Pairi Daiza moet afscheid nemen van babypanda’s, die terug naar China gaan: “Wie ze nog wil zien, komt best voor de herfst”

De drie babypanda’s uit Pairi Daizi zullen dit jaar teruggestuurd worden naar China. Dat zegt CEO Eric Domb aan het Nieuwsblad. China moedigt Pairi Daiza aan om verder te kweken, maar dat blijkt volgens de zoo niet zo gemakkelijk in te plannen.

 

Meer krantenkoppen in België

Dominique Pelicot spreekt voor het eerst in verkrachtingszaak: “Ik leerde het van een verpleger op het internet die ook zijn vrouw verdoofde en verkrachtte”

Wie is de man die zijn vrouw 10 jaar lang liet verkrachten? In Avignon kreeg Dominique Pelicot voor het eerst zelf een stem. “Ik was een egoïst en ik heb niet nagedacht. Daar schaam ik me voor. Ik hou nog steeds van ‘mijn vrouw’”, getuigde hij urenlang. De schuld steekt hij op zijn jeugd en de verslavende lokroep van het

Lees meer »

Pik samen de draad (terug) op in Draad Kaffee

Vrijdag 20 september is de kick-off van Draad Kaffee. Elke derde vrijdag van de maand, tussen 9 en 11.30 uur, kan je aansluiten bij een gezellige creatieve bende in Kaffee Damast.
The post Pik samen de draad (terug) op in Draad Kaffee appeared first on KW.be.

Lees meer »

35 Vlaamse voetbalfans reizen halve wereld rond voor heetste derby van de planeet: “Het meest intense dat ik ooit meemaakte”

35 voetbalgekke Vlamingen hun geluk kan niet op: ze vliegen naar de heetste derby ter wereld: Boca Juniors vs. River Plate in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Ze woonden al waanzinnige wedstrijden bij in tientallen landen, maar dit is hun kers op de taart. De organisator van de voetbalreis ging in onderhandeling met de lokale ultra’s om tickets te ‘mogen’

Lees meer »

Echtgenoot Hans D. (78) stuurt vandaag zijn kat naar reconstructie in moordzaak Annie De Poortere: “Mij ga je daar niet zien”

Na bijna dertig jaar hopen de nabestaanden en speurders eindelijk antwoorden te vinden in de moordzaak rond Annie De Poortere, vandaag vindt er een reconstructie plaats over die fatale zaterdag in 1994. Want hoe kwam Annie om het leven en waarom zijn de hulpdiensten niet gebeld? We spraken met dé persoon die de antwoorden weet, Annies echtgenoot Hans D. (78).

Lees meer »

Onzekerheid over kunstschaatsseizoen in Kortrijk: “We houden uren nog altijd vrij”

Het schaatsseizoen staat voor de deur, maar door onenigheid over zakelijke afspraken tussen Figure Skating Club Kortrijk Spurs (FSCKS) en eigenaar Kenneth Deryckere (39) van IJsbaan De Piste staan 250 gepassioneerde kunstschaatsers momenteel letterlijk en figuurlijk in de kou.
The post Onzekerheid over kunstschaatsseizoen in Kortrijk: “We houden uren nog altijd vrij” appeared first on KW.be.

Lees meer »