Danny van café De Kletsekop viert uitbundig zijn 50ste verjaardag: “Feest met als thema Peppi en Kokki”

Danny Debruyne, uitbater van het alom bekende café De Kletsekop in de Mokker, Lekestraat 55, viert op zaterdag 23 maart zijn 50ste verjaardag. En dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Iedereen is van harte welkom om mee te feesten.

Café De Kletsekop bestaat al zeven jaar en biedt niet alleen een gezellige binnenruimte, maar ook een ruim zonneterras met achteraan de parking een foodtruck. Het was vroeger een kapperszaak, Coiffeur Mark genaamd, en werd eigenhandig door Danny verbouwd tot het gezellige café dat het nu is.

De naam De Kletsekop is niet toevallig gekozen, maar verwijst subtiel en humoristisch naar het kale hoofd van Danny en werd geïntegreerd in het unieke logo van het café. Het draagt bij aan de charme van het café en weerspiegelt de persoonlijkheid van de eigenaar. “Het wordt een uitbundig feest waarop iedereen wordt uitgenodigd. Mijn vriendin, Nancy Arickx, koos voor het thema Peppi en Kokki”, vertelt Danny enthousiast. “Zij kwam op het idee omdat ze weet dat ik al heel lang met de gedachte speel om rond mijn 50ste verjaardag een cruise te maken. Iedereen die langskomt en verkleed is in de kenmerkende marinestijl van de serie uit lang vervlogen tijden krijgt bij binnenkomst een drankje aangeboden.”

De sympathieke Danny is trouwens altijd wel te vinden voor een leuk feestje.

Thema-avonden

Zo was er zaterdag een carnavaleske verkleedparty en organiseerde hij afgelopen zomer een Beach Party. Daarvoor werden er tonnen zand binnen gevoerd in het café, maar ook op het zonneterras om het geheel volledig in de juiste sfeer te brengen.

“Deze thema-avonden zijn stuk voor stuk een schot in de roos”, zegt Danny nog. Het café biedt bovendien de mogelijkheid om gezellig een kaartje te leggen of een partijtje biljart te spelen.

Kortom, het is een ontmoetingsplaats waar zowel jong als oud graag vertoeven. Iedereen is welkom aan boord van het Peppi en Kokki-feest ter ere van Danny’s 50ste verjaardag. (SVE)

The post Danny van café De Kletsekop viert uitbundig zijn 50ste verjaardag: “Feest met als thema Peppi en Kokki” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zelfs enkelband houdt onverbeterlijke dief uit Beernem niet tegen: achttien maanden effectieve celstraf

Ondanks elektronisch toezicht ging Björn K. tot vier keer toe met materiaal aan de haal bij bedrijven in Beernem. Dat levert hem achttien maanden effectieve celstraf op. Bij een van de feiten werd hij vergezeld door zijn vriendin.
The post Zelfs enkelband houdt onverbeterlijke dief uit Beernem niet tegen: achttien maanden effectieve celstraf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zondagvoormiddag is drukste moment in supermarkt: “Dan heb ik het beste zicht op wat ik nodig heb voor het begin van de week”

Decennialang was zaterdag de uitgelezen dag om boodschappen te doen. Sinds enkele jaren wint de zondag steeds meer terrein als populairste winkeldag. Niet alleen voor last minute aankopen, ook voor de grotere boodschappen. “Op zaterdag heb ik het te druk, dus ga ik op zondag uitgebreid winkelen. Dan zijn er interessante promoties en heb ik alles vers in huis voor

Lees meer »

Briljant voor Willy en Esther

Willy Dochy (87) en Esther Page (85) uit Lo waren op 7 september 65 jaar getrouwd. Ze zijn allebei in Poperinge geboren, Willy op 20 februari 1937 en Esther op 21 maart 1939. Het koppel leerde elkaar kennen op de kermis in Lo. Ze trouwden op 7 september 1959 en vestigden zich op de boerderij
The post Briljant voor

Lees meer »

“De stad moet verder inzetten op de beleving”: Kortrijk bij slechtste leerlingen van de klas wat betreft leegstand

Van de 2.066 handelspanden in Kortrijk, staan er 276 leeg. Dat blijkt uit cijfers van databureau Locatus. Dat komt overeen met 13,4 procent leegstand, waarmee de Guldensporenstad bij de slechtste leerlingen van de klas hoort. Veel partijen wijzen naar een uitbreiding van de leegstandstaks als oplossing. Of is herbestemmen van de leegstaande panden – in tijden van online shoppen –

Lees meer »

Klara-presentatrice Katelijne Boon wint eerste Grote Prijs Martine Tanghe: “Als ze spreekt, hangt er zuiderse zon in de radio”

Klara-presentatrice Katelijne Boon (59) heeft de allereerste Grote Prijs Martine Tanghe, de VRT-taalprijs voor “creatief en uitmuntend taalgebruik”, gewonnen. Radio 1-stem Sofie Lemaire (40) legt beslag op de publieksprijs. Het is de eerste keer dat de prijs wordt opgedragen aan nieuwsanker Martine Tanghe, die vorig jaar overleed aan de gevolgen van kanker. Tanghe, een icoon van de openbare omroep, werd

Lees meer »