Nergens zonder weg in Brussel

22:00 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert. 

Meer krantenkoppen in België

Biden in eerste tv-interview sinds rampzalig verlopen debat: “Ik stap alleen uit de race als de Heer mij persoonlijk komt vertellen dat ik dat moet doen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft in zijn eerste televisie-interview na zijn zwakke optreden tijdens het debat met Donald Trump op 27 juni aangegeven dat hij ziek was tijdens dat debat. “Ik voelde me verschrikkelijk”, zei Biden in gesprek met zender ‘ABC’. Biden maakte ook nogmaals duidelijk dat hij niet overweegt om uit de race om het presidentschap te stappen.

Lees meer »

Nieuwe ‘all weather-piste’ voor ruiters aan hippodroom Waregem: “Ontworpen om optimaal te trainen, ongeacht het weer”

Aan de hippodroom in Waregem is de nieuwe ‘all weather-piste’ voorgesteld: een piste waarop het hele jaar trainingen en wedstrijden gereden kunnen worden, ongeacht de weersomstandigheden. De Sport Vlaanderen-site in de Veldloopstraat is jaarlijks het decor van allerlei paardenwedstrijden en events, van de Paascross tot internationale topdressuur. Met deze investering wil Waregem nog meer inzetten op de paardensport.

Lees meer »

Vooruit stelt als eerste lokale partij in Zwevegem volledige lijst voor: “Bloed, zweet en tranen gekost”

Na een kandidatendag kon Vooruit Zwevegem haar 29 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voorstellen. “Een volledige lijst kunnen voorstellen? Nooit gedacht dat dit ons zou lukken toen we in de zomer van 2022 opnieuw de draad hebben opgepikt met Vooruit in Zwevegem”, begon lijsttrekker Mieke Eggermont.
The post Vooruit stelt als eerste lokale partij in Zwevegem volledige lijst voor: “Bloed,

Lees meer »