Roularta ziet advertentie- en lezersmarkt verder krimpen

09:05 De West-Vlaamse uitgeversgroep Roularta tekent voor het tweede jaar op rij een krimp op. De inkomsten staan langs meerdere kanten onder druk. 

Meer krantenkoppen in België

De EDUbox Historisch bewustzijn geeft jongeren een nieuwe kijk op het verleden

Om de wereld van vandaag beter te begrijpen, is het cruciaal om een diepgaand begrip te hebben van het verleden en de diverse dimensies die daarin verscholen liggen. Met de EDUbox Historisch bewustzijn, een interactief lespakket voor leerlingen secundair onderwijs, wil VRT jongeren laten zien hoe ze vanuit verschillende perspectieven naar bestaande verhalen kunnen kijken om hun blik te verbreden.

Lees meer »

Gouden medaille voor kinderopvang

Van 7 tot en met 13 oktober werd de Week van de Kinderopvang gevierd, de ideale gelegenheid om de belangrijke rol van kinderopvang-medewerkers te erkennen. Beide schepenen Linda Wyckstandt (RKD) en Tom Braet (CD&V) lieten de kans niet onbenut, om hun personeel speciaal in de schijnwerpers te zetten. “Kinderopvang is van onschatbare waarde voor veel gezinnen”, bevestigt ook schepen Wykstandt.<br

Lees meer »

Achttienjarige Belg zwaar toegetakeld in Sluis

Een 18-jarige Belg is vrijdagavond in Sluis, net over de grens met Nederland, zwaar toegetakeld met een slagwapen, zo berichten lokale media uit Zeeland. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis, meer details ontbreken voorlopig.
The post Achttienjarige Belg zwaar toegetakeld in Sluis appeared first on KW.be.

Lees meer »

HERBEKIJK. Hoogstraten smeert tienkoppige koploper Sporting Hasselt eerste nederlaag aan en komt mee aan de leiding

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. Zaterdag was dat de clash tussen Hoogstraten en Sporting Hasselt. De Limburgers verloren met z’n tienen op het veld van Hoogstraten, dat door de zege mee aan de leiding komt. Herbekijk

Lees meer »