Ongezien: twee dagen na start voorverkoop zijn alle combitickets voor Pukkelpop de deur uit

In slechts twee dagen tijd zijn alle combitickets voor Pukkelpop de deur uit. Sinds zaterdag 2 maart kunnen festivalgangers hun ticket bestellen, maar vanaf nu zijn enkel nog dagtickets beschikbaar. 

Meer krantenkoppen in België

Kan België maandag winnen in Lyon? “Frans verlies geeft misschien hoop, maar nu is Italië in voordeel”

Was de interland van de Rode Duivels tegen Israël zonder toeschouwers in Hongarije geen match om naar uit te kijken, dan wacht België maandagavond om 20u45 wel een echte clash. In het Groupama Stadium van Lyon tegen de Fransen. Een nieuwe kans op revanche tegen ‘Les Bleus’. Een Frankrijk dat gisteravond zowaar onderuit ging met 1-3 tegen Italië. Maar of

Lees meer »

Sportjournalist Frank Raes (70) stelt tentoon in Knokke: “Passie voor fotografie is er altijd geweest”

Hij was jarenlang het gezicht van ‘Extra Time’ en dé stem die elke voetballiefhebber decennialang door de huiskamer hoorde galmen. Nu laat voetbalcommentator Frank Raes een andere kant van zichzelf zien. Vanaf 7 september stelt hij tentoon met zijn foto’s in de Lauren Van Middelem Gallery in Knokke. “Ik heb altijd een fascinatie gehad voor een stilstaand beeld dat weinig

Lees meer »

Politieverhoren van Joost Klein en cameravrouw na Eurovisiesongfestival deels gepubliceerd: “Hij werd bozer en bozer”

De cameravrouw naar wie Joost Klein een dreigende beweging maakte, zou zich “bang en kwetsbaar” hebben gevoeld tijdens het veelbesproken incident op het Eurovisie Songfestival. Dat stelt de Zweedse krant Aftonbladet op basis van de verslagen van de politieverhoren van Klein en de vrouw. Die verhoren zette de krant maandagavond deels online.

Lees meer »

45ste editie Ginstekermis wordt één groot muzikaal feest: “Een gedurfde affiche dit jaar”

De Ginste maakt zich op voor de jaarlijkse kermis tijdens het weekend van 6 tot 8 september. Volgens Veerle Halsberghe van het Feestcomité De Ginste wordt het een editie die alle voorgaande zal overtreffen. “Het wordt een driedaags feestgebeuren boordevol Ginsterock, optredens van Vlaamse zangers en, niet te vergeten, de grootste rommelmarkt van Vlaanderen op zondag”, klinkt het.
The

Lees meer »