Zaak-Horner ontploft helemaal: anonieme bron lekt WhatsApp-conversatie van Red Bull-teambaas met jongedame

Een nieuwe wending in de zaak Christian Horner zorgt voor ongeziene chaos bij Red Bull: een anonieme bron lekte een hele hoop WhatsApp-berichten van de Red Bull-teambaas naar de jongedame die hem beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag. En die berichten, die wij konden inkijken, bevestigen dat er wel degelijk iets aan de hand was tussen de twee. 

Meer krantenkoppen in België

‘Goe Begonnen’ voorziet voedzame maaltijden voor Basisschool Sint-Jozef: “Er komen vaak kindjes toe met honger”

Brooddoosnodig, een initiatief van Enchanté vzw, trekt tijdens de Goe Begonnen-campagneweek van 2 tot en met 6 september langs 11 steden, waaronder Kortrijk, om het belang van voedzame maaltijden voor élke leerling in de kijker te zetten. Met de steun van Panos en Lidl én de helpende handen van financieel adviesbureau Strategica aten de leerlingen van Basisschool Sint-Jozef deze middag

Lees meer »

Dievenbende gevat op Ibiza die gas inzette om bewoners van luxevilla’s te bedwelmen terwijl zij hun slag sloegen: “Mensen voelden zich ‘s morgens groggy”

Op Ibiza zijn leden van een dievenbende opgepakt die de afgelopen jaren achter een hele reeks inbraken in luxevilla’s zat. En steeds was er een wrang en extra vies randje aan die inbraken: bewoners en gasten die ‘s morgens met een vreemd, groggy gevoel wakker worden. De politie vermoedt dat de aanvallers een soort gas inzetten om de mensen in

Lees meer »

Hoe kwetsbaar is ons land vandaag tegen luchtaanvallen? “We kruipen dan best in een heel diep hol in de grond”

Bart De Wever (N-VA) vreest dat de haven van Antwerpen wel eens vet omcirkeld kan staan op de Russische kaarten met potentiële doelwitten en pleit daarom voor een luchtafweersysteem in de koekenstad. Wat stelt de burgemeester voor? Hoe diep moeten we ervoor in de buidel tasten? Maar vooral: hoe kwetsbaar is ons land vandaag als Poetin op de knop duwt?

Lees meer »

MSKA Roeselare Campus Tant start nieuw schooljaar met festival en nieuwe adjunct-directeur

De start van het nieuwe schooljaar in MSKA Roeselare Campus Tant werd vrijdag gevierd met een heuse kick-off, waarbij de festivalsfeer niet ver te zoeken was. “Het is belangrijk dat de vele nieuwe leerlingen zich hier onmiddellijk thuis voelen”, aldus Fangio Hoorelbeke, die met Joke Ghyselen een nieuwe adjunct-directeur aan zijn zijde krijgt.
The post MSKA Roeselare Campus Tant

Lees meer »

Productiehuis reageert op uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck: “Geen sprake van angstcultuur bij ‘Thuis’”

Het Thuishuis, het productiehuis achter de VRT 1-soap ‘Thuis’, reageert op de uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck. Zij vertelde in ‘Café Congé’ woensdagavond hoe voornamelijk vaste medewerkers het moeilijk hebben op de set. Collega Wim Stevens, die als acteur in de Thuisraad zetelt, wil de puntjes op de i zetten: “Ik wil met klem tegenspreken dat er op

Lees meer »

Geleide wandelingen in kasteeldomein De Woesten tijdens Open Monumentendag: “Dit kasteel speelde zeer sociale rol in Waardamme”

Ter gelegenheid van Open Monumentendag op zondag 8 september organiseert de Heemkring Oostkamp een aantal geleide wandelingen in het kasteeldomein De Woesten in Waardamme.
The post Geleide wandelingen in kasteeldomein De Woesten tijdens Open Monumentendag: “Dit kasteel speelde zeer sociale rol in Waardamme” appeared first on KW.be.

Lees meer »

HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters genomineerd voor gloednieuwe Belgische ‘Bisou Awards’

Met de Bisou Awards krijgt België er een splinternieuwe awardshow bij die de crème de la crème van onze Belgische influencers in de schijnwerpers zet. Maar liefst 2500 Belgische influencers werden opgedragen voor deze eerste editie. Een jury van experts heeft daar 130 toppers uit genomineerd in 12 verschillende categorieën. Een van hen is onze HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters. Hij maakt

Lees meer »

Onweer trekt over ons land: Wallonië geteisterd door felle neerslag, hagel en windstoten, ook in regio Mechelen en Tienen hevige regen

Wallonië wordt momenteel getroffen door onweer. Meerdere wegen staan er blank en verschillende bomen zijn omgewaaid. Op beelden, gefilmd in Durbuy, zijn fikse regenbuien te zien. Ook in de regio Mechelen en Tienen regent het fel. Boven de Kempen brengt het onweer een lichtspektakel. Op onderstaande beelden, gemaakt op verschillende plaatsen in ons land, zijn felle flitsen te zien.

Lees meer »