“Ze willen Europa kapotmaken”: EU-baas Von der Leyen haalt ongezien hard uit naar “de vrienden van Poetin”

Geert Wilders van de Nederlandse radicaal-rechtse PVV en Marine Le Pen van het Franse rechts-populistische Rassemblement National zijn vrienden van Poetin die de EU willen vernietigen. Dat zei de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen (65) maandag in Berlijn, meldt de Volkskrant. Het is uitzonderlijk dat een commissievoorzitter EU-politici zo scherp bekritiseert. 

Meer krantenkoppen in België

Tweelingzussen Denise en Annie trouwden 50 jaar geleden op dezelfde dag: “Verkeerde zus kreeg ring bij huwelijksaanzoek”

Vijftig jaar geleden zijn de tweelingzussen Denise en Annie Van Bommel op dezelfde dag getrouwd, nu vieren ze ook samen hun gouden bruiloft. Op hun 70ste lijken de zussen nog steeds als twee druppels water op elkaar. Of hun mannen zich nooit vergist hebben? “Éen keer heb ik een cruciale fout gemaakt”, geeft één van hen ietwat gegeneerd toe.

Lees meer »

Primeur voor onze kust: hotel La Réserve in Knokke krijgt vijf sterren superior van Toerisme Vlaanderen

Het bekende hotel La Réserve in Knokke, eigendom van Marc Coucke en Bart Versluys, krijgt een jaar na de opening een ‘vijf sterren superior’-erkenning van Toerisme Vlaanderen. Het is meteen het eerste hotel aan de Belgische kust met deze erkenning.
The post Primeur voor onze kust: hotel La Réserve in Knokke krijgt vijf sterren superior van Toerisme Vlaanderen appeared

Lees meer »

ZOMERREEKS. Sylvia woont al 18 jaar in de brousse in Togo: “Ik kan niemand vertrouwen, voor je het beseft doen ze iets in je drankje”

Sylvia Roovers (63) werkte 23 jaar bij Umicore in Hoboken en was al een tijdje weduwe toen ze in 2006 haar leven een nieuwe, positieve twist wilde geven. Ze nam loopbaanonderbreking en trok naar Togo om vrijwilligerswerk te doen. Achttien jaar later runt ze in Wli, een klein dorpje in de brousse, met haar vzw Joko Togo een weeshuis en

Lees meer »