Toprestaurants Bar Bulot in Zedelgem en LESS Eatery in Brugge bieden eigen alternatief op Jong Keukengeweld aan

De toprestaurants Bar Burlot in Zedelgem & L.E.S.S. Eatery in Brugge slaan de handen in elkaar om een eigen alternatief aan te bieden voor Jong Keukengeweld, namelijk de ‘Young at Heart’ actie. Het initiële initiatief van Horeca en Toerisme Vlaanderen, waarbij 18- tot 30-jarigen al 11 jaar aan een goedkoper tarief kunnen gaan eten in toprestaurants gaat dit jaar voorlopig nog niet van start. “Wij hebben die reservaties voor de maand maart en oktober wel echt ingecalculeerd. Onze menu lag al klaar en de wijn hebben we al aangekocht. Daarom doen we zelf deze actie met een driegangenmenu en twee bijpassende dranken voor maar 59 euro”, vertelt Maxime Depreitere, zaakvoerder van Bar Burlot in Zedelgem.

Recent vernamen wij het nieuws dat de actie Jong Keukengeweld in maart helaas niet doorgaat.

Heel jammer maar niet getreurd, wij laten niemand in de kou staan!

Onze teams van Bar Bulot Zedelgem, Bar Bulot Antwerpen en LESS Eatery slaan de handen in elkaar om jullie alsnog met een spectaculaire actie te verwennen! En weet je wat het beste nieuws is? Deze aanbieding is er voor iedereen die ‘young at heart’ is!

Wat mag je verwachten? Een verbluffend menu met 2 passende dranken* inbegrepen, voor slechts €59!

Een unieke kans om ons culinair universum te ontdekken zonder de gebruikelijke leeftijdsbeperking.

Wees snel, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Mis deze buitenkans niet en reserveer snel via de knoppen hieronder!

*Keuze tussen passende wijnen, bieren of mocktails.

–-

met onze drie restaurants, twee bar bulots en less op het zand. we doen altijd elk jaar mee aan jong keukengeweld. twee maanden per jaar in maart en in oktober. zo’n grote marketingmachine, twee maanden die we met stip in onze kalender zetten, tomorrowland; Het feit dat dat plots niet doorgaat en dat we dat nog maar 2 à 3 weken geleden hebben gehoord. onze voorbereiding was al getroffen, menu uitgeschreven en wijn aangekocht. heeft ook grote impact op ons jaarbudget. daarom willen we niet bij de pakken blijven zitten.

in november zou het misschien wel doorgaan van de organisatie. wij staan toch klaar met onze organisatie, we hebben niet de mogelijkheden van jong keukengeweld, daarom doorgetrokken naar yong at heart zonde rleeftijd, maar wel jonge mensen proberen te bereiken. Onze partners die onze actie mee ondersteunen, duvel, lavazza en jetimport en foodbag.

anders houden we vast aan het zelfde concept, 59 euro voor driegangenmenu met twee passende dranken.

maandag hebben we dat gelanceerd en we hebben al heel wat reservaties binnen van mensen, die er naar uit keken. het grote verschil is dat de lijnen hier niet in een mum van tijd vol zet zijn. Het komt iets minder snel binnen, maar het is heel populair. bij jong keukengeweld is dat gewoon een moment met ticketverkoop. bij ons heeft het z’n tijd nodig, maar het loopt vlot.

we gaan enkele leuke etentjes weggeven: twee in bar bulot, twee less en hoofdprijs diner in hertogjan er waarde van 1.200 euro. een soort deel en winacties. Maxime Depreitere, management bar bulot en zaakvoerder bar bulot Zedelgem.

[email protected].

The post Toprestaurants Bar Bulot in Zedelgem en LESS Eatery in Brugge bieden eigen alternatief op Jong Keukengeweld aan is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Duitse toeriste voor West-Afrikaanse kust gedood door haai

Een Duitse toeriste is maandagavond omgekomen nadat ze door een haai aangevallen werd. De 30-jarige vrouw bevond zich aan boord van een catamaran, 278 km ten zuidwesten van het eiland Gran Canaria en voor de kust van het betwiste gebied Westelijke Sahara, toen de haai aanviel.

