LIVEBLOG BELGIË-HONGARIJE. Trakteren de Red Flames hun fans op nieuwe doelpuntenkermis?

Na de 1-5-zege van vorige vrijdag in Hongarije zijn de Red Flames zo goed als zeker van het behoud in de hoogste afdeling van de Nations League. In Leuven willen ze hun campagne in stijl afsluiten. Maken onze nationale voetbalvrouwen er in de terugmatch tegen Hongarije opnieuw een doelpuntenkermis van? Volg het via onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Telecomoperator Orange laat Voo uitdoven

Telecombedrijf Orange is van plan om het merk Voo geleidelijk te laten verdwijnen. Het is de bedoeling om de verkoop van Voo-producten in september volgend jaar stop te zetten. Ook de winkels van Voo zullen de deuren sluiten.

Lees meer »

Nu woonwagenterrein in Sint-Truiden wordt vernieuwd: hoe is het gesteld met woonwagenterreinen in Limburg?

Vorig jaar is beslist dat gemeenten geen subsidies meer ontvangen van de Vlaamse overheid voor de bouw en het onderhoud van woonwagenterreinen. De stad Sint-Truiden maakt nu als een van de laatste gemeenten gebruik van subsidies om het woonwagenterrein te onderhouden. Sociale organisatie SAAMO pleit voor een herinvoering van de subsidies en ook voor een wettelijk kader om woonwagens ook

Lees meer »

Ria en Marc uit Ingelmunster zijn 50 jaar getrouwd

Ria Mullebrouck en Marc Carrein werden ter gelegenheid van hun gouden huwelijksjubileum officieel ontvangen in de raadszaal van het gemeentehuis. Ook Dina Vankeirsbilck, de 97-jarige moeder van Ria, was aanwezig. Na de gemeentelijke receptie vierden ze samen met de familie verder in Brasserie Sublime in Rumbeke.
The post Ria en Marc uit Ingelmunster zijn 50 jaar getrouwd appeared first

Lees meer »