Topmagistraat riskeert schorsing en celstraf na gesjoemel met magistratenexamen

Een vooraanstaande Oost-Vlaamse magistraat heeft bekend dat hij sjoemelde bij het magistratenexamen. Hij speelde de examenvragen door aan de zoon van een collega, die ook magistraat wilde worden. Hij riskeert een zware sanctie, en zelfs een celstraf.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. J-Hope van BTS beëindigt als tweede bandlid verplichte legerdienst

J-hope (30), een van de leden van de populaire Zuid-Koreaanse boyband BTS, heeft vandaag zijn verplichte legerdienst beëindigd. Hij is het tweede lid van de groep die na 18 maanden dienst terugkeert uit het leger. Verschillende fans stonden hem op te wachten en waren enorm enthousiast hem te zien. Het oudste lid, Jin, keerde in juni als eerste lid terug

Lees meer »

Nieuwe atletiekpiste ingelopen

Atletiekvereniging Jabbeke liep vorige week woensdag de gloednieuwe atletiekpiste in. De oude sintelpiste werd vervangen door een veel comfortabelere tartanpiste.
The post Nieuwe atletiekpiste ingelopen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo volg je de verkiezingen bij Gazet van Antwerpen: hier vind je live updates, analyses en resultaten uit jouw gemeente

Het is zover: vandaag beslis jij mee wie de komende zes jaar de plak zwaait in jouw gemeente. Wil je niets missen van deze verkiezingsdag? Dan zit je uiteraard goed bij Gazet van Antwerpen. Onze journalisten halen alles uit de kast en brengen live updates, analyses en resultaten uit alle Antwerpse steden, gemeenten en districten in de GVA-app en op

Lees meer »

Lady Chef of the year Lize Willems (30) runt sinds 1,5 jaar in haar eentje restaurant Ma Marraine: “Vind de hectiek en stress in de keuken wel fijn”

Chaos en stress gisteravond in de keuken van het Concertgebouw Brugge. Kersvers Lady Chef of the year 2024 Lize Willems (30) kookte er voor ‘Culinair België’. Alles samen zijn dat 130 chefs, recensenten en eerdere winnaars. Haar eigen restaurant, Ma Marraine in Tongeren, daarentegen telt slechts… vijf tafels. Alles wat daarop verschijnt, kookt en serveert de mama van een babytweeling

Lees meer »

PVDA Kortrijk voelt zich geen verliezer, maar strandt op steenworp van eerste zetel: “Ontgoocheling, maar mogen trots zijn”

PVDA Kortrijk verzamelde in het zaaltje boven Bowling De Max. De partij strandt op 0,3 % van een eerste zetel, maar blijft strijdvaardig. Ze hebben het verloren door de afschaffing van de opkomstplicht, klinkt het. “Eerst waren we ontgoocheld, maar eigenlijk zijn we blij.”
The post PVDA Kortrijk voelt zich geen verliezer, maar strandt op steenworp van eerste zetel:

Lees meer »