Wat verandert in maart voor uw geld?

01:01 Van een verplicht opleidingsplan voor kmo’s, naar een vernieuwd sociaal telecomtarief en een verplichte opleiding voor wie zijn kind zelf wil leren rijden. Vijf zaken die veranderen voor uw geld in ma… 

Meer krantenkoppen in België

Eerste schooldag voor 200.000 West-Vlaamse kinderen en jongeren

Op 1 september kregen ze nog even respijt, maar vandaag is het dan toch zo ver: de eerste schooldag na de zomervakantie. Alle West-Vlaamse basis- en middelbare scholen ontvangen vandaag samen zo’n 200.000 leerlingen. Een spannende dag, en niet enkel voor de kinderen zelf…
The post Eerste schooldag voor 200.000 West-Vlaamse kinderen en jongeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijftigtal migranten gered op het Kanaal, twee vermisten nog niet gevonden

Een groep van een vijftigtal migranten die via het Kanaal het Verenigd Koninkrijk probeerde te bereiken, is zaterdag voor de kust van het Franse plaatsje Berck gered nadat ze in de problemen waren gekomen. Een van hen was in het water gevallen en kon gered worden, twee andere vermisten konden niet gevonden worden, meldt de maritieme prefectuur.

Lees meer »

Zij wonen in de ‘kampioen’ van de lintbebouwing en hebben daar zo hun redenen voor: “Achteraan is het hier het paradijs”

Bijna één op de drie Vlamingen woont in lintbebouwing. Maar wat trekt de mensen aan om langs drukke wegen te wonen in plaats van in een gezellige woonwijk of in een centrum met alles op wandelafstand? Op zoek naar de ziel van de lintbebouwingsbewoners. “We wonen langs voren aan een helse steenweg, maar zitten achteraan in het paradijs.”

Lees meer »

Hét sprookje van de sportzomer? Amerikaan pakt emotioneel goud op Paralympics, maand nadat z’n vrouw hetzelfde deed op de Spelen

De innige omhelzing tussen paralympisch atleet Hunter Woodhall (25) en zijn vrouw Tara Davis-Woodhall (25) van gisteravond gaat viraal op sociale media. Vier weken en één dag nadat Tara goud pakte op de Olympische Spelen in het verspringen, deed haar man namelijk hetzelfde op de 400 meter (T62-categorie) op de Paralympics. Het sprookje is compleet.

Lees meer »

WESTAON Staden maakt enquêteresultaten bekend

De partij WESTAON lanceerde eind 2023 een online bevraging bij de inwoners van Groot-Staden. WESTAON presenteerde nu de resultaten van de enquête.
The post WESTAON Staden maakt enquêteresultaten bekend appeared first on KW.be.

Lees meer »