De U11 van Katjes Ieper

De U11 van Katjes Ieper nam het vorig weekend in eigen huis op tegen Evoco Komen. Zaterdag volgt voor de Ieperse meisjes een nieuwe thuismatch tegen Sijos Menen.

The post De U11 van Katjes Ieper is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Veel mensen noemen mij de échte burgemeester”: niet Katrien Desomer, maar Valentijn Despeghel is stemmenkampioen in Ieper

Met 3.202 naamstemmen kroont Valentijn Despeghel zich tot stemmenkampioen van Ieper. Dat zijn er 213 meer dan toekomstig burgemeester Katrien Desomer. Zijn partij Vooruit stijgt ook van vijf naar twaalf zetels, maar belandt toch op de oppositiebanken. Naast trots overheerst dan ook teleurstelling dat de meerderheid van Team Ieper niet werd gebroken.
The post “Veel mensen noemen mij de

Lees meer »

Was laatste reünie tussen An ‘Bieke’ Swartenbroekx en Herman ‘Marcske’ Verbruggen echt de laatste? “Typisch ‘Kampioenen’-misverstand”

“Pas in het ziekenhuis kom ik weer bij volle bewustzijn.” An Swartenbroekx (55) en haar man Guido leven al twee jaar geleden lang hun Spaanse droom in Andalusië, maar die kent af en toe ook tegenslag. Daarover vertelt An wekelijks in haar column in ‘Story’. Deze week: een zware valpartij, de uitgave van haar derde kinderboek en de reünie van

Lees meer »

Mogelijk staking op komst bij Belgische boekhouders

“Genoeg is genoeg”, stelt de Koninklijke Vereniging van Accountants en Belastingadviseurs van België (KVABB/CRECCB) in een persbericht. Aan Franstalige kant denkt vicevoorzitter Emmanuel Degrève al luidop na over “een opstand”. Voorzitter Ludo Van den Bossche zegt op woensdag zich daar eventueel bij aan te willen sluiten.

Lees meer »