Acht nieuwe medewerkers openen samen met Dieter Coppens ‘Restaurant misverstand’ aan zee

Op donderdag 14 maart start het derde seizoen van ‘Restaurant misverstand’. Dieter Coppens (46) neemt opnieuw acht mensen met jongdementie onder de arm voor een onvergetelijke ervaring: Geert, Lieve, Annick, Fons, Els, Anne, Gie en Jan. Ze zullen deze keer niet alleen samenwerken in een restaurant in Oostende, ze gaan tijdens hun werkweek ook echt samenleven. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Kim Kardashian maakt plots achterwaartse salto op dansvloer

Kim Kardashian (43) was een van de aanwezigen op het 40e verjaardagsfeest van haar zus Khloé Kardashian. Ze stal de show op de dansvloer en trok alle aandacht naar zich toe toen ze salto’s begon te maken. Met behulp van Cade Hudson – manager en goede vriend van zangeres Britney Spears – deed ze dit naar eigen zeggen “verschillende keren

Lees meer »

CHECK – Nee, vrouw van Zelenski kocht geen “Bugatti van 4 miljoen euro” in Parijs: nepnieuws uit Rusland, gemaakt met AI

Het bericht dat Olena Zelenska, echtgenote van de Oekraïense president Zelensky, vorige maand in Parijs een peperdure sportwagen zou hebben gekocht, is verzonnen. Het maakt deel uit van een langlopende pro-Russische campagne met nepnieuwssites. Opvallend is dat hierbij nu ook gebruikt maakt van technologie op basis van artificiële intelligentie (AI).

Lees meer »

Man naar ziekenhuis nadat hij in berm A19 belandt

Zaterdagmorgen moesten de hulpdiensten in alle vroegte uitrukken naar de A19. Een man was er met zijn Volkswagen Polo in het struikgewas in de berm beland.
The post Man naar ziekenhuis nadat hij in berm A19 belandt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recordaantal Belgen bezit tweede woning

Al 1,15 miljoen Belgen hebben naast hun eigen woning nog een tweede pand in eigendom. Dat waren er nog nooit zoveel. In vergelijking met 2022 gaat het om een toename met 7 procent, tegenover 2019 zelfs om een klim met 16 procent. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Tijd donderdag op basis van een studie van BNP Paribas Fortis.

Lees meer »

Poperingse zomerschool zoekt lesgevers en animatoren: “Leerlingen met leerachterstand krijgen er hulp”

De Poperingse zomerschool zoekt lesgevers en animatoren. In augustus krijgen leerlingen met een leerachterstand er hulp bij taal en rekenen in het Lodewijk Makeblijdecollege. Animatoren krijgen een vrijwilligersvergoeding, lesgevers krijgen een contract bepaalde duur met een vergoeding per uur.
The post Poperingse zomerschool zoekt lesgevers en animatoren: “Leerlingen met leerachterstand krijgen er hulp” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen hekelt openstellen Ketelstraat in Izegem voor verkeer: “Onnodige stap”

Arbeiders zijn volop bezig het laatste stukje Centrumbrug over het spoor te belijnen zodat ook dat terug open gezet kan worden voor alle verkeer. Vanaf dan zal het mogelijk zijn vanuit Emelgem richting Korenmarkt te rijden, maar dan moet je voortaan wel afslaan richting Ketelstraat. Vooruit-Groen vreest dat daar problemen van zullen komen.
The post Groen hekelt openstellen Ketelstraat

Lees meer »

KIJK. Zo ziet “mogelijk catastrofale” orkaan Beryl die op Caraïben afstevent eruit vanuit de ruimte

Orkaan Beryl, die momenteel door het Caribisch gebied raast en al aan land is gegaan op het eiland Grenada, is opgeschaald naar categorie 5. Het gaat om de hoogste categorie die het Amerikaanse National Hurricane Center (NHC) toekent. Bovenstaande satellietbeelden tonen hoe de volgens het NHC “mogelijk catastrofale” storm de zuidoostelijke Caraïben nadert.

Lees meer »