Regi doet uit de doeken hoe hij Kristel ten huwelijk vroeg in ‘Regi gaat trouwen’: “Ik heb daar niet bepaald van genoten”

Regi’s (47) huwelijksaanzoek? Dat was puur genieten voor Kristel , maar voor haar geliefde niet zo zeer. “Hij was super zenuwachtig, met zwetende en trillende handjes. Ik vond het zo erg voor hem”, herinnert Kristel zich in ‘Regi gaat trouwen’. “Voor iemand met zoveel podiumervaring, leek het wel een schooltoneeltje”, geeft Regi toe. 

Meer krantenkoppen in België

Rudy is al zestig jaar vaandeldrager Budo in Vlaanderen: “Zelf al vijftig zwarte gordels gevormd”

Shihan of grootmeester. Deze eretitel kreeg Rudy De Klerck voor zijn inzet in meer dan 63 jaar voor Aikido en andere Budosporten. “De grootste beloning die je in deze discipline kan verkrijgen. Omdat er momenteel in Vlaanderen slechts drie Shihan zijn, krijgt deze titel nog extra uitstraling.”
The post Rudy is al zestig jaar vaandeldrager Budo in Vlaanderen: “Zelf

Lees meer »

Kijk nu LIVE naar de oefenmatch Knokke-Club Brugge (1-1), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken. De landskampioen werkt vier oefenmatchen af, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang. Vandaag trappen we af met Knokke-Club Brugge. Die match kan u op dit moment hieronder live bekijken – er staat op dit moment

Lees meer »

Naar het pretpark met het gezin? Dat kost je minstens 178,30 euro, maar Plopsaland is iets goedkoper dan vorig jaar

Een dagje in een West-Vlaams pretpark kost je deze zomer net iets meer dan vorig jaar of toch in de meeste pretparken. Bellewaerde Park is het enige pretpark dat dit jaar hun ticketprijzen lichtjes verhoogde. Het eten in Plopsaland werd iets goedkoper. In Boudewijn Seapark daarentegen werd het menu een tikkeltje duurder.
The post Naar het pretpark met het

Lees meer »

Remco Evenepoel imponeert in zware Galibier-rit, al was het ook even schrikken in afdaling: “Het was een beetje eng”

Prima dag voor Remco Evenepoel (24). Onze landgenoot ging in de vierde Tour-etappe op de Galibier lang vlot mee met de belangrijkste klassementsmannen en werd in de rit uiteindelijk knap tweede. Na de ongenaakbare Tadej Pogacar, maar vóór Jonas Vingegaard en Primoz Roglic. In de afdaling richting de finish was het wel een paar keer schrikken, gaf Evenepoel ook toe.

Lees meer »

Roel (40) zet zich schrap voor orkaan Beryl op Jamaica: “We moeten matrassen voor ramen hotelkamer zetten en ons barricaderen in de badkamer”

De orkaan Beryl is op weg naar Jamaica, nadat hij in het zuidoosten van de Caraïben al dood en vernieling zaaide. Op het eiland worden de laatste ramen dichtgetimmerd en zet iedereen zich schrap. Ook Roel Stassen (40) en zijn gezin uit het Limburgse Vlijtingen (Riemst), die er met vakantie zijn. “We hebben geen idee wat ons te wachten staat”,

Lees meer »

’t Saam Campus Cardijn succesvol tijdens Wood Skills

Tijdens het schooljaar namen verschillende secundaire houtscholen uit Oost- en West-Vlaanderen deel aan Wood Skills. Daar konden de scholen een project indienen en dit werd voorgesteld tijdens het slotevenement in Waregem. Ook ’t Saam Campus Cardijn nam deel met twee verschillende klassen.
The post ’t Saam Campus Cardijn succesvol tijdens Wood Skills appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN BEELD – Opnames MENTpop en MENT55 op de Grote Markt van Diksmuide: “Voetbal is belangrijk, maar muziek blijft het publiek aanspreken”

Net op het moment dat de Rode Duivels speelden tegen Frankrijk begonnen de opnames van MENTpop en MENT55 op de Grote Markt van Diksmuide. “Voetbal is belangrijk, maar muziek blijft het publiek aanspreken”, zei een artiest backstage tegen ons. En inderdaad, sommigen volgden op hun gsm de voetbalwedstrijd, maar toch was er veel volk tijdens deze opnames. Het begon langzaam,

Lees meer »

“Mensen worden afgeslacht en het kan nog erger worden”: Vlaamse cafébaas bibbert op vakantie in Kenia door hevige rellen

In Kenia zijn afgelopen week ernstige onlusten uitgebroken. Antwerpenaar Robert Vinck, cafébaas in Hemiksem, vertrok maandag nietsvermoedend op vakantie naar het Oost-Afrikaanse land. Momenteel zit hij nog altijd ‘gegijzeld’ in zijn hotel in een residentiële wijk van hoofdstad Naïrobi. “Je hoort dat het op elk moment opnieuw kan escaleren en dat het nog erger kan worden.”

Lees meer »

“Zijn rider met eisen bestaat uit 37 pagina’s”: alles wat u wil weten over Bruce Springsteens passage in België

Hij is er. Nu nog in hartje Brussel, straks op de wei van Werchter. Bruce Springsteen was even slapjes door een maagzweer en stemproblemen, maar dat zal hem niet weerhouden van een weergaloos concert én een bezoek aan zijn favoriete Belgische winkel. Wat staat er op zijn setlist? Wat op zijn bankrekening? En wat op zijn 37 bladzijdes tellende rider?

Lees meer »

Sabine Devooght wint twee Belgische badmintontitels

In Écaussinnes in Henegouwen had onlangs het BK badminton voor senioren plaats. De uitgeweken Brugse Sabine Devooght behaalde in de categorie +M35 dubbel succes en is daarmee eind augustus zeker van deelname aan het Europees kampioenschap.
The post Sabine Devooght wint twee Belgische badmintontitels appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vincent Verbeecke (29) wil voorzitter Open Vld worden, de jongste kandidaat ooit: “Ik, een blauwe Conner Rousseau? Ik geloof niet in showpolitiek”

Hij kan het goed uitleggen, een das laat hij thuis én hij woonde ooit één vergadering bij van de Jongsocialisten. De jongste kandidaat-voorzitter ooit, Vincent Verbeecke (29), zou zomaar eens de ‘blauwe Conner Rousseau’ kunnen worden, al ziet hij dat zelf anders. Dit is de onbekende woordvoerder van Gwendolyn Rutten, die Open Vld wil redden van de ondergang: “De clans

Lees meer »