WIELERKORT. Alec Segaert blijft uit de greep van jagend peloton en boekt eerste profzege in GP Criquielion

Na de winterslaap barst het wegseizoen stilaan weer volop los. Op deze pagina blijft u op de hoogte van al het nieuws in wielerland. 

Meer krantenkoppen in België

“Sigaretje roken? Eerst pijpen”: homokoppel riskeert celstraf voor grensoverschrijdend gedrag bij jobstudenten in horecazaak

Een homokoppel riskeert voor de Brugse rechtbank een celstraf wegens aanranding en ongewenst seksueel gedrag ten aanzien van drie jobstudenten in hun Oostendse horecazaak. Een 15-jarig slachtoffer wist niet wat hij zag, toen hij in de kelder ‘bakken moest sorteren’.
The post “Sigaretje roken? Eerst pijpen”: homokoppel riskeert celstraf voor grensoverschrijdend gedrag bij jobstudenten in horecazaak appeared first on

Lees meer »

Huiskamerkroeg Perle d’Ozette in Oedelem is voortaan ook een vakantiewoning: “Kregen zelfs al een reservering uit China”

Bij huiskamerkroeg Perle d’Ozette kan je sinds kort ook verblijven. De uitbaters verbouwden de bovenverdiepingen van het pand tot een vakantiewoning voor groepen tot twaalf personen. “We kregen zelfs al een reservering uit China.”
The post Huiskamerkroeg Perle d’Ozette in Oedelem is voortaan ook een vakantiewoning: “Kregen zelfs al een reservering uit China” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kenny getuigt nadat zijn vrouw en drie kinderen crashen voor zijn ogen in Aalter: “De auto was meteen perte totale. Ik wist niet wat ik ging aantreffen”

“Alsof de grootste nachtmerrie plaatsvond.” Vlak voor zijn ogen zag Kenny Arys hoe zijn echtgenote en hun drie kinderen met de auto tegen een boom knalden op een rechte baan in het Oost-Vlaamse Aalter. Toen de vrouw op weg naar huis haar hoofd draaide naar de kinderen die kabaal maakten op de achterbank, beging ze een stuurfout. “Ik was opgelucht

Lees meer »

LIVE CLUB BRUGGE-DORTMUND (woe, 21u). Vanaken: “Er zijn mogelijkheden in omschakeling” – Hayen: “Voor de match allicht kippenvel”

Club Brugge opent morgen om 21 uur zijn campagne in de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Jan Breydel droomt van een eerste stunt tegen de finalist van vorig seizoen. In de voormiddag werkte blauw-zwart een training af, nadien spraken Nicky Hayen en Hans Vanaken met de pers. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM 2

Lees meer »

Gemeenteraadsvoorzitter reageert op heisa rond schepen Marleen De Soete: “Er is nooit een gesprek geweest met Marleen De Soete, mezelf en de vakbonden”

Gemeenteraadsvoorzitter Kris Steen wenst via een schriftelijke mededeling te reageren op het artikel ‘Medewerkers gemeente De Haan beschuldigen schepen Marleen De Soete van favoritisme en politieke inmenging op de werkvloer’ dat deze week verscheen. Hij wordt daarin ook vernoemd door burgemeester Wilfried Vandaele, maar de desbetreffende info is volgens Steen onjuist.
The post Gemeenteraadsvoorzitter reageert op heisa rond schepen

Lees meer »

Vijftien doden na instorting van gebouw in Sierra Leone

Bij de instorting afgelopen maandag van een gebouw van zeven verdiepingen in Freetown, de hoofdstad van Sierra Leone, zijn al vijftien doden gevallen. Vijf van hen zijn kinderen jonger dan 5. Er zijn intussen ook acht mensen, onder wie twee jongens jonger dan 5, levend vanonder het puin gehaald. Dat blijkt donderdag uit een nieuwe balans van de hulpdiensten.

Lees meer »