Nieuw spelprogramma van Axel Daeseleire staat al volledig op Streamz: “Ik heb er mijn bedenkingen bij”

In een nieuw programma op VTM laat Axel Daeseleire (55) kandidaten kiezen tussen ‘bekend’ of ‘onbekend’ in een spel waar niemand de regels kent. Risico’s nemen of op veilig spelen, vertrouwde paden bewandelen of kiezen voor uitdaging, spanning en avontuur? In deze Showbits maakt Axel je warm voor ‘Het onbekende’, elke maandagavond bij VTM. 

Meer krantenkoppen in België

Zita Gheysens gaat voor sprintcarrière op de piste

Zita Gheysens slaat een andere weg in. De zeventienjarige juniore zal niet meer op de weg te zien zijn, des te meer op de piste. De Izegemse gaat zich voortaan focussen op de sprintnummers: keirin, (team)sprint en kilometer.
The post Zita Gheysens gaat voor sprintcarrière op de piste appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trio veroordeeld voor diefstallen bij sanitairgroothandel Van Marcke

Drie mannen zijn veroordeeld voor een reeks diefstallen in winkels van sanitairgroothandel Van Marcke. Ze krijgen celstraffen tot negen maanden effectief. In de winkels namen ze stiekem dure producten mee terwijl ze slechts iets goedkoop afrekenden aan de kassa.
The post Trio veroordeeld voor diefstallen bij sanitairgroothandel Van Marcke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Den Averechtsen wordt gesmaakt

De Heeren Deweer, de vier vrienden die de voorbije jaren de Dadiparkpop-up organiseerden, haalden het recept van het voormalige Dadizeelse biertje Den Averechtsen van onder het stof. Het biertje werd tijdens de openingsceremonie van de jaar- en avondmarkt voor het eerst geschonken. Bezoekers aan het evenement konden later die dag het biertje proeven aan de
The post Den Averechtsen

Lees meer »