Maarten Vandevoordt over zijn leven als doelman, zijn nakend afscheid en zijn ambities: “Ik hoop stiekem op de Rode Duivels”

“De Rode Duivels? Het zou goed zijn voor mijn ontwikkeling om met de grote jongens te trainen.” Maarten Vandevoordt (22) over het leven als doelman en zijn nakende vertrek bij Racing Genk – de club waar voor hem alles begon. “Ik ga het hier missen, maar ik ben klaar voor die nieuwe uitdaging.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OOST-VLAANDEREN. Al verschillende coalities gevormd – Burgemeester De Clercq (Voor Gent) ontvangt vandaag drie partijen voor eerste gesprek

In Gent start Mathias De Clercq vandaag zijn coalitiegesprekken. Zowel CD&V, N-VA als Groen worden uitgenodigd in het stadhuis. In een aantal andere steden en gemeenten in Oost-Vlaanderen zoals Lievegem, Deinze en Waasmunster is de coalitie al gevormd. Wat valt er nog uit de bus? Volg de ontwikkelingen en coalitievormingen na de verkiezingen op de voet in onze provinciale liveblog.

Lees meer »

Parket onderzoekt mogelijk ronselen van volmachten in Brakel, partijen weten van niets: “Niemand heeft iets te winnen bij een klacht”

Ook in Brakel is het parket een opsporingsonderzoek gestart na een aangifte van een particulier in verband met het mogelijk ronselen van volmachten bij de gemeenteraadsverkiezingen van vorige zondag. “Onderzoek moet uitmaken of het valt onder de verboden praktijk van het ronselen van volmachten”, klinkt het bij het parket.

Lees meer »

Wie was Liam Payne (31)? Hij schitterde in One Direction, maar worstelde met “littekens” en alcoholverslaving

Voormalig One Direction-zanger Liam Payne (31) is dood aangetroffen in zijn hotel in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. De 31-jarige Britse zanger was jarenlang lid van de populaire boyband One Direction, die werd opgericht tijdens talentenjacht X-Factor. Payne zei in latere interview dat hij dankbaar was voor de jaren van succes, maar dat zijn tijd in de boyband “littekens op

Lees meer »

Na rock top 100 pakt Blaaspijp uit met Blues Festival

De zaal achter café De Blaaspijp trilde zaterdag 12 oktober op de grondvesten toen Jan Marchand, beter bekend als DJ Krul, zijn publiek meenam op een muzikale reis door de Top 100 van favoriete rocknummers, gekozen door de Koekelarenaren zelf. Het evenement duurde tot in de vroege uurtjes en trok een enthousiast publiek dat zich
The post Na rock

Lees meer »

VERKIEZINGEN 2024. Dit staat er op het spel in Maaseik

Vandaag, op zondag 13 oktober, mogen we opnieuw gaan stemmen voor de gemeente- en provincieraden. Dankzij de analyse van onze journalisten en de onderstaande kaarten ontdek je hoe er in Maaseik gestemd is voor de gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen.

Lees meer »

Zizou Bergs doet Lotto Arena daveren en vloert Diaz Acosta in European Open: “Mijn vertrouwen is dag en nacht verschil met vorig jaar”

‘Belgian Day’ op de European Open: Zizou Bergs (ATP 69) fleurde de avond eerst op met een zege (7-5, 6-4) over de Argentijn Facunda Diaz Acosta (ATP 67). Het publiek in de Antwerpse Lotto Arena smulde van enkele flitsende punten. “Ik neem makkelijker mijn verantwoordelijkheid nu”, aldus Bergs, die de volle tribunes smaakte: “Het Belgische tennis is springlevend.” In de

Lees meer »

Superprestige Ruddervoorde weer op zondag: “Financieel makkelijker”

Op zondag 20 oktober gaat op het domein Pyfferoen in de Vrijgeweidestraat op de Baliebrugge, Ruddervoorde, de tweede veldrit door van de Telenet Superprestige. De organisatie is verheugd dat de wedstrijd weer op zondag in plaats van zaterdag kan plaatsvinden.
The post Superprestige Ruddervoorde weer op zondag: “Financieel makkelijker” appeared first on KW.be.

Lees meer »