Rusland verliest alwéér waardevol radarvliegtuig: “Zware klap voor Moskou”

Het Oekraïense leger zegt dat het opnieuw een waardevol Russisch A-50-radarvliegtuig toestel heeft neergehaald, nadat het daar in januari ook al eens geslaagd is. Volgens Russische bloggers is het vliegtuig geraakt door het Russische leger zelf. Het verlies van nog een A-50 is in ieder geval dramatisch nieuws voor Rusland.

 

Meer krantenkoppen in België

Glennis Grace brengt fenomenale Whitney Houston-tribute op 30 mei 2025 in Trixxo Theater Hasselt

Nadat de Nederlandse nachtegaal Glennis Grace eerder al aankondigde op zaterdag 8 maart 2025 met haar onder superlatieven bedolven Whitney Houston-tribute terug te keren naar Antwerpen (Stadsschouwburg), mag ook Limburg zich vanaf nu opmaken voor een avondje ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’. Op vrijdag 30 mei 2025 strijkt de ‘America’s Got Talent’-finaliste (2018) met dit unieke muzikale eerbetoon neer

Lees meer »

Tieltse Scouts organiseren weer Dagdisco en Déjà Vu

Het jaarlijkse feestweekend van de Tieltse Scouts staat voor de deur. Traditiegetrouw wordt in het weekend na de startdag op vrijdag uitgepakt met een dagdisco, terwijl er op zaterdag op een iets ouder publiek gemikt wordt. Nieuw is dat er dit jaar een tweede podium bij komt en dat er niet meer met drankbonnetjes gewerkt wordt.
The post Tieltse

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aange­klaagd voor sekshandel en afpersing: “Meer dan 1.000 flessen glijmiddel en babyolie in beslag genomen”

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Combs verschijnt naar verwachting dinsdag voor de rechter in Manhattan.

Lees meer »

Dartclub ’t Gemeentehuis start in Harelbeekse competitie

Vanaf 21 september start de nieuwe dartscompetite van de Harelbeekse Dartsfederatie. Nieuw in reeks drie is Dartsclub ’t Gemeentehuis uit Desselgem. In dit café worden regelmatig tornooien georganiseerd. “De grote belangstelling was de aanzet om met een eigen club te beginnen”, vertelt voorzitter Bjorn Verweij (21), ook uitbater van café ‘t Gemeentehuis.
The post Dartclub ’t Gemeentehuis start in

Lees meer »

Oververhitte batterijen of explosieven: hoe werden honderden biepers van Hezbollah gelijktijdig tot ontploffing gebracht? “Dit is een nooit geziene operatie”

In Libanon en Syrië zijn elf doden en duizenden gewonden gevallen, nadat de biepers van leden van de sjiitische groepering Hezbollah tegelijkertijd ontploften. Hoe werden de toestellen tot ontploffing gebracht en wie zit achter die operatie? “Er werden eerder al mensen vanop afstand uitgeschakeld, weliswaar met ontploffende telefoons in plaats van semafoons. Maar nog nooit eerder op dergelijke schaal”, zegt

Lees meer »