Wordt Lies (20) uit Assebroek de nieuwe Miss Wellness Beauty? “Ik kijk enorm uit naar de finale”

Lies Van Wassenhove (20) uit Assebroek is finaliste voor Miss Wellness Beauty. “Schoonheidsspecialiste worden was mijn meisjesdroom. Sinds kort run ik mijn eigen schoonheidssalon”, zegt Lies, die ondertussen ook toegepaste gezondheidswetenschappen studeert aan hogeschool Howest in Brugge.

Miss Wellness Beauty is de missverkiezing die jaarlijks op zoek gaat naar een nieuwe ambassadrice om de beautysector te vertegenwoordigen. Enkel dames die een link hebben met de sector mogen deelnemen.

Eigen schoonheidssalon

Een van de finalistes is Lies Van Wassenhove uit Assebroek. Met haar 20 lentes is Lies de tweede jongste finaliste. Lies heeft sinds kort haar eigen schoonheidssalon, Esthetiek Lies, bij haar thuis. “Ik heb mezelf ingeschreven voor deze missverkiezing, omdat ik echt gepassioneerd ben door wat ik doe. Al van jongs af wist ik dat ik schoonheidsspecialiste wou worden. Mijn tante Marleen runde een schoonheidssalon. Ik herinner me nog dat ik er als jong meisje binnenkwam en dacht ‘dit wil ik later ook doen’. Ik ben nooit meer van gedacht veranderd. Als schoonheidsspecialiste maak je mensen gelukkig en laat je ze tot rust komen. De dankbaarheid die ik ontvang van de mensen is ongelooflijk. Daar geniet ik echt van”, begint Lies.

“Ook als ik niet verkozen word, zal ik tevreden terugblikken”

De missfinaliste uit Assebroek volgde vier jaar de richting schoonheidsverzorging en daarna nog een specialisatiejaar aan de Maricolen in Brugge. Momenteel volgt Lies het tweede jaar in de bacheloropleiding toegepaste gezondheidswetenschappen aan Howest in Brugge. “Een richting waarin we gezondheid benaderen met een holistische visie. Zeer interessant, want die visie wil ik later ook in de praktijk brengen. Schoonheid, mentale en fysieke gezondheid en coaching gaan op deze manier hand in hand. Ik combineer mijn studies met mijn schoonheidssalon.”

Overwinning

De finale van Miss Wellness Beauty is op zaterdag 27 april in het hotel Hilton in Antwerpen. “Ik kijk er ongelooflijk naar uit. Het is enorm spannend. Ik heb wel wat podiumervaring, want ik heb nog in groep gedanst. Maar alleen op een podium staan, is wel helemaal nieuw voor mij. Uiteraard ga ik voor de overwinning. Maar ook als ik niet verkozen word tot de nieuwe Miss Wellness Beauty, zal ik op deze hele ervaring zeer tevreden terugblikken. Ik heb enorm veel bijgeleerd en ben in een leuke groep finalisten terechtgekomen”, klinkt het bij finaliste Lies.

Stemmen voor Lies kan door ‘MWB 15’ te sms’en naar 6630.

The post Wordt Lies (20) uit Assebroek de nieuwe Miss Wellness Beauty? “Ik kijk enorm uit naar de finale” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik ben nogal chaotisch, dus ik moet me goed voorbereiden”: zo brengen onze BV’s hun vakantie door (deel 2)

Vakantie, dat staat voor veel mensen gelijk aan zon, zee en strand. Maar wat zijn de vakantieplannen van onze BV’s? Hoe proberen ze te ontspannen na een druk jaar? Onder meer Dimitri Vegas, Tanja Dexters en Zita Wauters verklappen hun ultieme vakantietips. “Verschillende plekken van de wereld zien en er niet zelf voor betalen … Dat is het voordeel aan

Lees meer »

63ste editie van Koekuit-in-Feest in Menen is weer een voltreffer, rommelmarkt op zaterdag is absolute publiekstrekker

Het staat te boek als een van de oudste kermissen van Menen en blijft, jaar na jaar, heel wat mensen lokken. Koekuit-in-Feest wist ook dit jaar de wijk van heel wat animo te voorzien, met een reuze rommelmarkt als absolute publiekstrekker.
The post 63ste editie van Koekuit-in-Feest in Menen is weer een voltreffer, rommelmarkt op zaterdag is absolute publiekstrekker

Lees meer »

Artificiële intelligentie bepaalt wat u betaalt voor uw koopjes: kan ik daardoor nog goedkoper kleding kopen?

Grote modeketens gebruiken tegenwoordig artificiële intelligentie (AI) om te bepalen welke artikelen in deze soldenperiode met welke korting worden verkocht. Als consument doet u daar alvast uw voordeel mee, want onder meer ZEB en E5 pakken nu al uit met kortingen tot -70%. Betekent dit ook dat koopjesjagers in de ene winkel een betere deal kunnen scoren dan in de

Lees meer »

EXCLUSIEF. Vlaams gezin dat aan dood ontsnapte in Italiaanse modderstroom doet voor het eerst verhaal: “Ik zei luidop: dit is het, we gaan sterven”

De beelden van hun terreinwagen die verzwolgen wordt door een kolkende rivier gingen deze week de wereld rond. Maar Ameline (28), haar man Fady (24) en hun baby’tje van drie maanden uit het West-Vlaamse Menen kunnen het nog navertellen vanuit Italië, waar hun vakantie eindigde in de Orco-rivier. Ze vertellen hoe hun leven plots, vanuit het niets, in gevaar kwam:

Lees meer »

Nederlandse huizenprijzen op hoogste niveau ooit

De huizenprijzen op de krappe woningmarkt in Nederland zijn nog nooit zo hoog geweest als afgelopen kwartaal. Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De gemiddelde verkoopprijs van bestaande huizen was in het tweede kwartaal 468.000 euro, 7,2 procent meer vergeleken met het eerste kwartaal van 2024. Dit is een “uitzonderlijke” toename, vindt de makelaarsvereniging, omdat dit sinds het

Lees meer »

Gebakkelei over jaarrekening en investeringen op gemeenteraad van Koksijde

Net voor de start van de zomervakantie lichtte burgemeester Marc Vanden Bussche op de gemeenteraad de jaarrekening 2023 toe, wat leidde tot stevig gebakkelei met N-VA-oppositieraadslid Sander Loones, die op zijn beurt weerwerk kreeg van raadslid Elwin Van Herck (Koksijde Vooruit).
The post Gebakkelei over jaarrekening en investeringen op gemeenteraad van Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zevende editie van Dwars Door Zulte

Dit weekend staat de zevende editie van Dwars Door Zulte op de kalender. De kids openen het DDZ-weekend en lopen op zaterdagvoormiddag op de Waalmeers in Zulte. De Big Runs van 4, 8 en 16 kilometer vinden plaats op zondagvoormiddag in Olsene (VBS Olsene).
The post Zevende editie van Dwars Door Zulte appeared first on KW.be.

Lees meer »