Restaurantgangers onwel door CO-vergiftiging, bewoner in levensgevaar

Een man die boven een Chinees restaurant op de Mechelsesteenweg in Dendermonde lag te slapen, is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht na een CO-vergiftiging. Restaurantgasten hadden de hulpdiensten gebeld.

 

Meer krantenkoppen in België

Paul en Greta vieren gouden bruiloft

Op vrijdag 20 september vierden Paul Listhaeghe en Greta Deriemaecker hun 50e huwelijksverjaardag. Het koppel met een gouden randje huwde op 20 september 1974 in Ruiselede. Paul en Greta vierden hun gouden bruiloft in het gemeentehuis in het gezelschap van familie en vrienden. (MM/foto MM)
The post Paul en Greta vieren gouden bruiloft appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Scenario van een gangsterfilm”: internering bevolen voor twintiger na brutale overval met alarmpistool op tieners in De Haan

De Brugse strafrechtbank heeft de internering bevolen van een Nederlander die betrokken was bij een gewapende overval op twee minderjarigen in De Haan. De tieners werden bedreigd met een alarmpistool.
The post “Scenario van een gangsterfilm”: internering bevolen voor twintiger na brutale overval met alarmpistool op tieners in De Haan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw orkaan op komst naar Florida? Meteorologen houden ontwikkelingen in Golf van Mexico nauwgezet in de gaten

Het zuidoosten van de VS is nog maar amper bekomen van de verwoestende impact van zware orkaan Helene of er staat al een nieuwe bedreiging klaar. Want in de komende dagen kan er zich boven de Westelijke Caribische Zee mogelijk een nieuwe tropische depressie ontwikkelen volgens de laatste weermodellen. Tegen het weekend zou die zelfs tot een orkaan kunnen uitgroeien.

Lees meer »

LIVE ANTWERP-BEERSCHOT (zo, 13u30). Ruim 2.000 fans vuren Antwerp-spelers aan, op het Kiel was de opkomst een stuk kleiner

Hoogspanning in Antwerpen. Aartsrivalen Antwerp en Beerschot treffen elkaar zondag. De ‘Ratten’ kunnen maar beter winnen, want hun harde kern dreigt met een veldbestorming als het fout loopt. Rond de middag was er op de Bosuil alvast een aanmoedigingsmoment. Zo’n 2.000 Antwerp-fans vuurden de spelers aan. Ook Beerschot had in de namiddag nog zo’n ontmoetingsmoment met zijn fans, al daagde

Lees meer »

Dropte Rusland ‘vader van alle bommen’ in Oekraïne?

Beelden van een immense ontploffing in het Oekraïense Vovchansk leiden tot speculatie over het type bom dat Rusland daar inzet. Pro-Russische bloggers stellen dat het gaat om de krachtigste niet-nucleaire bom van Rusland, maar een woordvoerder van het Oekraïense leger spreekt dat tegen.

Lees meer »

Na exit bij ‘Thuis’ duikt Lut Hannes op als Madame Pipi in ‘Iedereen beroemd’: “Ik wilde minder Angèle en meer Lut zijn”

Precies een jaar geleden nam Lut Hannes (70) in alle stilte afscheid van haar rol als Angèle in ‘Thuis’, na liefst 25 jaar. De actrice gooide haar leven volledig om en kocht een mobilhome om door Europa te reizen. Hoewel ze ook wil blijven acteren – zoals nu haar nieuwe rol als toiletdame in ‘Iedereen beroemd’ bewijst – legt ze

Lees meer »

Boomhut en spannende kabelbaan maken Pastoorsbos in Beveren de plek voor speelplezier en avontuur

Het vernieuwde speelplein in het Pastoorsbos is dé plek waar speelplezier en avontuur hand in hand gaan. “Na een grondige renovatie, gebaseerd op de ideeën van de jeugdbewegingen in Beveren, is dit groene speelparadijs weer helemaal klaar om bezocht te worden”, aldus schepen Matthijs Samyn. Op zaterdag 28 september werd het vernieuwde speelplein feestelijk geopend.
The post Boomhut en

Lees meer »

Derde groot dartstornooi van ‘t Pompierke zal pas in 2026 plaatsvinden: “Europahal is helaas niet beschikbaar”

Er zal in februari 2025 geen groot dartstornooi plaatsvinden in de Europahal in Tielt. De voorbije twee jaar zorgde de dartsclub van café ‘t Pompierke er voor een groots opgezet open dartstornooi, met liefst 500 deelnemers bij de recentste editie. Wel komt er een kleinschaliger alternatief in Club 77 in Schuiferskapelle.
The post Derde groot dartstornooi van ‘t Pompierke

Lees meer »

Netheid van Oostende is verkiezingsthema voor 13 oktober: Strenger optreden tegen overlast door vuilnis?

De netheid van Oostende is voor veel inwoners een belangrijk onderwerp. Er zijn allerlei acties, maar hoe gaat men om met overlast door meeuwen die afvalzakken openprikken, of met sluikstorters? Moet de stad strenger optreden tegen vuilnis? De partijen hebben voorstellen.
The post Netheid van Oostende is verkiezingsthema voor 13 oktober: Strenger optreden tegen overlast door vuilnis? appeared first

Lees meer »

Zes arrestaties na aanslag met kalasjnikovs op Khaled (31), die vermoedelijk zelfs niet het juiste doelwit was

In verband met de schietpartij op 14 september 2023 in de Wayezstraat in Anderlecht, waarbij de 31-jarige Khaled om het leven kwam, werden deze week in totaal zes verdachten gearresteerd. Twee van hen werden in België opgepakt, terwijl vier anderen in Frankrijk werden gearresteerd. Dat heeft het Brussels parket bevestigd. Die stelt dat de daders vermoedelijk het verkeerde slachtoffer doodschoten

Lees meer »