Lees meer »

Oud Radio Rolariusmedewerkers richten productiehuis op

Tijdens de uitzendingen van Radio Vandewalle in juli kwam ook Radio Rolarius weer een dagje in de ether. Dat lokte zoveel reacties uit dat de medewerkers en deejays van toen nu een productiehuis oprichten. “Het moet een online te raadplegen audio-archief worden.”
The post Oud Radio Rolariusmedewerkers richten productiehuis op appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We kunnen alleen hopen dat het niet weer zoveel regent”: Is de Westhoek nu wel klaar voor een kletsnat najaar?

Wat als de komende maanden regenrecords blijven sneuvelen? Komt de Westhoek dan opnieuw in de problemen, net als vorige herfst? Dat blijkt helaas het geval te zijn. “Het gaat vooruit, maar niet snel genoeg. Het klimaat wacht niet”, maakt gouverneur Carl Decaluwé zich zorgen.
The post “We kunnen alleen hopen dat het niet weer zoveel regent”: Is de Westhoek

Lees meer »

Na de biepers ontploften woensdag de walktietalkies van Hezbollah: opnieuw 20 doden en 450 gewonden – Israël kondigt “nieuwe fase” van oorlog aan

Op verschillende plaatsen in Libanon zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Volgens ooggetuigen zijn deze keer walkietalkies ontploft, daarbij zijn volgens de Libanese autoriteiten 450 gewonden en twintig doden gevallen. Dinsdag raakten zeker 2.800 mensen gewond en vielen er twaalf doden verspreid in heel het land toen plots massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers ontploften. Volgens ‘CNN’ en ‘The New York Times’

Lees meer »

Zeef mee naar de zeventiende eeuw als een echte archeoloog

CO7 en het Yper Museum organiseren tot en met 27 september het archeologisch project ‘Zeven naar de zeventiende eeuw’ op de site van het voormalig openluchtzwembad aan de Lange Torhoutstraat 54 te Ieper.
The post Zeef mee naar de zeventiende eeuw als een echte archeoloog appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fietser komt om het leven bij ongeval in Kontich

Bij een verkeersongeval in Kontich is afgelopen nacht een fietser om het leven gekomen. De man werd aangereden door een auto en overleed ter plaatse. De bestuurder van de wagen was volgens de eerste vaststellingen van de politie niet onder invloed.

Lees meer »

Bewoners Westhoek houden hart vast voor een nat najaar: “Als ik terugdenk aan vorig jaar, krijg ik kippenvel”

De beelden van de verwoestende kracht van storm Boris roepen nare herinneringen op bij slachtoffers van de wateroverlast in de Westhoek vorige herfst. Ze houden hun hart vast voor wat het najaar brengt. “We hebben geen flauw idee van wat er al ondernomen is om ons beter te beschermen.”
The post Bewoners Westhoek houden hart vast voor een nat

Lees meer »

Wordt Manchester City gestraft voor financiële doping?

Heeft Manchester City zich met financiële doping een weg naar de top gekocht? Vier jaar nadat de Engelse landskampioen aan een straf van de Uefa is ontsnapt, zet de Premier League zijn tanden in de zaak. De kans op een effectieve veroordeling is deze keer een stuk groter.

Lees meer »

“Ik ben precies gebrainwasht”: de schrijnende getuigenis van André, 29 jaar getrouwd met Zussenmoord-beschuldigde Inge Reyntjens

175.000 euro stortte André, de bedrogen echtgenoot van eerste beschuldigde Inge Reyntjens naar eigen zeggen in de bodemloze put, genaamd Daisy Van Mechelen, de tweede beschuldigde. En de vrouw die hij onder zijn ogen met zijn echtgenote aan de haal liet gaan. “Ik ben zelfs op hotel gaan slapen, zodat ze thuis hun gangen konden gaan.” Een eerlijke, maar wat

Lees meer »