DEME verhoogt dividend met 40 procent na sterke winstsprong

08:00 De marieme bouwgroep trekt het dividend met 40 procent op tot 2,1 euro bruto per aandeel. Aandeelhouders profiteren zo mee van de stijging van de nettowinst met 44 procent dankzij de sterke groei van … 

Meer krantenkoppen in België

Yoshi Rondelez geeft na zes jaar de fakkel als hoofdredder door

Met de vlaggengroet, waarmee strandredders traditioneel het zomerseizoen uitwuiven, werd er ook afscheid genomen van hoofdredder Yoshi Rondelez. Rondelez stond 15 jaar op het strand, waarvan de laatste zes als hoofdredder. “Ik heb van mijn passie en hobby voor een stukje mijn beroep kunnen maken, maar ik ben onderweg wel mijn hobby deels verloren. En op het moment dat je

Lees meer »

Tien minuten-regel helpt Ian Thomas bij z’n spectaculaire gewichtsverlies: “Bij 105 kilo besefte ik dat er iets moest veranderen”

Liefst 30 kilo minder geeft de weegschaal aan. Zanger Ian Thomas (27) besloot zijn leven volledig om te gooien en onderging een indrukwekkende transformatie. “Sinds mijn verjaardag – op 30 april – dwing ik mezelf om elke dag naar de fitness te gaan. In het begin was dat niet makkelijk, maar inmiddels is het een verslaving”, vertelt hij aan HLN.

Lees meer »

Marc Soler wint op mythische slotklim in Vuelta, Ben O’Connor redt rode leiderstrui met vijf seconden

Nadat Wout van Aert met een nieuwe pijnlijke val zijn rampjaar compleet maakte, heeft Ben O’Connor via een secondenspel zijn leiding in het algemeen klassement van de Vuelta behouden. Hij moest vrezen voor zijn rode trui nadat hij vroeg loste, maar de Australiër hield vijf seconden over. Uitstel van executie weliswaar, met Roglic die nu helemaal in zijn slipstream zit.

Lees meer »

Hét sprookje van de sportzomer? Amerikaan pakt emotioneel goud op Paralympics, maand nadat z’n vrouw hetzelfde deed op de Spelen

De innige omhelzing tussen paralympisch atleet Hunter Woodhall (25) en zijn vrouw Tara Davis-Woodhall (25) van gisteravond gaat viraal op sociale media. Vier weken en één dag nadat Tara goud pakte op de Olympische Spelen in het verspringen, deed haar man namelijk hetzelfde op de 400 meter (T62-categorie) op de Paralympics. Het sprookje is compleet.

Lees meer »

Eerste plannen voor Pittems lokaal dienstencentrum bekend

Tijdens de gemeenteraad van maandagavond 2 september werd tijdens de variaronde een tipje van de sluier rond een toekomstig lokaal dienstencentrum opgelicht. De oppositie bracht ook de proefopstelling met verkeersremmers in de Kasteeldreef en Kolonel Naessensstraat ten berde.
The post Eerste plannen voor Pittems lokaal dienstencentrum bekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rugby RSL officieel van start op site Schiervelde

Zaterdag werd de nieuwe locatie van Rugby RSL officieel geopend. De rugbyclub huist sinds kort op Schiervelde waar één van de voetbalvelden werd omgevormd tot een rugbyterrein met daarbij ook een kantine.
The post Rugby RSL officieel van start op site Schiervelde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oostenrijk wil net als Duitsland veroordeelde Afghaanse criminelen deporteren naar thuisland

Oostenrijk wil veroordeelde Afghaanse criminelen terugsturen naar hun land van herkomst. Dat heeft het Federaal Bureau voor Immigratie en Asiel aangekondigd. De veranderende veiligheidssituatie in het land is de voornaamste reden voor die beslissing, klinkt het. Oostenrijk wil voor de deportaties samenwerken met Duitsland, dat vorige week voor het eerst 28 veroordeelde Afghanen op een vliegtuig naar Kaboel heeft gezet.

Lees meer »