Moet Conner Rousseau straks opkomen? Als het van De Stemming afhangt … misschien

De populariteit van de voormalige voorzitter van de socialisten, Conner Rousseau, zakt in elkaar. Tegelijk blijft die groot voor iemand die helemaal afwezig is.

 

Meer krantenkoppen in België

Eeuwelinge Gabriëlle Gheysens (101) overleden in Maria’s Rustoord in Dadizele

In Maria’s Rustoord in Dadizele is eeuwelinge Gabriëlle Gheysens (10) overleden. Ze is geboren in Wevelgem en liep school in Moeskroen. Gabriëlle trouwde met Maurice Watteyne, in Dadizele hadden ze een handel in bouwstoffen, kolen en transport. Ze combineerde het huishouden samen met de zorg van haar drie kinderen en de boekhouding van de firma.
The post Eeuwelinge Gabriëlle

Lees meer »

Neuville begint als tweede aan dag met zes proeven, komt wereldtitel nog wat dichter?

Het eerste moment van de waarheid voor Thierry Neuville (36). In de Rally van Centraal-Europa – de voorlaatste manche van het seizoen – kan onze landgenoot als eerste Belg ooit wereldkampioen rally worden. Er zijn héél veel (ingewikkelde) scenario’s, maar Neuville ligt in polepositie. Na een eerste korte dag staat hij tweede in het klassement. Vandaag zijn er zes proeven.

Lees meer »

Smak geld ligt klaar voor De Decker, kan hij stunten tegen wereldkampioen? “Humphries is áltijd de favoriet”

Hoogdag voor het Belgische darts. Mike De Decker (28) speelt op de World Grand Prix de finale tegen wereldkampioen Luke Humphries (29). Hij kan de tweede Belg worden die een major-toernooi wint, na Dimitri Van den Bergh. Voltrekt De Decker het sprookje van Leicester? U ontdekt het in onderstaande liveblog, en uiteraard ook op VTM2. De wedstrijd start om 21u10.

Lees meer »

FC Veldegem stunt tegen De Haan met gelijkspel

Jurgen Dewaele is de coach die het behoud voor de Houtlanders heeft gerealiseerd. Hij bleef op het schip en kreeg dit seizoen de assistentie van Bruggeling Petro De Graeve. Het klikt tussen die twee, dat bevestigt Wannes Roels, de flankverdediger die niet uit het elftal weg te denken is.
The post FC Veldegem stunt tegen De Haan met gelijkspel

Lees meer »

“Op straat was er tevredenheid”: De Brug/N-VA/Open VLD wint verkiezingen in Ingelmunster met sterke score van burgemeester Kurt Windels

Met 59,9% van de stemmen of een stijging van 4,3% in vergelijking met de vorige gemeenteraadsverkiezingen wint De Brug/N-VA/Open VLD de verkiezingen van oktober 2024. Huidig burgemeester Kurt Windels is weer het stemmenkanon, want er kleurden maar liefst 2.336 mensen een bolletje achter zijn naam. Weldra mag hij aan zijn derde legislatuur als burgemeester beginnen.
The post “Op straat

Lees meer »

Ceylin del Carmen Alvarado boekt eerste seizoenszege na lange solo op Kermiscross in Ardooie

Ceylin del Carmen Alvarado (Fenix-Deceuninck) heeft donderdag de negende editie van de Kermiscross van Ardooie voor vrouwen op haar naam gebracht. De 26-jarige Nederlandse haalde het na een solo die ze halfweg cross inzette. Marion Norbert Riberolle (Crelan-Corendon) werd tweede, voor Alicia Franck (De Ceuster-Bouwpunt). Julie Brouwers (Charles-Liégois Roastery) eigende zich de vierde plaats toe voor de Nederlandse Denise Betsema

Lees meer »

Diamanten huwelijk voor Andrea en Lionel

Op donderdag 12 september zette het schepencollege Andrea Claeys (80) en Lionel Stubbe (82) in de bloemetjes ter gelegenheid van hun diamanten bruiloft. In 1964 huwden Andrea en Lionel. Beiden werden geboren tijdens de Tweede Wereldoorlog.
The post Diamanten huwelijk voor Andrea en Lionel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze vrouw geeft ‘Wij zijn van Nienof!’ 8 op 10: “Guy D’haeseleer lijkt wel een Romeinse keizer”

Hij verdiepte zich voor ‘Shalom allemaal!’ al in de leefwereld van de Antwerpse joden, en nu zoekt tv-maker Diederik Van den Abeele opnieuw een bijzondere bevolkingsgroep op: de Ninovieters. In ‘Wij zijn van Nienof!’ probeert de reportagemaker de ziel en zaligheid van de Oost-Vlaamse stad te doorgronden. Een zoektocht die la Flandre profonde een smoel geeft – een uitdrukking waar

Lees meer »

Abdelkahar Kadri, Barçaprofiel op de dool bij KV Kortrijk

In 2021 kwam Abdelkahar Kadri in het Guldensporenstadion aan met het predikaat ‘groeibriljant met Barçaprofiel’. Toen hij in zijn tweede seizoen flitsen van grote klasse liet zien, dachten ze in Kortrijk aan recordtransfersommen van 5 tot 10 miljoen euro. Maar intussen is de conclusie dat de Algerijnse artiest niet brengt wat van hem verwacht werd. Het geval Kadri.
The

Lees meer »

‘Koekiemonster’ geflitst op Duitse snelweg

Zelfs al is de zin in koeken nog zo groot, toch moet je je aan de snelheid houden. Dat heeft het ‘Koekiemonster’ ondervonden. Of toch de persoon die het masker droeg van het personage uit ‘Sesamstraat’, die geflitst werd in Duitsland.

Lees meer »

“Hoop dat ik op termijn de passie voor de nationale ploeg terugvind”: openhartige Romelu Lukaku doorbreekt de stilte

Romelu Lukaku (31) heeft in een podcast van Friends of Sports en Koolcast voor het eerst uitgebreid gesproken sinds het EK van afgelopen zomer. In een gesprek van bijna twee uur had de topschutter van de Rode Duivels het onder meer over zijn mentale gezondheid, de huidige situatie bij de nationale ploeg én de rel tussen bondscoach Domenico Tedesco en

Lees meer »