Gunter Lamoot is eerste afvaller in ‘Celebrity Masterchef’: “Wim Willaert gaf me tips, maar dat is compleet ontspoord”

“Iemand moet de eerste zijn.” Gunter Lamoot (53) is de eerste BV die de keuken van ‘Celebrity Masterchef’ moest verlaten. Net wanneer de komiek nét zijn bedenkingen aan de kant had geschoven om deel te nemen. Want Lamoot waagde zich met het programma aan een sprong in het onbekende. “Doorgaans ben ik een tamelijk grote eenzaat.” 

Meer krantenkoppen in België

Jonas (30) en Florence (24) uit bed gebliksemd tijdens nachtelijk onweer in Beselare: “We werden gewekt door een enorm kabaal van brekend glas en vallende brokstukken”

Jonas Desmet (30) en Florence Desimpelaere (24) kwamen woensdagnacht met de schrik vrij toen de bliksem insloeg vlakbij de slaapkamer op hun hoeve in het West-Vlaamse Beselare.
The post Jonas (30) en Florence (24) uit bed gebliksemd tijdens nachtelijk onweer in Beselare: “We werden gewekt door een enorm kabaal van brekend glas en vallende brokstukken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verdachte van brandstichting in Spiere-Helkijn opgepakt in Blankenberge

In Blankenberge is maandagmiddag een man opgepakt die verdacht wordt van brandstichting in Spiere-Helkijn afgelopen weekend. Een garage achter een woning ging toen volledig in vlammen op. Een getuige zag een man met een jerrycan benzine weglopen.
The post Verdachte van brandstichting in Spiere-Helkijn opgepakt in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu ook protest aan Downing Street na steekpartij en rellen in Southport

In de nasleep van de rellen in Southport in het Verenigd Koninkrijk gisterenavond, is nu ook protest uitgebroken in de buurt van Downing Street in Londen, waar de Britse premier Keir Starmer zetelt. Honderden demonstranten gooiden er onder andere met vuurpijlen en flesjes. De protesten komen er in nasleep van de dodelijke mesaanval op een kinderdanskamp, waarbij 3 kleine meisjes

Lees meer »