Vooruit Zwevegem Mieke Eggermont werd slachtoffer van ernstig vandalisme aan haar affiches in Otegem. Ze diende een klacht in bij de politie.
The post Lijsttrekker Vooruit Zwevegem Mieke Eggermont dient klacht in na ernstig vandalisme verkiezingsbord: “Ogen verwijderd en ‘racist’ op geschreven” appeared first on KW.be.

Lees meer »