“Dat het zo snel zou gaan had ik niet verwacht”: Peter Van de Veire reageert voor het eerst op exit co-host Kim Van Oncen

“Natuurlijk mis ik Kim Van Oncen. Maar ‘t is goed zoals het nu is.” Peter Van de Veire heeft – voor het eerst in z’n lange carrière als ochtendstem – geen vaste sidekick meer. Wat niet wil zeggen dat hij soloslim speelt: de rest van z’n team heeft net méér speelruimte gekregen. Wij spraken exclusief met Van de Veire, die voor het eerst praat over het vertrek van Kim én de interne werking van z’n programma blootlegt. “Ik wéét dat ik kan thuiskomen in een stabiel gezin, daarom hou ik dit vol.” 

Meer krantenkoppen in België

Verkoop tweedehandswagen loopt uit de hand: “Plots stond koper in mijn garage”

De verkoop van een tweedehandsvoertuig draaide voor een 49-jarige man uit Menen uit op een dagvaarding voor de rechtbank. Eén van de geïnteresseerde kopers kreeg immers een pak voor de broek. “Wat moest ik doen? Ik kreeg schrik”, aldus de Menenaar, die vandaag zijn straf te horen kreeg.
The post Verkoop tweedehandswagen loopt uit de hand: “Plots stond koper

Lees meer »

“In amper 3,5 uur liep de hele stad onder”: zware regenval teistert Frankrijk, 1 dode in Parijs nadat boom omvalt

In Frankrijk zijn de gebieden die te maken krijgen met zware regenval nog uitgebreid. Na de Haute-Loire, de Ardèche, de Rhône en de Loire verkeren nu ook de departementen Lozère en Alpes-Maritimes in code rood. In Mayres (Ardèche) viel op amper 24 uur tijd 507,8 mm neerslag. Ter referentie: tijdens de waterbom in ons land in 2021 viel er lokaal

Lees meer »

Knack Roeselare walst over Maaseik in het hol van de leeuw; ook Menen stoot door naar kwartfinales in de Beker van België

Titelverdediger Roeselare heeft zaterdagavond de topaffiche tegen Maaseik in de achtste finales van de Belgische volleybalbeker met 0-3 gewonnen. De sprekende setstanden in het voordeel van de kampioen waren 17-25, 18-25 en 19-25.
The post Knack Roeselare walst over Maaseik in het hol van de leeuw; ook Menen stoot door naar kwartfinales in de Beker van België appeared first

Lees meer »

Nieuwe spinningfietsen in Haneveld

Omdat de oude spinningfietsen steeds vaker mechanische mankementen vertoonden, ging de sportdienst van De Haan over tot de aankoop van splinternieuwe exemplaren. Deze werden onder het waakzaam oog van sportschepen Hilde Dhont ingereden door leden van WTC Zeevogels De Haan. Onlangs startte in sportcentrum ’t Haneveld het nieuwe spinningseizoen weer op onder begeleiding van lesgevers
The post Nieuwe spinningfietsen

Lees meer »

Sport Vlaanderen lanceert bijzondere paardrijsimulator ‘Maestro’: “Dit een grote meerwaarde richting de Spelen van LA”

Maandagmiddag werd in Sport Vlaanderen Waregem een gloednieuwe paardrijsimulator voorgesteld. Op de ‘Maestro’ kunnen beginnende, gevorderde en zelfs topruiters hun rijvaardigheden en techniek verbeteren. Daarnaast is het de eerste simulator van topkwaliteit die ook voor G-sporters toegankelijk is.
The post Sport Vlaanderen lanceert bijzondere paardrijsimulator ‘Maestro’: “Dit een grote meerwaarde richting de Spelen van LA” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als volksburgemeester wil ik tussen de mensen staan”

ZUIENKERKE Niet Noël Delaere maar wel Annelies Dewulf werd zondag het grootste stemmenkanon in de poldergemeente. Met amper zeven stemmen verschil sprong ze over de lijsttrekker, wat haar straks de burgemeesterssjerp oplevert.
The post “Als volksburgemeester wil ik tussen de mensen staan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vooruit stoot Team Ingrid van de troon in Sint-Truiden, nieuwkomer WOW en Vlaams Belang zijn lachende derden

In Sint-Truiden lijkt het brokkenparcours van de voorbije coalities burgemeester Ingrid Kempeneers (Team Ingrid, de lokale CD&V-lijst) zuur op te breken. De partij verliest 3 zetels. Vooruit wordt de grootste met 8 zetels. Zo lijkt lijsttrekker en ex-burgemeester Ludwig Vandenhove klaar voor een comeback na 12 jaar. Nieuwkomer WOW en Vlaams Belang maken optimaal gebruik om de leemte te vullen.

Lees meer »

Stad Waregem leent gratis laptops uit aan digitaal kwetsbare inwoners

Vanaf half oktober kunnen Waregemnaren die aan bepaalde voorwaarden voldoen gratis een laptop uitlenen via de stad. Na een infosessie zijn ze nu helemaal klaar om digitaal aan de slag te gaan. Stad Waregem werkt voor dit project samen met het Waregemse IT-bedrijf Alfa Solutions.
The post Stad Waregem leent gratis laptops uit aan digitaal kwetsbare inwoners appeared first

Lees meer »