Nog snel een voorraad chocolade aanleggen, een goed idee?

Nooit eerder was de prijs van cacao zo hoog als nu. Daardoor blijft ook chocolade duurder worden. Is het dan een slimme zet om nog snel een voorraadje snoepgoed in te slaan?

 

Meer krantenkoppen in België

Chantal (61) gaat met pensioen na bijna 44 jaar bij één en dezelfde werkgever: “Mijn geheim? Je werk graag doen”

Het is een zeldzaamheid geworden: mensen die hun hele leven lang bij één en dezelfde werkgever actief zijn. En toch. Chantal Sinnesael trekt na 43 jaar en elf maanden de deur achter zich dicht bij De Waal Solid Foundations, een firma gevestigd in Oostende en Lokeren, en gespecialiseerd in funderingen. Speciaal voor haar afscheid mocht ze voor het eerst (!)

Lees meer »

België doneert 20.000 mpox-vaccins aan Congo

België doneert 20.000 mpox-vaccins aan de Democratische Republiek Congo (DRC), het land dat momenteel het zwaarst getroffen wordt door de mpox-epidemie. Dat heeft de federale ministerraad vrijdag beslist op voorstel van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke en minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez.

Lees meer »

Chaos bij VRT wordt alleen maar groter: hoe moet het nu verder? “Het krediet van de CEO is stilaan opgebruikt”

De kloof tussen het personeel en de top bij de VRT lijkt alleen maar groter te worden. Na het onverwachte ontslag van netmanager Lotte Vermeir – die bij velen op de werkvloer geliefd was – volgde het ganse weekend een welles-nietesspelletje tussen werknemers en directie. Tot zelfs open brieven uit drie hoeken, want ook tegenstanders van Vermeir roerden zich. Hoe

Lees meer »

Stad Brussel komt tussen in kosten voor hondentraining

De stad Brussel lanceert een premie voor hondenbaasjes waarmee ze voor een stuk wil tussenkomen in de kosten voor de opvoeding van het dier. Uitgangspunt is dat een hondentraining de samenleving ten goede komt, doordat mens en hond leren om de ruimte te delen en onze gemeenschappelijke regels te respecteren.

Lees meer »

Roeland Feys komt op bij nieuwe partij Samen Voor Democratie in Roeselare

Roeland Feys (65) uit Roeselare wil met de nieuwe politieke partij SVD of Samen Voor Democratie zijn intrede maken in de lokale politiek. Is het niet voor deze verkiezingen, dan zeker voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen.
The post Roeland Feys komt op bij nieuwe partij Samen Voor Democratie in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »