EXCLUSIEF. Wat doet Dries Van Langenhove (31) tegenwoordig? En hoe financiert hij dat?

Een jaar na zijn exit bij Vlaams Belang en twee weken voor de uitspraak in het proces over Schild & Vrienden is Dries Van Langenhove (31) nog op vele fronten actief. HLN dook wekenlang in zijn netwerk en sprak met mensen uit zijn directe omgeving en bij Vlaams Belang. Tot slot interviewden we Van Langenhove zelf, vijf uur lang boven de fitness die hij nu uitbaat. Over zijn boksclub en YouTube-inkomsten. Over z’n blijvende banden met de partij. Maar ook over de diepe financiële put waar hij dankzij zijn parlementaire wedde uit kroop en de viér rechtszaken die hem boven het hoofd hangen. 

Meer krantenkoppen in België

GO!-topman zet leersteuncentra in de kijker tijdens bezoek aan school in Avelgem

Koen Pelleriaux, afgevaardigd bestuurder van het Gemeenschapsonderwijs (GO!), heeft maandag een bezoek gebracht aan het Atheneum Avelgem. Hij volgde er mee met een ondersteuner van het leersteuncentrum Pixsy, dat leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften helpt.
The post GO!-topman zet leersteuncentra in de kijker tijdens bezoek aan school in Avelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man (30) uit Blankenberge die feestvierders met bruut geweld overviel vrij onder elektronisch toezicht

De 30-jarige B.M. uit Blankenberge mag de gevangenis verlaten onder elektronisch toezicht. Dat besliste de Brugse raadkamer vrijdagochtend. De dertiger verbleef sinds begin augustus in de cel nadat hij twee feestvierders ’s nachts met brutaal geweld overviel. Een van hen raakte zwaargewond.
The post Man (30) uit Blankenberge die feestvierders met bruut geweld overviel vrij onder elektronisch toezicht appeared

Lees meer »

Aantal boeren blijft dalen: in één jaar tijd weer zes procent minder landbouwbedrijven

West-Vlaanderen telt nog 7.463 landbouwbedrijven. 507 stuks of 6 procent minder dan een jaar geleden en liefst 15 procent minder in vergelijking met tien jaar eerder. Toen waren er nog 8.792 land- en tuinbouwers in onze provincie aan de slag. Dat blijkt uit de jaarlijkse cijfers van Statbel, het Belgische statistiekbureau. “De politiek moet dringend een duidelijk én werkbaar kader

Lees meer »