EXCLUSIEF. Regi en Kristel in eerste dubbelinterview als man en vrouw: “Docusoap niet gemaakt om onze exen te pesten”

Noem het tortelachtig. Noem het klef. Noem het er los over. Kan allemaal zijn, maar de liefde waar Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35) elkaar mee overstelpen, is écht. Hun huwelijk in Zuid-Afrika, live op tv, werd druk becommentarieerd, net als hun docusoap. Die venijnige reacties werpen een schaduw over hun diepe geluk, vertelt het bruidspaar in een exclusief gesprek met ‘Dag Allemaal’. “Zelfs dat Kristel een muur liet herschilderen noemden ze een aanval op mijn ex Elke”, zegt Regi. 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Fabio Jakobsen toont de littekens die het verhaal van zijn carrière vertellen: “Ik ben wel een taaie, denk ik”

“Wielrennen is geen sport voor kleinzerige mensen”, zegt Fabio Jakobsen (27). Zijn lijf is het bewijs. In Polen raakte hij tien tanden en een deel van zijn neus kwijt – hij werd voor dood opgeraapt van de straat. Op zijn knieën en armen hebben valpartijen “spoor over spoor” nagelaten. En toch gaat hij in deze Tour de France weer op

Lees meer »

Buitenlandse pers hard voor “zieke Belgen” én bondscoach Tedesco: “Zijn tactische kunde? Niets van te zien”

“Het EK zal België niet missen.” De buitenlandse pers is hard voor de prestaties van onze Rode Duivels tegen Frankrijk, en op Euro 2024 tout court. Ze stellen zich véél vragen. Waarom zo pover? En is dit nu echt het einde van deze generatie? Bovendien krijgt bondscoach Tedesco forse kritiek. “Had België hem niet gehaald omwille van zijn tactische kunde?

Lees meer »

Peuter verdrinkt in zwembad in de tuin: broertje van vier sloeg alarm, maar tevergeefs

Twee dagen nog vocht het peutertje voor zijn leven, maar uiteindelijk kon geen hulp meer baten. Een jongetje van net geen twee jaar is gestorven nadat het thuis in het zwembad is beland in Zandvoorde (Oostende). Dat gebeurde zaterdagmiddag. Buren reanimeerden hem nog, maar hij stierf uiteindelijk maandagmorgen in het ziekenhuis. Alles wijst op een tragisch ongeval. “Maar de precieze

Lees meer »

Steven Van Moeffaert (KSC Blankenberge) blikt terug op mooi seizoen: “Spelers verdienen duidelijkheid”

We zagen Steven Van Moeffaert voor het laatst als speler actief in Waregem, waar KSC Blankenberge de finale van de beker van West-Vlaanderen won. Intussen was de promotie van eerste provinciale naar de nationale reeksen al afgedwongen.
The post Steven Van Moeffaert (KSC Blankenberge) blikt terug op mooi seizoen: “Spelers verdienen duidelijkheid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jarren en Sharon zijn nieuwe zaakvoerders van bekende brasserie La Grande Place op Grote Markt in Roeselare

Met Jarren Theeten (30) en Sharon Roelandt (26) uit Houthulst heeft La Grande Place, de gekende brasserie/broodjeszaak op de Grote Markt in Roeselare nieuwe zaakvoerders. “Toen we het artikel zagen over de zoektocht naar een nieuwe uitbater hebben we onmiddellijk toegehapt.”
The post Jarren en Sharon zijn nieuwe zaakvoerders van bekende brasserie La Grande Place op Grote Markt in

Lees meer »

Ellen (38) en Matthew (41) baten nu Gasthof Het Witte Paard uit in Oostvleteren: “Iedereen moet zich hier thuis voelen”

Sinds kort kan je weer de voeten onder tafel schuiven in Gasthof Het Witte Paard op de Markt in Oostvleteren. Dit prachtige restaurant zat al een tijdje zonder uitbating en daar is nu verandering in gekomen.
The post Ellen (38) en Matthew (41) baten nu Gasthof Het Witte Paard uit in Oostvleteren: “Iedereen moet zich hier thuis voelen” appeared

Lees meer »

Marino Keulen (Open VLD): “We zijn als partij in een crisis beland, Vlaanderen heeft met ons afgerekend”

De Vlaamse liberalen staan voor een tocht door de woestijn. De implosie van Open VLD trof ook boegbeeld Marino Keulen, die na 29 jaar de nationale politiek verlaat. Een gesprek over de “slijtage” van zijn partij, de klap in Limburg en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez. “Een samensmelting MR-Open VLD? Het zou handig zijn als Bouchez eerst Nederlands zou spreken.”

Lees meer »