Twee jaar na ‘Andermans Zaken’ doet zetelbedrijf het prima: Atelier Depoorter blijft op de rails

In het kader van het VRT-televisieprogramma ‘Andermans Zaken’ kwam Kamal Kharmach twee jaar geleden over de vloer in Atelier Depoorter. Vader Jean-Pierre en zoon Samy maken al sinds 1978 zetels op maat in ‘t Lindeke. “Maar tot voor het programma wisten weinig mensen wat we precies deden. Dankzij Kamal voelen we twee jaar later nog steeds de positieve invloed van het programma”, vertellen ze.

Momenteel loopt er op VRT een nieuwe reeks van Andermans Zaken, waarbij Kamal Kharmach met tal van tips bedrijven terug op de rails zet. Twee jaar geleden redde hij zetelfabriek Depoorter uit een moeilijke periode. “Voor het programma was ons verhaal niet duidelijk. Wij maken zetels op maat, maar weinig mensen wisten dat. Dankzij de tips van Kamal hebben we nu een duidelijke visie en een naam die de lading dekt”, aldus zaakvoerder Samy. Zetelfabriek Depoorter werd Atelier Depoorter en via sociale media zette het bedrijf zich extra in de kijker. “Onmiddellijk na het programma stroomden de opdrachten binnen. Niet enkel van particulieren, maar ook van totaalinrichters en interieurarchitecten.”

Drie extra krachten

Het loopt goed bij Atelier Depoorter. Meer nog, inmiddels zijn er zelfs drie extra krachten aan de slag. “Door het televisieprogramma zijn we gegroeid, maar groeien brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Wanneer we vragen hebben, stappen we nu naar Unizo om daar uitleg of tips te krijgen. Iets wat we vroeger nooit zouden gedaan hebben.” Hoewel hij al 78 jaar oud is, draait vader Jean-Pierre nog steeds mee in het bedrijf. “In het begin waren de veranderingen voor hem niet evident, maar inmiddels is hij ook volledig mee in het verhaal.”

Dezelfde problemen

Nu er een nieuwe reeks van Andermans Zaken te zien is op televisie, volgt Samy die op de voet. “Je merkt dat er ook andere bedrijven met dezelfde problemen kampen die wij vroeger hadden. Ik zag bijvoorbeeld de aflevering van de brouwers die heel veel bier in voorraad hadden staan. Ook wij hadden dit vroeger. Het is fijn om te zien dat Kamal met enkele eenvoudige tips toch veel bedrijven terug helemaal op de rails krijgt.” Binnenkort is Atelier Depoorter zelf nog eens te zien tijdens Andermans Zaken. Op het einde van de reeks blikt men terug op hoe het nu gaat bij de bedrijven die twee en vier jaar geleden te zien waren op televisie.

The post Twee jaar na ‘Andermans Zaken’ doet zetelbedrijf het prima: Atelier Depoorter blijft op de rails is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Verenigde Naties na eigen onderzoek: “Zeer waarschijnlijk” dat Oekraïens kinderziekenhuis door Russische raket is geraakt

Rusland ontkent dat het verantwoordelijk is voor de aanval van gisteren op het belangrijkste kinderziekenhuis van Oekraïne. Maar Oekraïne zegt dat het "ondubbelzinnig" bewijs heeft dat het om een directe inslag van een Russische raket gaat. Ook de Verenigde Naties concluderen uit eigen onderzoek dat het "zeer waarschijnlijk" is dat het om een Russische voltreffer gaat.

Lees meer »

LIVE. Biden roept Amerikanen vanuit Oval Office op tot kalmte – Nieuwe beelden tonen hoe schutter in positie gaat liggen terwijl omstaanders alarm slaan

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De Amerikaanse oud-president raakte gewond aan het rechteroor nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnerally in Pennsylvania. Hij hief zijn vuist omhoog toen hij in veiligheid werd gebracht en riep de aanwezigen op om te “vechten”. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart

Lees meer »

Achter de schermen bij de eerste opname van ‘Tien om te zien’ met prinses Delphine in een verrassingsrol

Prinses Delphine zorgde voor de verrassing van de avond tijdens de eerste opname van het nieuwe seizoen van ‘Tien om te zien’. Acht weken bonst het showbizzhart opnieuw aan de kust. Gisteren gestart in de regen bij de repetities, maar bij zonsondergang gereanimeerd door 5.500 fans op de dijk van Westende. Wij waren erbij achter de schermen én voor het

Lees meer »

Kopecky komt sterk voor de dag in koninginnenrit, maar strandt op 1 seconde van de roze trui: “1 seconde, dat is echt heel stom”

In de zevende etappe stond de koninginnenrit van de Giro d’Italia Women op het programma. Lotte Kopecky (28) had een geweldige dag en volgde op de zware beklimmingen goed. In de sprint voor de tweede plaats klopte ze roze trui Longo Borghini en nadert zo tot op één seconde in het algemeen klassement: “Ik heb alles gedaan wat ik kon

Lees meer »

Frans en Christiane 60 jaar samen

Zopas vierden Frans Declercq (83) en Christiane Verwilst (84) hun 60ste huwelijksverjaardag. Frans en Christiane, allebei uit Ruiselede, huwden op 4 juli 1964 en trokken daarop in op de ouderlijke hoeve van Frans in de Pannemeerstraat.
The post Frans en Christiane 60 jaar samen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer dan 100.000 wachtenden in de rij voor ‘show als Taylor Swift’: Real-presentatie Mbappé moet morgen grootste ooit worden

De fans van Real Madrid kruisen morgenmiddag klokslag 12 uur met felrood in de agenda aan. Op dat tijdstip wordt Kylian Mbappé (25), de nieuwste ‘galactico’, met open armen ontvangen in wat de grootste en spectaculairste presentatie van een voetballer ooit moet worden. Daarvoor spaart Real kosten noch moeite, met een vuurwerkshow geïnspireerd op het recente optreden van Taylor Swift

Lees meer »

Code geel voor onweer: zal het vandaag opnieuw even fel tekeergaan als dinsdag? “Ook na weekend kans op donder en bliksem”

Een wisselvallig weerbeeld domineert momenteel onze zomer. Af en toe breekt het mooie zomerweer erdoor met wat zon en warmte, maar al snel volgt er dan gedonder en gebliksem. Zo zorgde zwaar onweer dinsdag voor heel wat overlast met wind- en waterschade. Vandaag trekt er opnieuw onweer over ons land heen. En ook volgende week lijkt het prijs te zijn.

Lees meer »

Veerdienst Schellebelle wordt opnieuw opgestart

Vanaf zaterdag 13 juli zal de veerdienst in Schellebelle, een deelgemeente van Wichelen, geleidelijk opnieuw uitvaren. De zoektocht naar een nieuwe definitieve uitbater voor de verbinding viel begin juni stil door juridische problemen. Daarom kon de veerdienst niet meer worden gegarandeerd. Nu is er dus een tijdelijke oplossing. Dat bevestigt het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK).

Lees meer »