Toxicoloog Jan Tytgat over mogelijke vergiftiging van speurders met amfetamine: “Poging tot moord is hier zeker gerechtvaardigd”

Werden drie topspeurders in het onderzoek naar Qatar-gate vergiftigd met amfetamines? Volgens toxicoloog Jan Tytgat (KU Leuven) is het alvast niet onmogelijk.

 

Meer krantenkoppen in België

Zo stemde Izegem: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Izegem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Izegem.
The post Zo stemde Izegem: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste hulp bij hartfalen: Studenten, Rode Kruis en az groeninge organiseren sensibiliseringsacties rond reanimatie

KU Leuven Kulak, BeMSA Kulak, Hogeschool VIVES, az groeninge en Rode Kruis Kortrijk slaan de handen in elkaar om op maandag 14 oktober het brede publiek bewust te maken van hoe eenvoudige handelingen levens kunnen redden.
The post Eerste hulp bij hartfalen: Studenten, Rode Kruis en az groeninge organiseren sensibiliseringsacties rond reanimatie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amerikaans raketafweersysteem onderweg naar Israël – Libanon scherpt beveiliging van enige vliegveld aan

In Israël zijn bij een vermoedelijke aanslag minstens één dode en verschillende gewonden gevallen, melden diverse media dinsdag. De dader zou op een snelweg nabij Asjdod, ten zuiden van Tel Aviv, het vuur hebben geopend op automobilisten, waarna hij zelf werd doodgeschoten. En voor een kwart van Libanon geldt nu een evacuatiebevel van het Israëlische leger (IDF), meldt VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR

Lees meer »

Treinverkeer in Brussel-Centraal nog steeds verstoord na dodelijk ongeval waarbij pendelaar struikelt en op sporen terechtkomt

In het station Brussel-Centraal is vrijdagavond een man overleden. De federale politie heeft bevestigd dat de eerste vaststellingen wijzen op een tragisch ongeval. De man zou ten val gekomen zijn op de sporen, nadat hij zich haastte om zijn trein te halen. In het station heerste grote chaos tijdens de avondspits. Om 20.35 uur werden alle sporen opnieuw vrijgegeven, maar

Lees meer »

Katrien De Ruysscher en andere BV’s mogen naar de gemeenteraad

Elke verkiezing pakken verschillende partijen weer uit met een aantal BV’s of toch tenminste regionaal bekende figuren. Voor sommige lukte dat, anderen zijn aan het aantal stemmen te oordelen niet voor de politiek voorbestemd. Thuis-actrice Katrien De Ruysscher mag in ieder geval in de gemeenteraad van Lommel gaan zetelen.

Lees meer »

Tijdelijk kunstproject krijgt vaste plek in Tongeren: “Artistieke invulling zal aantrekkingskracht bepalen”

In Tongeren is kunstproject House for Seasonal Neighbours voorgesteld. Het gaat om een ruw gebouwd huisje dat eerder al in Borgloon werd getoond, maar nu op de parking van school Viio Tongeren-Borgloon permanent komt te staan. In het huisje zullen tijdelijke tentoonstellingen te zien zijn: over bloesems en fruitteelt, maar ook over minder voor de hand liggende thema’s zoals arbeidsmigratie.

Lees meer »

Zo stemde Anzegem: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Anzegem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Anzegem.
The post Zo stemde Anzegem: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gedupeerden blijven met veel vragen achter na inbraak waarbij voor meer dan 1 miljoen euro gestolen werd: “Hopen snel duidelijkheid te krijgen”

Een week na de feiten zindert de spectaculaire juwelen- en handtassenroof in Knokke nog na. Meerdere eigenaars die hun peperdure handtassen via de winkel te koop aanboden, blijven met veel vragen achter. Zaakvoerster Stéphanie Louise Lotte begrijpt de ongerustheid en reageert.
The post Gedupeerden blijven met veel vragen achter na inbraak waarbij voor meer dan 1 miljoen euro gestolen

Lees meer »

Herfstfoor in Knokke-Heist

Knokke-Heist maakt zich op voor de herfstfoor op het Alfred Verweeplein. Vanaf vrijdag openen de eerste kramen om 15 uur tot maximum 1 uur ‘s nachts.
The post Herfstfoor in Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »