Werner en Yvette vieren diamanten jubileum

In de kapel van woonzorgcentrum Rustenhove werd de diamanten huwelijksverjaardag van Werner Leenknegt en Yvette Commeyne gevierd.

Op 8 februari 1964 stonden Werner Leenknegt en Yvette Commeyne in het gemeentehuis van Moorsele om elkaar eeuwige trouw te beloven. Dat dit in Moorsele was, is niet toevallig. Yvette werd er geboren in 1943. Ze groeide op in een gezin met drie kinderen. Yvette werkte tot de geboorte van haar eerste zoon in een naaiatelier.

Geboren en getogen

Werner is een geboren en getogen Ledegemnaar. Hij zag het levenslicht in 1940. Na zijn studies startte hij zijn loopbaan bij Karel Francks en D’haeyere. Na even bij de firma Vanackere gewerkt te hebben, ging hij werken bij de firma Verfaille in Moorslede. Daar nam hij de productieleiding op zich. Werner zou er tot het einde van zijn loopbaan werken.

Yvette en Werner leerden elkaar kennen tijdens een typische dansavond in een parochiaal centrum. Dansen is voor beiden altijd een passie geweest. De dansrepetities in de dansschool waren iets om wekelijks naar uit te kijken. Maar ook tijdens de afterparty’s bij Werner en Yvette thuis werd er vaak gedanst.

Gezinsgeluk

Het gezinsgeluk van het diamanten echtpaar werd bezegeld met drie kinderen. Geert werd geboren in 1965, Marleen in 1968 en Kathleen in 1969.

Het diamanten echtpaar kreeg een delegatie van het gemeentebestuur op bezoek. Zij zetten Werner en Yvette in de bloemetjes en overhandigden een waardebon van 125 euro die besteed kan worden in een van de Ledegemse handelszaken. (BF)

The post Werner en Yvette vieren diamanten jubileum is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis in Dentergem

Ingrid Vandamme, Petra Lobbens en Siska Spiesschaert hebben met De Wolle Bollen een eigen handwerkclub opgericht in Dentergem. Die komt maandelijks bijeen in woonzorgcentrum Mariaburcht. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Komend weekend kan je ze uitzonderlijk aan het werk zien op de kermis van Oeselgem.
The post “Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis

Lees meer »

Waarom eigenlijk niemand wil winnen in Frankrijk

Forse toespraken, gisteravond bij onze zuiderburen. Iedereen lijkt klaar om eraan te beginnen. Op het eerste gezicht toch. In werkelijkheid was dit alles politiek theater. In het geval van de extreemlinkse Jean-Luc Mélenchon en president Emmanuel Macron zelfs een verregaande vorm van cynisme. Dit is de reden waarom.

Lees meer »

Burgemeester Eddy Lust topt lijst Voor 8930 in Menen, huidige schepenen krijgen prominente plek

De knoop is doorgehakt. Voor 8930, het kartel waarmee Open VLD en Vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt in Menen, heeft zijn eerste pionnen op de lijst uitgezet. Huidig burgemeester Eddy Lust wordt uitgespeeld als lijsttrekker, schepen Angelique Declercq op plaats twee en ‘onafhankelijke’ Renaat Vandenbulcke als duwer.
The post Burgemeester Eddy Lust topt lijst Voor 8930 in Menen, huidige

Lees meer »

LIVE. Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28) op kop bij eerste ronde parlementsverkiezingen: “Extreemrechtse golf trekt over Frankrijk”

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National (RN) van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij kreeg 33 procent van de stemmen, zo melden Franse media zondagavond op basis van schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Ondertussen protesteren honderden linkse activisten in hoofdstad Parijs. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de

Lees meer »

The New York Times: “Biden overweegt om zich terug te trekken”

Huidig Amerikaans president Joe Biden, die kandidaat is voor een tweede ambtstermijn, zou dan toch twijfelen of hij zich niet moet terugtrekken na het voor hem desastreus verlopen debat vorige week donderdag. Dat schrijft The New York Times op basis van een “belangrijke bondgenoot” die wenste anoniem te blijven.

Lees meer »

Ingeborg doet pal in de zomer bizarre aankondiging : “Het is mijn hobby om mensen in de war te brengen”

TV-gezicht Ingeborg (57) en zanger David Vandyck (45) slaan de handen elkaar. Met hun kerstconcert ‘LICHT’ wil het duo mensen raken en ontroeren, maar brengen ze ook een boodschap van hoop. De vertrouwde kerstklassiekers zoals ‘Witte Kerstmis’, ‘Feliz Navidad’ en ‘We Wish You A Mery Christmas’ vullen ze aan met speciale, thematische composities. Het is de eerste keer dat Ingeborg

Lees meer »